Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja ho mam doma aj ked nie zrovna roomba alebo nejaky drahy ale mne to staci...akurat ze mu po dvoch rokoch dochadza baterka

za mna urcite ano, nemusim nic ja robit, povysava celkom v pohode, dokonca aj koberec ale urcite lepsi na podlahu

Odesláno

Olda : jsi sním spokojený ? Byly nějaké závady ? Je hlučný ? Máme všude dlažbu , lino a plovoučku , myslím , že by úklid zvládl dobře .

Ještě mě trochu odrazuje to , že to vysává hodinu jeden pokoj . Zatím nevím ještě je trochu času na rozmyšlení .

Odesláno

Asi ten hluk co to dělá . Budu sedět v obývaku a v kuchyni to bude hodinu hučet . Asi by to rušilo . Je lepší ho zapnout a jít do práce . Jenže máme doma dva malé pejsky , tak nevím , co by to s něma dělalo ,když doma nikdo nebude .

Odesláno

Ten vysavač není špatný,máme roomba 630,což asi bude to samý,co chceš koupit.je to docela vymakaný přístroj,ale spíš zametač,ale jelikož z něj fouká vzduch,tak si myslím,že i nějak vysává.Koupil jsem to někde za zaváděcí cenu,takže jsem ho zkusil.manželka má nehtové studio,takže hafo prachu.Odejde poslední zákaznice,vysavač se zapne a opravdu ten jemný prach vyluxuje,ale je to lino.Hlučí relativně dost,ale zavřu dveře a kálim na něj.Ale překvapilo mě,že když jsem to dal malýmu do pokojíčku na koberec,tak ty všechny drobky a bordel vyluxoval,to jsem fakt nečekal:o

Co se týče ložnice,tak super,když zajel poprvý pod postel,tak vyjela koule prachu:D,jelikož pod postelí málokdo luxuje,pro to taky plus.Ale normální vysavač to nenahradí,je to spíš takový rychlouklízítko,ale vydržim na něj čumět i hodinu,on má v tom uklízení nějakou logiku,několikrát zamete stejné místo,ale pokaždý v jiném směru:oTož to asi všechno o tomto bazmektu.:roker

Odesláno

domu bych to ani nechtel a kdyz bych to mel, tak bych to nenechal bez dozoru, a dalsi veci je, ze nam by stejne ten krypl spadnul hned ze schodu a bylo by po vysavani :D

Odesláno

Na běžnej úklid přes týden je to v pohodě. Naprogramovaný to máme na dopoledne, když jsme v práci, přijdem domů a je uklizeno a nabíjí se. Máme papoucha a ten jeho bordel to vysaje z koberce naprosto v klidu. O víkendu to vezmu klasickým vysavačem a je to.

Ze schodů nespadne, má to čidlo.

A pokud si chceš hrát, dá se s tím jezdit pomocí ovladače jako s autíčkem.

S hlukem je to +/- srovnatelný s klasickým.

Odesláno

Z toho, co jsem tu četl, mi vychází, že robotický vysavač je pro nás zatím drahá sranda. Sice máme krom klukova pokojíčku po celém bytě parkety, takže by úspěšnost úklidu mohla být poměrně vysoká, ale víc než dejme tomu 2000,- Kč bych za něj asi nedal. Vzhledem k tomu, jak rychle jde veškerá technika cenově dolů, věřím, že za pár let za podobnou cenu koupím takový kousek, který dnes výrobce nabízí za 10 tKč (nový nebo minimálně používaný - nevhodný dárek) - pak si ho možná pořídíme. Do té doby ale necítím potřebu.

[upravil dne 12/12/2012 08:23 od Medvěd]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Oživím téma ;)

Martina dnes je v práci a já měl blbý nápad, že ji překvapím a trochu doma uklidím. A výsledek je, že jsem vyhrál tohle: http://aukro.cz/roboticky-vysavac-m588-dabel-mezi-vysavaci-i3106623865.html :D :D :D

Mám představu, že bude vyčkávat až odjedeme do práce, pak si bude šmejdit po obýváku a kuchyni, kde máme plovačku a dlažbu :D Žádná domácí zvířata nemáme, tak snad ty drobečky od dětí posbírá :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...