Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A co je na tom divnýho? Kdyby mě nekdo poslal do pr-ele a neuhnul mě ze silnice tak mu taky něco udělám, ale já vím, su divnej, normální je 30x poprosit ať opustí silnici, že bych chtěl zase pokračovati v jízdě se svým vozidlem.

Odesláno

\"Zeptal jsem se jich, jestli jdou v míru a v lásce. Po tom co jsem byl třikrát poslán do p**ele a k odchodu se nijak neměli, tak jsem raději proti přesile zaútočil,“ :D:D:D

Odesláno
\"Zeptal jsem se jich, jestli jdou v míru a v lásce. Po tom co jsem byl třikrát poslán do p**ele a k odchodu se nijak neměli, tak jsem raději proti přesile zaútočil,“ :D:D:D
Mě se někdo na tohle zeptat tak si řeknu že je jeblej a uteču pryč:D:D
Odesláno
zjevně ho něco trápí. Upřímně když koukám na paní Landovou tak se mu moc nedivím :D:D:D

FUJ ! Ani ukradený kolo bych vo to nevopřel :blicismajlik:nevim

Odesláno

Šaldo, všimni si toho protikladu v jeho vyjádření: Jestli jdou v klidu a míru... tak jsem zaútočil...

Podle mě síla osobnosti tkví v tom, že na verbální atak jsem schopen reagovat tak, abych je přesvědčil o nesprávnosti jejich jednání a správnosti toho mého... Přijetí správnosti mého chování.. Nikoli donucení... Ale to jsme někde jinde... Prostě mu zase poněkud hráblo... Na mě někdo vytáhnout nůž... asi by se se zlou potázal... Mooooc zlou... Verbální vujídření totiž není útokem na život a zdraví. Tasení nože již ano... To by opravdu nemuselo dopadnot dobře... A nakonec i ten šašek jednoho skolil ranou pěstí... No promiň.. ještě na mě byť jen zamířit nožem... ufff... měli bychom oba velké potíže...

Odesláno

V podstatě o tom píšu... Bych ho chtěl vidět, kdyby na něj \"baťůžkář\" vyndal chechtavý železo a picnul výstražnou... V jeho kůži bych štípal pětku drát pr*elí...

Odesláno

D.Landa je mi celkem volnej jeho muziku si poslechnu třeba v autě tím to pro mě končí..ale chlapi vám fakt nezávidím je vidět že nemáte žádnej smysl života,pořádnou zábavu... když o takovýto kravině dovedete tlachat...vole jak stará Blažková.............

Odesláno
D.Landa je mi celkem volnej jeho muziku si poslechnu třeba v autě tím to pro mě končí..ale chlapi vám fakt nezávidím je vidět že nemáte žádnej smysl života,pořádnou zábavu... když o takovýto kravině dovedete tlachat...vole jak stará Blažková.............

Tyvoe ty nas mas uuplne precteny vsechny tady, ja smekam ;)

Odesláno

Dost se Landa změnil. Není nemocný?? Neupadl někde na hlavu a přeskočilo mu koločko a zněj Žito44? Měl by se léčit. Není střed vesmíru! Pamatuji si, jak jezdil rally a pak měl tu nehodu a od té doby se pomalu měnilo jeho myšlení až do konečné fáze kouzelníka Žita44:myslim..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...