Tomajda_406 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Dnes mi taky přišel . Díky moc vypadá fakt pěkně Citovat
vendelinek Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 chlapci,udělali jste mi radost, povedlo se lepší fotečky nebyly?.....:fnuk .............................. :D:D (pokus o vtip) super práce,všude vás budu chválit,jak jste šikovný:potlesk Citovat
poldiss Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 tak dneska taky došel díky moc, vypadá parádně Citovat
Roman Bazi Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Lukáši (ChouLu), tož že tam chceš dát 106ky jen část jsem nevěděl:mad:. Nahrál jsi dvě fotky, a já vybral tu, kde je celá, myslel jsem, že mám na výběr. To mě mrzí, že nejsi spokojený A s tou SPZetkou je to tak, že jsi fotku nahrál později, a mě pak umřel notebook a v knihovně jsem neměl možnost ji upravit. Asi jsem na to i v tom fofru zapoměl. Samozřejmě se nechci vymlouvat, a celou vinu beru na sebe:mad:. Zklamal jsem:mad: Medvěde- asi jsi tu dal nejvíc smajlíků za posledních 5let:D. Děkuji všem za pochvalu. [upravil dne 14/1/13 18:50 od Roman Bazi] Citovat
ChouLu Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Romane v pohodě Vždyť se nic nestalo mě se líbí kalendář i přes to. To jsou drobnosti a SPZ vůbec neřeš Vždyť se vůbec nic nestalo Citovat
Pepito Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Vendelínku,teď budeme mít Tvoje autí celý týden všichni před sebou na očích Citovat
Háček Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 já bohužel ještě kalendář doma nemám, jelikož dorazil k mojí mámě kde mám trvalé bydliště a nechávám si tam posílat poštu tak to mam u ní v Jablonným .. tak nak v tejdnu si pro to zajedu protože se nemužu dočkat Citovat
Lucasao Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 tak už ho mám taky doma je naprosto perfektní moc díky kluci Citovat
Feelly Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Klucii jste šikovní, kalendář dnes dorazil a nemužu si stěžovat! Plná spokojenost dobře vy ! Citovat
Roman Bazi Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Takže jedinou chybu jsem udělal u Lukáše, a to 2x, jinak nikdo nic nenašel? Citovat
PítrR Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Tak teď sem dofuněl z pošty a už stojí na stole:D Chlapci, nezbývá mi než chválit, chválit a zase jenom chválit. Zásilka včas dorazila, perfektně zabalená a ten obsah vážně nemá chybu. Zamlouvám si 44.týden na příští rok.:D:D Citovat
radim.1008 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Nic víc než chvála, se k Vašemu výtvoru nedá říci, teda napsat. Díky moc, jsem velmi spokojený a mám auto dokonce ve dvou týdnech Citovat
Andreww Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Moje kalendáře už jsou taky doma. První má čestné místo v pokoji na stole a druhý vystavím zítra v práci Super odvedená práce. Díky Citovat
Roman Bazi Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Nic víc než chvála, se k Vašemu výtvoru nedá říci, teda napsat. Díky moc, jsem velmi spokojený a mám auto dokonce ve dvou týdnech Jak jsi to myslel, ve dvou týdnech? Díky všem za chválu, jsem rád, že se líbí. Citovat
radim.1008 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Nic víc než chvála, se k Vašemu výtvoru nedá říci, teda napsat. Díky moc, jsem velmi spokojený a mám auto dokonce ve dvou týdnech Jak jsi to myslel, ve dvou týdnech? Ještě 7.týden, foto z Vysočiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.