Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

chlapci,udělali jste mi radost, povedlo se :):super

XYscl.jpg54WCU.jpg

lepší fotečky nebyly?.....:fnuk:fnuk .............................. :D:D:D (pokus o vtip)

super práce,všude vás budu chválit,jak jste šikovný:super:potlesk

Odesláno

Lukáši (ChouLu), tož že tam chceš dát 106ky jen část jsem nevěděl:mad:. Nahrál jsi dvě fotky, a já vybral tu, kde je celá, myslel jsem, že mám na výběr. To mě mrzí, že nejsi spokojený:mad:

A s tou SPZetkou je to tak, že jsi fotku nahrál později, a mě pak umřel notebook a v knihovně jsem neměl možnost ji upravit. Asi jsem na to i v tom fofru zapoměl.

Samozřejmě se nechci vymlouvat, a celou vinu beru na sebe:mad:. Zklamal jsem:mad:

Medvěde- asi jsi tu dal nejvíc smajlíků za posledních 5let:D.

Děkuji všem za pochvalu.

[upravil dne 14/1/13 18:50 od Roman Bazi]

Odesláno

Romane v pohodě ;) Vždyť se nic nestalo :) mě se líbí kalendář i přes to. To jsou drobnosti a SPZ vůbec neřeš ;) Vždyť se vůbec nic nestalo :D;)

Odesláno

já bohužel ještě kalendář doma nemám, jelikož dorazil k mojí mámě kde mám trvalé bydliště a nechávám si tam posílat poštu tak to mam u ní v Jablonným :D .. tak nak v tejdnu si pro to zajedu protože se nemužu dočkat

:P

Odesláno

Tak teď sem dofuněl z pošty a už stojí na stole:D Chlapci, nezbývá mi než chválit, chválit a zase jenom chválit. Zásilka včas dorazila, perfektně zabalená a ten obsah vážně nemá chybu. Zamlouvám si 44.týden na příští rok.:D:D:D

Odesláno
Nic víc než chvála, se k Vašemu výtvoru nedá říci, teda napsat. :super Díky moc, jsem velmi spokojený a mám auto dokonce ve dvou týdnech :aut:D

Jak jsi to myslel, ve dvou týdnech?:myslim

Díky všem za chválu, jsem rád, že se líbí.

Odesláno
Nic víc než chvála, se k Vašemu výtvoru nedá říci, teda napsat. :super Díky moc, jsem velmi spokojený a mám auto dokonce ve dvou týdnech :aut:D

Jak jsi to myslel, ve dvou týdnech?:myslim

Ještě 7.týden, foto z Vysočiny :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...