koblih69 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Nějak chlapec ztrácí nervy: http://www.super.cz/17771-laska-a-mir-podle-dana-landy-kouzelnik-zito-44-s-nozem-v-ruce-zbil-nahodne-kolemjdouci.html sice \"vyprodal\" Vyšehrad do mrtě (všechno 150 míst) ale zjevně ho něco trápí. Upřímně když koukám na paní Landovou tak se mu moc nedivím :D:D Citovat
Šalda Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 :D:D:D:D MCBP, to je nesmrtelná hláška Citovat
koblih69 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Kucí jsem trochu v rozpacích, asi máme jinej vkus :D:D Citovat
Edison Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Už nám vystrkuje zase růžky: http://tn.nova.cz/zpravy/zito-44/landa-se-porval-na-ulici-vytahl-jsem-nuz-a-jednoho-poslal-k-zemi-priznal-zito-44.html Citovat
Šalda Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 A co je na tom divnýho? Kdyby mě nekdo poslal do pr-ele a neuhnul mě ze silnice tak mu taky něco udělám, ale já vím, su divnej, normální je 30x poprosit ať opustí silnici, že bych chtěl zase pokračovati v jízdě se svým vozidlem. Citovat
koblih69 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 \"Zeptal jsem se jich, jestli jdou v míru a v lásce. Po tom co jsem byl třikrát poslán do p**ele a k odchodu se nijak neměli, tak jsem raději proti přesile zaútočil,“ :D:D Citovat
dyno Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 nikdo tady nevi jak to bylo takze doporucuju nerozebirat tuto zalezitost co hlava to nazor Citovat
dyno Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 a za dalsi je to jen otazka casu kdy narazi a po svejch neodejde jestli to bude takto resit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 \"Zeptal jsem se jich, jestli jdou v míru a v lásce. Po tom co jsem byl třikrát poslán do p**ele a k odchodu se nijak neměli, tak jsem raději proti přesile zaútočil,“ :D:DMě se někdo na tohle zeptat tak si řeknu že je jeblej a uteču pryč:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 zjevně ho něco trápí. Upřímně když koukám na paní Landovou tak se mu moc nedivím :D:D FUJ ! Ani ukradený kolo bych vo to nevopřel Citovat
koblih69 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Ráno než půjde malá do školy tak jí to ukážu, čertů už se nebojí, tohle by mohlo zafungovat Citovat
Edison Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Šaldo, všimni si toho protikladu v jeho vyjádření: Jestli jdou v klidu a míru... tak jsem zaútočil... Podle mě síla osobnosti tkví v tom, že na verbální atak jsem schopen reagovat tak, abych je přesvědčil o nesprávnosti jejich jednání a správnosti toho mého... Přijetí správnosti mého chování.. Nikoli donucení... Ale to jsme někde jinde... Prostě mu zase poněkud hráblo... Na mě někdo vytáhnout nůž... asi by se se zlou potázal... Mooooc zlou... Verbální vujídření totiž není útokem na život a zdraví. Tasení nože již ano... To by opravdu nemuselo dopadnot dobře... A nakonec i ten šašek jednoho skolil ranou pěstí... No promiň.. ještě na mě byť jen zamířit nožem... ufff... měli bychom oba velké potíže... Citovat
dyno Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 jak rikam on vytahne nuz a nekdo jinaj strikacku a bude mit po hehe Citovat
Edison Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 V podstatě o tom píšu... Bych ho chtěl vidět, kdyby na něj \"baťůžkář\" vyndal chechtavý železo a picnul výstražnou... V jeho kůži bych štípal pětku drát pr*elí... Citovat
rgot Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 D.Landa je mi celkem volnej jeho muziku si poslechnu třeba v autě tím to pro mě končí..ale chlapi vám fakt nezávidím je vidět že nemáte žádnej smysl života,pořádnou zábavu... když o takovýto kravině dovedete tlachat...vole jak stará Blažková............. Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 D.Landa je mi celkem volnej jeho muziku si poslechnu třeba v autě tím to pro mě končí..ale chlapi vám fakt nezávidím je vidět že nemáte žádnej smysl života,pořádnou zábavu... když o takovýto kravině dovedete tlachat...vole jak stará Blažková............. Tyvoe ty nas mas uuplne precteny vsechny tady, ja smekam Citovat
OK406 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Dost se Landa změnil. Není nemocný?? Neupadl někde na hlavu a přeskočilo mu koločko a zněj Žito44? Měl by se léčit. Není střed vesmíru! Pamatuji si, jak jezdil rally a pak měl tu nehodu a od té doby se pomalu měnilo jeho myšlení až do konečné fáze kouzelníka Žita44:myslim.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.