Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co je pre teba zima? tu je len -5 kde som momnetalne. okrem toho co je spatny startovani? trosku byt presnejsi v popise by mozno pomohlo, pricom tu je tona vlakien na tuto tematiku, kedze sa opakuje kazdy jeden rok:-)))

Odesláno

Tu bylo -12 a nechtělo to chytnout a když už jo tak morot jakoby chtěl vyskočit uplný trachtor ale po pár sekund se sklidnil a šel jak má ale myslel jsem že mě vyskočí a udrožová ný je vše jak má být baterka nová žhavičky nove v letě atd. ale točil jsem to dlouho a až na po třetí to chytlo a vlákna tu je dost to jo.Tak čím by to mohlo být když píšete že musí chytnou jak v létě a když už je ohřátý a asik 2 hodky stojí v mrazu tak chytí a škrt ale jak je přes noc a až ráno startuji tak hrozný.

[upravil dne 8/12/12 13:09 od pavelp123]

Odesláno

Aditivum používám pořád celí rok ale mě nejde do halvi že někomu to startuje dobře a mě né koukal jsem tu na vlákna a někde jsem aj video pouštěl a přesně tak mě to dělá člověk aby se ráno bál jít k autu a startoval a že to chytí

Odesláno

Staci dat repasovat starter a bude to chytat jak v lete... Tento isty problem sme mali na obidvoch nasich 407 s 2.0Hdi motorom. Za 7 rokov sa startery repasovali 2x na obidvoch.

Odesláno

Ahoj. Takze nedavno sem mel podobny problem .peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=115440&page=2

,kdyz auto stalo pres noc v garazi a rano bylo +6 auto naskocilo az na 3-ti krat,jak kdyby se dusilo starter tocil,motor mel tendenci naskocit,ale netrapil sem ho a proces startovani opakoval. Vymenil sem palivovy filtr,jak mi tady chlapi poradili a od te doby auto startuje na supu,dneska rano -6 a ze startem no problem.Tolik moje zkusenost:papa.

Odesláno

Hoši (trochu mimo mísu) a jak to máte s kontrolkou žhavení? Já ráno otočím klíčkem a startuji hned, jak kontrolka zhasne. Pokud chci ale podruhé nažhavit (za sebou) kontrolka žhavení se mi už nerozsvítí, je to normální nebo je něco špatně? Myslím tím, že bych nažhavil třeba dvakrát, či třikrát, ať tomu v tom mrazu pomůžu. M.

Odesláno
Staci dat repasovat starter a bude to chytat jak v lete... Tento isty problem sme mali na obidvoch nasich 407 s 2.0Hdi motorom. Za 7 rokov sa startery repasovali 2x na obidvoch.

ano, stačí malé vůle na kluzných ložiscích, přidřené uhlíky ve vodítkách atd. a starter má co dělat, aby roztočil sám sebe--natož promrzlý motor, kdo si někdy nechal repasovat starter na starším autě, musí dát zapravdu :myslim

Odesláno
To žhavení dělám 3-4 krát jak zhasne tak znova jen jsem chtěl ukázat tak mě to startuje to jsem našel ale je to stejný jak na videu

7 příspěvek pod videem

A asi nevieš že štartovať sa má po prvom nažhavení nie po 5 tich, a v tej sekunde keď ti zhasne kontrolka nie po 2-3alebo4och sekundách, asi si ešte nevidel žhavič ako funguje že už po jednej sekunde ako zhasne kontrolka nie je žeravý, a po3 sekundách už úplne vychladnú. Takto budeš meniť žhaviace sviečky každý rok a aj batérie.

Odesláno

Koblih69 a Láďa,

skúste sa dohodnúť, jeden z Vás tu klame. Ja som niekde čítal, že žhaviče pri nízkych teplotách idú aj po naštartovaní.

PS, na kontrolku by som sa moc nespoliehal, niekomu nesvieti vôbec, respektíve len preblikne.

Láďa, ukáž mi taký kov, ktorý po troch sekundách vychladne:mrk To máš asi žhaviče z NASA:D

Ja som to na Pajere vyriešil tak, že žhavím samostatným gombíkom. Šestnásťročný motor som zatiaľ natočil aj v tých najtuhších mrazoch a rozhodne na ňom nejazdím každý deň. Len tak na zamyslenie, žhavím aj po naštartovaní ručne ešte pár sekúnd a motor ide hneď bez problémov. Keď som skúšal po naštartovaní ručné žhavenie hneď vypnúť, motor sa roztriasol a chvíľu mu trvalo, kým sa ustálil:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...