Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Očišťujete Vaše OSOBNÍ auto od sněhu celé ?

Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?  

1. 1. Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?

• Pouze čelní sklo, maximálně ještě boční sklo u řidiče
      13
    • Pokud možno celé auto
      97

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
No já jen, že mně teda na předním skle daleko víc vadí přistávající slaná břečka od kol, než prašan ze střechy. ;)

Kurte - v tomhle vlákně si až vzácně rozumíme. :papa

Odesláno

vždy celé auto jasné že podľa možností čo sa dá ale snažim sa aby bolo celé auto čo najviac odhrnuté, neznášam ak vidím že nejaké auto má odhrnuté len sklá (naserie ak si niektorý pustia len stierač aby odhnuli sneh)poprípade len priezor:grr:grr:grr

mám rád svoje auto a páči sa mi keď viniknú jeho pekné tvary:P:D

Odesláno

no protoze ty co neometaj se ti na to priznani tady verejne, vyserou

to je asi otazka jak casto menite olej v aute, nebo menite ho vubec?

Uz kvuli pripadnem prodeji kazdy napise, jak je vzorny......

Odesláno

jo, priznalo se nas uz pet dle ankety. Ja se musim priznat, ze kdyz mam cas, tak to skoro cele taky ometu, ale vetsinou nekam frcim a pak to dost omezim :D

ale vic lidi nejak neocekavam :D. Taky jsem zvazoval, zda to napsat, zvlast o tom sundavani snehu na chlumecky apod. Proste lepsi sundat hned, nez aby to ze me vlalo deset minut...

Odesláno

Ometám skoro celý kromě střechy...tam se mi lizt nechce ..Ono se to sfoukne . Aspon pak nemám za zadkem nalepený stále pospíchající řidiče,což mi vadí mnohem víc než odletávající prašan :)

Odesláno
no protoze ty co neometaj se ti na to priznani tady verejne, vyserou

to je asi otazka jak casto menite olej v aute, nebo menite ho vubec?

Uz kvuli pripadnem prodeji kazdy napise, jak je vzorny......

Jses uplne zbytecne podrazdenej a akorat to tady zasiras .... NEJDE o nejake priznani, proste jsem se zeptal. Vidis tady snad nekde na uz X desitkach prispevku, ze by nekdo tem peti z nas psal \"Ty jsi vul,ze neometas\" ????

Tak se laskave prosimte uklidni a zalez ;)

A s prodejem auta to jsi teda slusne prestrelil, uz vidim,jak bude nekdo mit v inzeratu \"Choval jsem se k autu vzorne,kazdou zimu jsem z nej denne ometal vsechen snih\" :D

Odesláno

Vždy celé auto a to i přesto, že přes něj jen tak tak vidím. Už když jsem měl felinu tak jsem pořídil (hlavně pro manželku) takový dlouhý smetáček co má na druhé straně škrabku aby se jí to hezky ometalo a škrábalo. No a teď se to hodí i mě, protože normálním smetáčkem bych dosáhl jen velmi těžko. Zajímavé co lidí s velkými auty si takovou věc nepořídí a pak brečí, že nedosáhnou.

Abych nekecal, tak jednou jedinkrát jsem ze střechy služebního auta nesmetl vrstvu sněhu, protože s ním do práce přijela kolegyně a mně se prostě nechtělo její auto čistit. Říkal jsem si, že když to vydrželo jí cestou do práce, že to mně vydrží taky, že s ním přeci jedu jen 1,5 km tam a pak zase zpátky, je to jen na okraji města :blablabla :blablabla ... No a když jsem odbočoval z hlavní doleva do postranní ulice tak mě dvě slečny pustily projet a já na ně shodil tu sněhovou čepici. No průšvih a ostuda, co Vám budu povídat a tak od té doby vždy očistím i služební auto celé.

A abych nezapomněl, tak u Felicie jsem zástěrky měl, u parníku nemám, ale fakt by to chtělo, bleje si to od předních kol na boky a od zadku to asi taky bude \"paráda\" :( No zatím jsem se k tomu nedostal.

Odesláno

Celý vůz, je to malá Felda, tak proč ne, moc práce to nezabere, aspoń u toho vykouřim cigáro. Teda jen občas, když neparkuju doma v garáži. ;)

Jinak za absenci zadních zástěrek bych sekal ruce. :grr

Odesláno

Tak jsem asi mel upresnit ... ze jde o osobni auto :D Hrc - jdu to tam dat ! Me nezajima, co delate se sluzebakem, o tech se tady nebavime...

[upravil dne 12/12/12 14:19 od StibTo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...