Czedisonek Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Mně to bylo v podstatě jasný, že jí to nedají, byl to jen takovej předvoj Sichrujou tím jen sami sebe, abych tam na ně nedolítl štěkat, firmě na druhým konci může být v podstatě jedno kdo to převzal, svý peníze dostanou tak jako tak a o to jim jde. Co se týče přepravek, nevyhovuje mi to, protože doručujou v době, kdy jsem v práci a nechtějí pochopit, že dovolenou si na balík brát nebudu Citovat
Harlley Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 JJ českou poštu bych zrušil je to jen zlodějina.Již po několikáté jsem objednal zboží s přepravou balík do ruky.Napíšou že balík s číslem tim a tim převzali a budou informovat o termínu a času doručení. to se samo nestane a pak přijde sms pokus byl neůspěšný balík je na poště a to jsem byl doma celej den. Jen mě zajímá jestli mam v takovém případě právo na vrácení poštovného,nebot služba neni funkční? Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Zrovna teď mi jde balík do ruky. V pátek SMS i mail, že převzali balík, dnes SMS že ho budou doručovat a později SMS i mail, že ho nešlo doručit a můžu si ho vyzvednout tam a tam, otevírací doba... Maximální spokojenost, až na tu otevírací dobu. Ale na NETu si v pohodě zvolím, že ho chci přeposlat na jinou poštu, kde si ho vyzvednu (bude tam ve středu). Co si přát víc? PS: Nejsem zaměstnancem pošty, ani nijak v ní interesovaný. Citovat
Czedisonek Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 poštu bych nerušil. Líbí se mi, že si tam dojdu v sobotu a vystojím si frontičku. Ono když mi zavolá frajer s ukr přízvukem z věhlasné PPL a vysvětlí mi že vstává ve 4 ráno aby napakoval a stihl rozvézt v rozumný době a proto v 10.00 musí být někdo doma aby to vyzvedl tak mi nějak není po těle, když mu odpovídám, že teda manža doma bude, no To si tam radši v klídku dojdu, ale to u přepravek možný není. Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 ja to furt nechapu, svoji lenost, nebo svou blbost svalujete na postu a na byrokracii???? Zkuste si uvedomit, kdyby se vase zasilka dostalado rukou nekomu jinemu??????? Jako fakt jdete do prdele....... neco jineho je, ze vam sluzbu neposkytne, tak jak ma, ale ona to podle toho, co tu ctu, dela naprosto spravne...... Citovat
Harlley Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Nevím co to má společného s mou lenosti. Jednou jsem si zaplatil nějakou službu a tak nevidím důvod,proč bych si měl pro balík chodit na poštu,zvlášť když na něj čekám doma. Citovat
Sagic Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Jak píše Péťa, vždy den předem sms - přijali jsme balík a zítra ho budeme doručovat. Druhý den ráno opět sms - Dnes vám budeme doručovat balík číslo ..... . Ještě se mi nestalo, že bych byl doma a nebyl by doručen a já musel letět na poštu. Samozřejmě je to o každé poště a o lidech jako všude. Objednávám granule pro psa 2x15kg, chodí to baleno v 1 balíku, tj 30kg. Vozí to holčina a nikdy neměla žádný řeči, že je to těžký, jen se ji pomůže s tím z auta, ale vždy doručeno domů. Ne, nejsem zaměstnancem pošty, ani moji příbuzní a blízcí a nejsem placen za reklamu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 harlley, to neplatilo tobe.... Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 To si tam radši v klídku dojdu, ale to u přepravek možný není. I u přepravek typu PPL, Geis apod. si můžeš zboží vyzvednout osobně. Jen to zřejmě nebude v místě bydliště, ale v nejbližším skladu (třeba PPL má v Praze sklady dva, oba ale leží v těžké periferii). Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Takze pokud nebydlis u skladu, vyjde casove porad lepe ta Ceska Posta (pokud nejsi pres den k zastizeni v praci nebo doma - vyhoda prepravek je, ze nedelaji velkej problem s tim zasilku druhy den dorucit na jinou adresu). Mimochodem, ve ctvrtek jsem byl vyzvedavat postu asi tak deset minut pred zavirackou, poloprazdno a cekaci doba 6 minut . Pravda, pak jeste ctvrt hodiny trvalo presvedcovani ze opravdu chci _vsechny_ balicky pro ktere jsem si prisel, ne jen ty co nasli na prvni pohled v pocitaci. Taky uz by konecne mohli sjednotit system evidence a nezobrazovat zvlast baliky, dopisy, cenna psani, baliky z ciziny, dopisy z ciziny.... V patek jsem byl kolem obeda na hlavni poste a cekaci doba 15 minut, zpracovani a prijmuti 30 dopisu, balicku a jineho dalsich 15 minut, obsluha za prepazkou byla jako obvykle ochotna a mila. Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Teď jsem se odtud vrátil nas*aný jak brigadýr, zbytek raději v SZ Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Asi mas smulu, nebo my pokazde mame stesti... Cena balicku se da zjistit i bez cekani z pohodli domova, na to neni treba stat frontu - http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action Jen pro zajimavost, jel jsem tento tyden kolem nejake vydejny zasilek a objednavek (nemohu jmenovat, nepamatuji si nazev firmy - proste sberne misto kam eshopy navezou prepravky balicku a zakaznici si je nekdy vyzvednou) a fronta byla az ven, kde stalo 60 lidi. Citovat
Czedisonek Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Medvěd: takže to vlastně možný není, že. A proto mi Česká pošta, státní podnik, v zásadě vyhovuje. Pokud někde je možnost při výběru způsobu dopravy vybrat mezi Českou poštou a třeba PPL, dávám poštu. Dojdu si tam podle svých časových možností, což mi vyhovuje více, než když mě řidič tlačí po telefonu do toho abych byl v deset ráno doma. Citovat
punkac Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Já tedy zásadně vybírám PPL, ono není problém mu sdělit adresu práce, kam mi to přiveze, nebo se domluvit jinak Jo, taky jsem musel do výdejního místa spol. Alza.cz a fronta až na ulici. Ale vevnitř je nějaký platící automat nebo člověk za přepážkou. 99% lidí čeká bez zaplacení frontu k člověku za přepážkou, než na ně dojde řada. Ostatní v klidu zaplatí u automatu a do minuty jsou na řadě díky vyvolávacímu systému a dostanou, co si objednali Citovat
Návštěvník Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 No zrovna v tomhle čase předvánočním je PPL trgédie. Všechny zásilky choděj o den až dva dýl. Oni negarantujou doručení to vím, ale že mi z deseti zásilek osm spozdí o den až dva to je kapku moc. A jejich obchoďák tady otravuje každý měsíc, abych u nich posílal balíky, už se těším jak po Novém roce přijde a pošlu ho do prdele a to doslova. Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 punkac: ono ne kazdy ma pevnou pracovni dobu nebo pevne pracovni misto Citovat
punkac Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 njn: tak aspon pevnou stolici za to ale oni nemohou. První předpoklad je, že na adrese budeš, když už jsi jim jí dal. To, že volají a jsou ochotni to přivést i jinam je příjemná třešnička na dortu, mluvím za mě jako zákazníka, dále mě baví možnost platit u řidiče kartou, to nevím jestli ČP poskytuje.... Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 punkac: ja vim, ze za to nemohou v prepravni firme... jen rikam, proc nekomu nemusi uplne vyhovovat. Platbu kartou neposkytuje. Duvod - poplatky odvadene bance z takove transakce musi nekdo platit a posta to delat (logicky) nechce. Citovat
OK406 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Pe.Tr: dle z.č. 101/2000 Sb. je jasně stanove, kdo a za jakých podmínek může disponovat s rodným číslem. Takže ,,pošta\" tam není. Je to jejich výmsl!! Rodný list není doklad!!! Je to velmi citlivý osobný dokument!!! To nemůže chtít po tobě ani jen tak policista, natož nějaký pošťák!!! Pokud ti nevydají balík pro tvého zákonného synka, tak mají smůlu. Můžeš si na místo = na poštu zavolat hlídku PČR, která ti ustanový tvého syna pro potřeby ,,lokaje z pošty\" a to dle z.č. 273/2008 Sb. §63 !!! Syna musíš mít sebou. Pokud by jste tam byly oba i s paní, tak je to po zjištění totožnosti ještě lepší. Jinak je zajímavé, že například unás, když je balílík či jiná zásilka, tak to dají to mu, kdo vyjde z bytu!! Ale když si pro to jdeš na poštu k přepážce, tak je okolo plno administrativy!! Hrůza!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.