Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

To vypadá hůř než ten můj vrak pod plachtou :bojim

Centrála tady sedí a přemýšlí co zítra nakoupí za dárky... Chtěl jsem dneska v AK nakoupit každému šampón, aby mi mohli všichni mejt auto, ale bylo mi to rozmluveno :roll:D Tak jsem aspoň otcovi na SW koupil vyhřívaná skla zrcátek (zase práce :D)

Odesláno

Člověče nechá :) jsem myslel, že bude jen origo v pugu... tam stoji 817Kč/ks, tak mě to přešlo.. Ale pak jsem byl v AK za obchoďákem a bavili jsme se o tom nějak a on mi povídá, že je mají normálně v nabídce :)

Na SW máme přípravu (dotaženy kabely do trojuhelníku dveří), takže tam si jen udělám krátký káble mezi konektor a zrcátko :)

A k ceně... Normální cena 311Kč/ks , na klub 211Kč/ks :) takže za 450 i s konektorkama jsem pořídil super užitečnej dárek ;)

Odesláno
Myslím že by nebylo špatné dát na titulní stranu tuto fotku :myslim

Teda pokud s tím bude majitel fotky (Scratch) souhlasit? :myslim:papa

Nebyl náhodou autorem fotky Budvar?

Odesláno
Myslím že by nebylo špatné dát na titulní stranu tuto fotku :myslim

Teda pokud s tím bude majitel fotky (Scratch) souhlasit? :myslim:papa

Nebyl náhodou autorem fotky Budvar?

Na fotce je podepsán @re ;)

Odesláno

Andreww To taky neni špatnej, dát všechny ty auta co tam jsou třeba do miniatur a prostě bude to titulní strana a přitom seznamení s kalendářem a jeho obsahem, stejně tak jako jsou třeba na konci jména :D

Odesláno

taky bych dal titulku miniatury všech v kalendáři;)

edit:hlásim se ze Slovenska :papa cesta :super jenom se mi chtělo spát už v Žiline tak jsem zastavoval a lil do sebe energeťáky

[upravil dne 21/12/12 16:38 od Gabriel 307]

Odesláno

Já když jezdil na školení do Brna... tak jsem vyjel z Brna.. na cca 176 myslím jsem si kupoval 0.33 Big Shocka a když jsem dojel domu (cca hoďka času), tak jsem během hoďky usnul.. nedejbože, když jsem se někde zdržel...

Odesláno

Tak klucí a slečny :)

Dneska jsem konečne našel čas a udělal pro Romana doplněk aplikace, kde bude potvrzovat vaše platby a vy uvidíte, zda už peníze dorazili :)

Jinak momentálně bohužel aspoň 50 kalendářů nedosahujeme. Zkuste se poptat mezi členy které máte třeba na FB,ICQ, telefonu, jestli by se také nechtěli zapojit :) Klidně jen odběr kalendáře, když nechtějí, auto dávat nemusejí :) Každý člověk je pro nás posun k hranici nižší ceny a také o tom nemusí každý vědět, někdo to přehlídně, někdo tady dlouho nebyl a třeba by měli zájem, jen o tom neví :) Tak šupky dupky :aut

Jinak tabulka s platbama se objeví v prvním příspěvku přihlašovacího vlákna, ale to Vás ještě někdo z nás bude kontaktovat a budeme požadovat adresu, aby jsme měli vše připravené, až kalendáře dorazí a nevznikal pak zmatek ;)

Odesláno

Ták sem teda poslal fotky :) vyberte nákou fešáckou, sou tam dvě dnešní se speedlinama a jedna před mimonskejma valkama taková detailovka ... tak vyberte nákou pěknou .)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...