ChouLu Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 To vypadá hůř než ten můj vrak pod plachtou Centrála tady sedí a přemýšlí co zítra nakoupí za dárky... Chtěl jsem dneska v AK nakoupit každému šampón, aby mi mohli všichni mejt auto, ale bylo mi to rozmluveno Tak jsem aspoň otcovi na SW koupil vyhřívaná skla zrcátek (zase práce ) Citovat
Pepito Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 To se dá koupit vyhřívaná skla zrcátek?Kde a za kolik? Citovat
ChouLu Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Člověče nechá jsem myslel, že bude jen origo v pugu... tam stoji 817Kč/ks, tak mě to přešlo.. Ale pak jsem byl v AK za obchoďákem a bavili jsme se o tom nějak a on mi povídá, že je mají normálně v nabídce Na SW máme přípravu (dotaženy kabely do trojuhelníku dveří), takže tam si jen udělám krátký káble mezi konektor a zrcátko A k ceně... Normální cena 311Kč/ks , na klub 211Kč/ks takže za 450 i s konektorkama jsem pořídil super užitečnej dárek Citovat
Pepito Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 To je dobrej nápad Díky,já už jdu spát Citovat
Lucasao Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Pokud dojde na to, že bude málo aut tak bych taky ještě další poskytnul Třeba mou bývalou 106 anebo máme doma ještě 308 a 206 Citovat
radim.1008 Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Já se asi nechám překvapit. Po mě druhý auto nechtějte, to by se do kalendáře nehodilo Citovat
lukaro Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 http://v024o.popscreen.com/NTBBOXdqSjQwRGsx_o_peugeot-206-commercial---india.jpg Tohle jako titulní :D nejlepší reklama, co kdy Peugeot měl... Citovat
Pepito Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Myslím že by nebylo špatné dát na titulní stranu tuto fotku Teda pokud s tím bude majitel fotky (Scratch) souhlasit? Citovat
Feelly Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 A nebo fotka auta pořadatele, myslím si, že by to bylo fér, protože si to zaslouží.. Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Myslím že by nebylo špatné dát na titulní stranu tuto fotku Teda pokud s tím bude majitel fotky (Scratch) souhlasit? Nebyl náhodou autorem fotky Budvar? Citovat
Lucasao Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 mě by se jako úvodní fotka líbíla ta co má předseda v avataru Citovat
Andreww Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Já bych dal společnou všech, kteří budou v kalendáři Citovat
ChouLu Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Myslím že by nebylo špatné dát na titulní stranu tuto fotku Teda pokud s tím bude majitel fotky (Scratch) souhlasit? Nebyl náhodou autorem fotky Budvar? Na fotce je podepsán @re Citovat
Feelly Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Andreww To taky neni špatnej, dát všechny ty auta co tam jsou třeba do miniatur a prostě bude to titulní strana a přitom seznamení s kalendářem a jeho obsahem, stejně tak jako jsou třeba na konci jména Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 taky bych dal titulku miniatury všech v kalendáři;) edit:hlásim se ze Slovenska cesta jenom se mi chtělo spát už v Žiline tak jsem zastavoval a lil do sebe energeťáky [upravil dne 21/12/12 16:38 od Gabriel 307] Citovat
vendelinek Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 energetáky jsou svinstvo,někde jsem slyšel,že jsou to náhrady kofejnu a podobnejch sraček Citovat
ChouLu Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Já když jezdil na školení do Brna... tak jsem vyjel z Brna.. na cca 176 myslím jsem si kupoval 0.33 Big Shocka a když jsem dojel domu (cca hoďka času), tak jsem během hoďky usnul.. nedejbože, když jsem se někde zdržel... Citovat
ChouLu Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Tak klucí a slečny Dneska jsem konečne našel čas a udělal pro Romana doplněk aplikace, kde bude potvrzovat vaše platby a vy uvidíte, zda už peníze dorazili Jinak momentálně bohužel aspoň 50 kalendářů nedosahujeme. Zkuste se poptat mezi členy které máte třeba na FB,ICQ, telefonu, jestli by se také nechtěli zapojit Klidně jen odběr kalendáře, když nechtějí, auto dávat nemusejí Každý člověk je pro nás posun k hranici nižší ceny a také o tom nemusí každý vědět, někdo to přehlídně, někdo tady dlouho nebyl a třeba by měli zájem, jen o tom neví Tak šupky dupky Jinak tabulka s platbama se objeví v prvním příspěvku přihlašovacího vlákna, ale to Vás ještě někdo z nás bude kontaktovat a budeme požadovat adresu, aby jsme měli vše připravené, až kalendáře dorazí a nevznikal pak zmatek Citovat
Háček Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Ták sem teda poslal fotky vyberte nákou fešáckou, sou tam dvě dnešní se speedlinama a jedna před mimonskejma valkama taková detailovka ... tak vyberte nákou pěknou .) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.