Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Kalendář určitě budu chtít a foto poskytnu :) ale chtělo by to vyřešit co nejdříve, aby se to tedy dalo natisknout a běželo to :)

Odesláno

skvělej nápad s kalendářem, přidávám se k dalším zájemcům a byla by pro mě čest mít tam cabrio spolu s ostatníma autama členů PC. takže nějáké foto bych určitě poskytnul

Odesláno

No, dnešek vám nechám na připomínky a návrhy a sobě na přemýšlení a plánování, jestli se to stihne v rozumném čase. Podle všeho by se to mohlo do konce prvního týdne v lednu stihnout.

Večer se uvidí:papa

[upravil dne 17/12/12 08:08 od Roman Bazi]

Odesláno

lok, dam sem aktualni fotku mazla :D

[upravil dne 17/12/2012 09:38 od Scratch]

post-5813-14109628531877_thumb.jpg

Odesláno

Roman : A kolik by stalo nechat si vyrobit kalendar na zakazku jen s MYM autem ? :mrk

Odesláno

Kam dát fotky vám napíši, vydržte. Týden si budete moci vybrat z těch, které ještě nebudou obsazené. Asi tady bude vlákno, kam se přihlásíte a zvolíte si týden. Kdo dřív přijde, ten dřív ...

Akorád s tím výběrem ze tří fotek a hlasováním to moc dobře nevidím, časově by to bylo delší. Nejlepší by bylo, kdyby mě každý poslal 1 až 3 ks fotek, a já bych vybral, kterou tam dám. Co vy na to? Dáte mě důvěru?

Kalendář s vlastním autem si můžeš udělat tady.

info.24print.eu/cze/

Odesláno

medvěd: taky se to da tak vnimat, ze ti to pripomene blizici se jaro, ale to i fotka s rozkvetlou krajinou v pozadi jineho auta nez je cabrio..ba naopak, cabra by mely byt v lete, navic snih pro me neni srajda.. mozna ve meste, ja travim 4 mesice v krkonosich a snih je parada..

jak zjistim kolikatej tyden je 25. července??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...