Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Očišťujete Vaše OSOBNÍ auto od sněhu celé ?

Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?  

1. 1. Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?

• Pouze čelní sklo, maximálně ještě boční sklo u řidiče
      13
    • Pokud možno celé auto
      97

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ja vim, musim si dat teda na Krtka bacha :D

StibTo: chtel jsi vedet jak ocistuju, tak jsem ti to napsal....

Odesláno

Ale nepotreboval jsem dalsi varku Tveho plytkeho chvastani se jak jezdis (tentokrat po Chlumecke, kde mimochodem jezdim casto taky - fakt budu stestim bez sebe, az se potkame, ja predpisovych 70, ty 140..) po Praze dvojnasobek povolene rychlosti !!!

Odesláno

Jenom na okraj, v posledním čísle Světa motorů je velmi pěkná reportáž o náplních do ostřikovačů.Resumé-zásadně nekupovat ty v marketech.

A nejkvalitnější zimní naftu vyhodnotili tu od OMV.

StibTo- promiň , že jsem to dal sem.

Odesláno
A což až ho potkám já...oznámení na magistrát a odevzdání řidičáku :-)

ja si davam bacha a pred tou obytnou zonou samozrejme brzdim na 50 :)

samozrejme to s tou strechou udelam jen kdyz je volno :)

Ale musim se priznat, ze mi nikdy nic ze strechy nesjelo dopredu, vzdycky se to sklouzne dozadu, mozna jak je to lehce sesikmene, ze to jde lip :)

Odesláno
Jenom na okraj, v posledním čísle Světa motorů je velmi pěkná reportáž o náplních do ostřikovačů.Resumé-zásadně nekupovat ty v marketech.

A nejkvalitnější zimní naftu vyhodnotili tu od OMV.

StibTo- promiň , že jsem to dal sem.

V pohodě ;)

Odesláno

Hmm, otevřou se vrata od garáže, a já vyjedu s autem bez známky sněhu na něm. Přijedu do práce, zaparkuju v garážích a nalítaný, přimrzlý hnědobílý sajrajt z něj postupně odtaje a odpadne. Pak přijedu domů a než najedu do garáže, tak vezmu koště a spodek auta ometu, abych neměl pak v garáži moc vody. Druhý den nanovo :aut

A když jednou, 2x za rok stojím venku a auto mi zasněží, tak si to užívám a celé ho dočista ometu :aut:D

Odesláno
Nehlasoval, není tam pro mě správná možnost. Nejsem prase, čili skla čistím všechna (celkem 10 ks), nicméně zase takový ambice, abych leštil střechu, nemám.

Dtto

Odesláno

Ja si rukavici nebo necim shodim snih z okoli gum zadnich dveri (aby mi to pri otevreni nenapadlo vsechno dovnitr)... Zezadu nastartuju a pustim foukani na predni sklo naplno a vyhrev zadniho skla...a vezmu si vzadu smetacek a skrabkou na okna...

Mezitim, nez ometu cele auto, tak uz jsou skla tak odmrazena, ze to jde vetsinou jen smetackem, pripadne prilepene zbytecky ledu vezmu tou skrabkou....

Nezabere to ani 5 minut a nemusim se prdet s skrabanim skel...

Odesláno
na střechu c8 nedosahnem , každopadně mě ted sere že jezdim za blbcema v 90 tce 40 , to bych ožral věnec volantu někdy, ještě že mam vždy sebou zasobu neurolu...

Hm, nedosáhneš? Já mám malej smetáček a dosáhnu, ale plánuji koupit delší, jenom kvuůly své pohodlnosti.:D

Jináč ometám celé vozidlo, vždy. Lidi z čepicama na hlavě a taky na voze nemusím a jsem od nich daleko. Některý se neočistí ani světla :myslim

Odesláno

Dělám celé auto, mám ho také malé, mám smetáček a ten prašan prostě smetu, otázka chvilky, okna oškrábu nebo postříkám rozmrazovačem.

Taky se mi nelíbí, když z někoho lítá sníh ... ale vemte si třeba kamion ... u plachtáku to jde zevnitř sundat násadou, ale u skříňového těžko bez pořádného žebříku ...

Odesláno

Zrovna jsem ted za jednou takovou dodavkou jel .. Litalo to z nej kolik set metru a jeste debil menil porad pruhy asi aby nasral co mozna nejvic lidi ... Kua

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...