Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Kluci co uznávají DL: Shodujete se v tom, že vám malej škraloupek v podobě Orlíku nevadí a jste schopni to tolerovat..... Já toto třeba schopen tolerovat nejsem a nikdy nebudu.

Jinak k tý písničce, kde není rasizmus.... To je pravda, není tam, ale ona tam není ani ta hudba ani zpěv :D:D:D

Ale zase říkám, je to můj názor. Někdo se v těch rádoby drsnejch kecech (textech) ztotožňuje a je to jeho životní modla :cool:

Ano ona tam není ani hudba ani zpěv... to je přesný a není tam bohužel ani slušný text.

Jinak k tomu Orlíku, v té době mi to přišlo zajímavé, ale naštěstí jen chvilku a nejsem na to příliš hrdý. Ukliňuju se tím, že se každý dostaneme do období kdy je potřeba vzdorovat okolí a jít za každou cenu proti proudu. Stejně jako třeba Matásek na to nejsem hrdý a už bych se k tomu nevracel :D

Odesláno

byl jsm skin, nosil tezky cerny boty s bilejma tkanickama, mel jsem vyholenou hlavu a k tomu jen jeden praminek vlasu, chodil jsem do spartanskyho kotle a jsem rasista.

A co? Co bylo, bylo, a to u kazdyho. Ale moc se mi libi, jak kazdej nadava na neprizpusobive, ale tady na foru, tady je za laureata nobelovy ceny miru :D

a Landu jsem mel rad jak v orliku, tak na singl draze, ale s timhle trochu ustrelil. Ale za magora ho mam nyni kvuli te jeho cirkvi....

a rekl tam toho dost pravdiveho, az na ten konec..... s krali :D

[upravil dne 27/11/2012 12:51 od Scratch]

Odesláno

Tak jsme to pěkně rozebrali a teď si pojďme typnout jak se to bude vyvíjet. Já vidím kroky takto:

1. projekt \"Žito\" spuštěn

2. zmizí v zahraničí

3. pokud neumře tak zjistí, že tam na něj nečekají zástupy a bude přemýšlet co dál

4. možná spustí Žito 2, 3... až znovu zjistí, že se zněj ani jinde nikdo neposadil na prcku

5. vrátí se do ČR

3. oživí se projet Daniel Landa zpěvák....

Jen přemýšlím jak rychle to půjde tak zkusím svoje obvykle 2-3 roky :papa natáhněte si někdo budík a až to příjde tak tenhle můj blábol podrobíme kritice :D

PS: malinko by mi v tom mohl udělat zmatek Koloc, pokud by se ti 2 zase potkali, pak by možná neumřel, ale začal třeba trénovat běžkaře v Kongu.

Odesláno

..... Ale moc se mi libi, jak kazdej nadava na neprizpusobive, ale tady na foru, tady je za laureata nobelovy ceny miru :D.....

Myslíš si, že když jsi \"trubka\" Ty, musí být takoví nutně všichni?

I když je pravda, že si občas zanadávám na nepřizpůsobivé (zejména čutofandy nebo smradlavé bezďáky), tak si určitě nepřeju, aby tento problém řešili - na místo orgánů, které si platím - nějaké vyholené palice, které jsou silné v davu, ale samy o sobě pos*ané až na půdu. Ne, být skin není z mého pohledu jen \"mladický přehmat\", je to inklinace k určité filosofii, která v člověku buď je (a účastí v hnutí jí dotyčný posiluje) nebo není.

P.S.

\"Trubku\" neber osobně, je to jen příměr.

Jako pacifistu se mně tu někteří vytrvale snaží přesvědčit, že některé mé názory jsou zcestné a jdu s nimi sám proti zdi. Je to možný, ale furt tak nějak doufám, že nám podobná ucha jako je pan DL nebudou jednou radit co máme dělat a nevezmou \"spravedlnost\" do svých pařátů.

Jinak docela souhlasím s Koblihem (holt dobrej ročník) a tipuju, že do 5ti let max. tu máme pana DL znovu na prknech, která znamenají svět a bude se snažit obyvatelům české kotlinky, že tam \"venku\" je svět plnej nepřátel, že ON už to zjistil a tak všechny posluchače musí před tím zlým světem varovat - k tomu pár TUC, TUC trylků a i hity na nový CD budou.

Odesláno

V hodně věcech co tam řekl souhlas a velký respekt.Landa mě osobně nikdy nevadil ať už jako zpěvák tak i jezdec rally... a co tu někteří o něm píšou komentovat nebudu. :roll

Odesláno

Medvěde, dnešní skini, alepsoň z 95% už nejsou skini, jsou to jen vyholení debilci co chtějí dělat bordel, už to není to co v 90 letech.

Myslím že Landa řekl docela dost pravdy, i když měl pár vět který neměl říkat, protože to byli jen bláboly, ale tyhle slavíci a podobný soutěže sou strašná fraška a sr.čka, jen tama tečou desítky milionů a nic z toho. Proč Gott ( i když zpěvák je dobrej a nic proti němu nemám) si vezme za zazpívání jedné písničky v Atletovi roku 300 000.-, pro něj to má být přece čest že tam může jít spívat, a takhle to chodí na všech těhle soutěžích a pořadech, a proto se na to nedívám.

Landa prostě už nechce být nikam zván, aby se tam musel přetvářet jak je tam rád, a že všechny miluje.

Před pár lety Richard |Krajčo taky na podobným vystoupení zpíval s páskou přes pusu, aby ukázal že nechce zpívat na playback, lidi ho odsoudily a teď už si na to nikdo ani nevzpomene.

Odesláno
.....Landa prostě už nechce být nikam zván, aby se tam musel přetvářet jak je tam rád, a že všechny miluje.....

Tomu nerozumím, pokud mě někdo pozve tak můžu od férového vysvětlení až po výmluvy typu \"mám v ten den něco jiného\" můžu odmítnout. Na to nepotřebuju kuhouta pod pazuchu aslovník dlaždiče :D

PS: mimochodem ten Krajčo je hodně dobrý příklad toho jak se dá kultivovaně protestovat. :papa

Odesláno

Jenže Landa se.e na to, co může říct a co ne, jak se může chovat a jak ne, je prostě svůj, a toho si vážím.

A Landa tam přijít chtěl, protože jinak by nikdo nevěděl kdo je Žito44 :D

Odesláno

Mě to taky nijak neobohatilo, a je mě úplně jedno co tam říkal, prostě měl potřebu se tam nějakým způsobem vyjádřit a udělal to, nic víc nic míň. Osobně bych tam šel taky něco jim říct, ale jednak su nula co si to nemůže dovolit a jednak bych na to ani neměl odvahu ani rozum:D

Odesláno
Jenže Landa se.e na to, co může říct a co ne, jak se může chovat a jak ne, je prostě svůj, a toho si vážím.

A Landa tam přijít chtěl, protože jinak by nikdo nevěděl kdo je Žito44 :D

Až Ti přijde nas*na práh domu, taky Ti bude jedno, jak se chová, protože je svůj a vyjadřuje tím nějaký svůj názor? A co kdyby to udělal někdo, koho vůbec nikdo veřejně nezná? No nevím... Zrovna Ty... ;-)

Jinak za dob Orlíku jsem byl na vojně. Jel nám tam pořád dokola. :-) I dost jeho písniček se mi líběj. Ovšem jeho prezentace jinak to už je jiný kafe.. Kdysi jsem si říkal, že to má v hlavě hodně srovnaný... Ale to už je hoooooooodně dávno. Pak přišel zlom, od kterýho mi přijde, že mu hráblo. A jde to s ním setsakra z kopce. A jeho závodění? To mi teda fakt nedává už vůbec nic. To je čistě jeho věc, která je mi totálně ukradená.

[upravil dne 27.11.2012 20:54 od Edison]

Odesláno
Mě to taky nijak neobohatilo, a je mě úplně jedno co tam říkal, prostě měl potřebu se tam nějakým způsobem vyjádřit a udělal to, nic víc nic míň. Osobně bych tam šel taky něco jim říct, ale jednak su nula co si to nemůže dovolit a jednak bych na to ani neměl odvahu ani rozum:D
Šaldo... jestli si teda o sobě myslíš, že jsi nula... :-( Ačkoli ne vžy se shodujeme v názorech, nikdy jsem si něco podobného o nikom nemyslel. Ale jestli tohle si o sobě myslíš Ty sám... :-(((
Odesláno

Když mě přijde nas.at na práh, tak na něho pustím psy;):D

Já jen myslím, že každej se máme chovat a říkat to co si doopravdy myslíme, jenže to je v dnešní společnosti odsuzováno, každej se musíme mile usmívat, každýho musíme mít rádi, i černý, co nás ždímají o nemalý peníze a podobně, a tohle mě prostě se.e. Proto se mě líbí co tam řekl, i když ne úplně všechno, a je jedno jestli to řekl Landa nebo Franta Vohýblo z Malý Lhoty;)

Tu nulu jsem pochopitelně myslel obrazně, že kdybych tam přišel já, tak se na mě budou dívat jako na nulu, protože mě neznají, jinak já si o sobě myslím že su Velkej Borec ze Štatlu:D

[upravil dne 27/11/12 21:00 od Šalda]

Odesláno

I spatna reklama v mediich je reklama podivejte se jakej to ma uspech jenom tady na foru :D kecaj o tom i chlapi v praci lidi v hospode na ulici takze chlapek vedel moc dobre co dela ;) muj nazor je ze Landa je divnej pavouk co umi delat muziku ale ostatni je k ho..u basta fidli :P

Odesláno

Šaldo, Ani nas*ání nedává nikomu právo chovat se jako hulvát. A jak vidno, tak Ti není tak docela jedno, jak se kdo chová. Teda.. především pokud se to týká Tebe samotného... Pokud ne, tak je to fuk. Nezdá se Ti, že to je poněkud... divné? Já si myslím, že slušnost a lidskost, úcta a taktnost by měli dávat formu našim myšlenkám a chování. Zdůrazňuji FORMU. To znamená, že projevovat své názory samozřejmě ano. Ale proč u toho urážet ostatní? Navíc nezůčastněné? Nebo dokonce své příznivce? To je opravdu na vyšetření.

Odesláno
Když mě přijde nas.at na práh, tak na něho pustím psy;):D

Myslis Gangnam Style ? Jo,to by na Landu mohlo i zabrat :D

Odesláno

..... Ale moc se mi libi, jak kazdej nadava na neprizpusobive, ale tady na foru, tady je za laureata nobelovy ceny miru :D.....

Myslíš si, že když jsi \"trubka\" Ty, musí být takoví nutně všichni?

I když je pravda, že si občas zanadávám na nepřizpůsobivé (zejména čutofandy nebo smradlavé bezďáky), tak si určitě nepřeju, aby tento problém řešili - na místo orgánů, které si platím - nějaké vyholené palice, které jsou silné v davu, ale samy o sobě pos*ané až na půdu. Ne, být skin není z mého pohledu jen \"mladický přehmat\", je to inklinace k určité filosofii, která v člověku buď je (a účastí v hnutí jí dotyčný posiluje) nebo není.

P.S.

\"Trubku\" neber osobně, je to jen příměr.

Jako pacifistu se mně tu někteří vytrvale snaží přesvědčit, že některé mé názory jsou zcestné a jdu s nimi sám proti zdi. Je to možný, ale furt tak nějak doufám, že nám podobná ucha jako je pan DL nebudou jednou radit co máme dělat a nevezmou \"spravedlnost\" do svých pařátů.

Jinak docela souhlasím s Koblihem (holt dobrej ročník) a tipuju, že do 5ti let max. tu máme pana DL znovu na prknech, která znamenají svět a bude se snažit obyvatelům české kotlinky, že tam \"venku\" je svět plnej nepřátel, že ON už to zjistil a tak všechny posluchače musí před tím zlým světem varovat - k tomu pár TUC, TUC trylků a i hity na nový CD budou.

kdyz mi bylo 10 nebo 12, tak me cikan, ktery mi chtel ukrast kolo na sidlisti na cernem moste bodl nozem zezadu do boku, mozna tam mam jeste videt jizvu, asi v te dobe se to ve mne zlomilo a zacal jsem je fakt nesnaset.....

V Moste, v Chomutove, v obchodnich centrech, stacilo se miv soucasne dobe vzdy jen podivat na nejaky zaznam z kamer a videl jsem, jak delaji bordel, nebo neco nici, nebo vykradaji zbytky jidla a jsou schopni kvuli tomu proriznout plachtu za 50 tacu..... furt jen problemy,

jasne, delaj to i bezdaci, zdrogovany, nebo bily zlodeji, ale tech tmavsich je v tom nepomerne vic....

a uz mlcim :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...