Marcel00 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 to s tym vyfukom ciernym ze ma alebo nema fap... ja ho ocudeny mam a fap mam... je pravda ze strakos ho mal cisty jak psie gule, ale on si ho skor ako dosiel ku mne vycistil handrickou. Citovat
straki007 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Ne handrickou. Necim jinym a nekdo jiny :D:D Citovat
tybyt Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 no tak teraz uz neviem dat alebo nedat odstranit... co ty nato Straki? Citovat
davidekcz Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Ne handrickou. Necim jinym a nekdo jiny :D:D Jel jsi přes Brno? :D Citovat
straki007 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Je to na kazdem. Ja davam kazdemu kdo se pta.moznost opravy ,vymeny,odstraneni. Taky nejsem velkym zastancem odstraneni FAP.Ale bohuzel je to obrovske zlo. Taky se mi stalo ze mi volali lidi kteri chteli odstranit fap na aute ktere melo najeto 8 000 km. To jsem odmitl. Pokud proste funguje at tam je. Citovat
Parc Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 za mna skusenost s vymlatenim FAP-u, motor ide lepsie v rozpati 1500-2 tis a potom ide veselo aj cez 3tis co s fapom uz padalo dolu. Faktom je ze bol zrejme \"z lahka\" pripchaty k vyfuku, ked som auto priviezol bol vyfuk naozaj uplne cisty (cca 200tis km, fap tam bol) po chipe s fapom vyfuk scernal co mi pride ako logicky nasledok zvysenej dymivosti oproti serii kde uz ani fap nepomohol Citovat
Marcel00 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 dcm 3.4 uz mame spracovanu aby neregenerovala? Citovat
Laďa Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Francouzský auta nemá většina lidí v oblibě (hlavně servisáci a bazarníci). My se tady hádáme kvůli ekologii a naše auto jsou ekologičtější jak ty nejlepší auta na světě od toho nejlepšího výrobce na světě (koncernu VW). Podívejte se na někdy na ty oktávky, passaty a audiny jak to kur.a černě čoudí a to nejsou jen ty staré. Zrovna včera jsem jel za dvojkovou octávkou po rozjetí v křižovatce jsem málem zabloudil, jak jsem cca 5m nic neviděl:D Citovat
Lihous Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 No je pekne chvalit ekologii \"ale\" Taky jsem vymenil FAP prisel me na peknych cca 6tis Kc nojo ale v Og servisu Peugeot me manik doporucil po vymene nic nedelat nenastavovat tak po dalsich cca 10tis km bylo domalovano. Sice FAPoff neni idealni reseni ale nez dat za opravu vstrikovace/cerpadla aditiva a doliti aditiva cca 10tis a nasledne zjistit ze je FAP Ko/v nasem pripade \"vyhorel!!! Diky za FAPoff mam ho tam a je klid Az se hosi dohodnou a bude repase a pripadna oprava do 10tis vcetne prace nebudu vahat a necham si to tam nacpat znovu ale narvat do 10roku stareho auta/jasne ze nemusite souhlasit/ rekneme 20tis A co se provozu tyce pokud jedu \"normalne\" nejak zvlast nekouri pokud vytocim a nebo podtocim tak jo nekdy vic jindy jen decentne zakouri - nejsem z toho nadsen ale jak jsem napsal vis. A s doporucenim se obratte vite na koho.... Nebudu tvrdit ze to bude treba bez problemu ale daji se resit a hlavne vyresit. Citovat
tybyt Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 ten moj FAP uz musi ven... 2000km bez sekani a vcera v brne uz aj na volnobech samovolne skakaly otacky 700-1200ot. +sekani 12km a pokoj. doteraz kazdych cca 800km sekalo a tedka nic... az po 2000 cudne :/ Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Já teda nečetl historii, ale že je to FAP jsi zjistil jak? Podle stavu zaplnění? Čestnosti regenerece? Citovat
elton Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Ty nevíš jak:myslim no přece z věštecké koule Citovat
tybyt Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 no na diagnostike sem nebil ale teoreticky len to to moze sposobovat ked mi to robi v \"rovnakich\" intervaloch... sem pisal strakymu ale dajak nam to nevychadzal aby zistil ze co to moze robit a popripadne uz aj odstranil. Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Hm tak hodně štěstí s tou koulí... Citovat
Lada78 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 A proc si nezajedes rovnou na dia, budes vedet hned a nebudes muset premyslet co a co jako Citovat
straki007 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 nic ine mi neostava popripadne diag. kdyby se ti povedlo mit stesti tak pojedu pres brno nekdy v nedeli vecer:D:D:D Citovat
tybyt Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 no a ja zitra o 12tej cestujem dom :/ a spatky 10teho ale doma uz skocim na diag. do orig. ale nemam ich tam rad bo budu hucat len somariny aby mohly zarobit. a ma len vystrasia... Citovat
BTRado Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 s týmto súhlasím aj aj mám takúto skúsenosť, preto chodím len za ľuďmi (človekom), ktorým dôverujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.