Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

I kdybych si o nem predtim myslel neco jineho tenhle vcerejsi projev dobre otevira oci ... :)

Šaldo : Já myslím, že nejsi bezmozek. Taky jsem třeba chodil na koncíky Tři Sestry a dneska už to nemůžu vystát :D Každému se v určité fázi života líbí různé věci .. proč ne ? ...

Odesláno

Málokdo ze známých tváří má tu snahu veřejně vyjádřit současný stav. Většina osobností drží hubu a krok, protože je přisátá na dotace, přemrštěné peníze od ČT nebo různé OSY, tak jim to vyhovuje. Je škoda že nikdo nevystoupí s tzv. čistým štítem, co jsem zaregistroval, tak se ozvala jen Kubišová. Takže je otázka jestli takhle pokračovat dál nebo vzít zavděk kýmkoliv i se škraloupem. Tím nemyslím Landu, ale narážím na to, že kdokoliv se objeví tak první na něm národ hledá vady a snaha se rozplizne doztracena.

Odesláno

Když už jsme u těch známých tváří bez škraloupu - pro mně je jejich zástupcem třeba Tomáš Klus, který se k současnému úspěchu musel sakra nadřít a žádné škraloupy, jak má za sebou p. Landa k tomu nepotřeboval.

U p. Landy nehledám vady (ty jsou pro mně už dlouhodobě jasné), ale v jeho případě bych musel dlouho pátrat, abych našel nějaké klady - a za takové pátrání mi fakt nestojí

[upravil dne 26/11/2012 07:06 od Medvěd]

Odesláno

Mně baví jak jsme my češi vždycky na všechno odborníci. Když máme někoho kritizovat, tak hned rozumíme umění, hudbě, právu nebo třeba tlustýmu střevu. Hlavně toho dotyčnýho shodit co nejvíc. Jsem rasista. Moby je rasista, všichni jste rasisti. Najděte si někde prosím definici rasismu. Jen to někdo prostě ventiluje (ventiloval) víc.

Už jen vzhledem k jeho nadačním aktivitám bych se styděl říct, že je to nula popř. hajzl a zločinec, jak tu bylo naznačeno. Zkuste si na papír napsat jeho \"přínosy a ztráty\", udělejte si o něm nesubjektivní názor a zamyslete se nad tím co tu píšete.

Ano jeho proslov měl skončit asi o něco dřív, ale já s ním ve většině souhlasim. I když pravda. Já jsem vlastně zločinec s podmínkou za těžké ublížení na zdraví, takže bych se tu radši ani neměl vyjadřovat a měl bych si s ním jít někam do baru zazpívat jeho starý texty, co?

Prostě klasika. Někdo se má líp než já, proč se do něj neopřít. Umíme my češi vůbec někomu něco přát nebo ho aspoň nechat dejchat, když je na tom líp než my?

Odesláno

co nepotřebuje komentář? tenhle odstavec?

Udělal mi radost. Odpověděl jsem, že díky. A že nejsem cvok, abych ho nesnášel za písničky staré přes dvacet let; vždyť kolik já jsem kdysi dělal hloupostí? A jiný důvod, proč Landu nenávidět, mě nenapadá - jenom prehistorický Orlík...

nebo to že je obrovskej vizionář? třeba je blázen, a ikdyž budu opět zasypanej vlnou kritiky, ale nebyli ve svy době za blázny považovaný lidi který jsou dneska obrovský pojmy(Tesla, Einstein....)?

Odesláno
člověk kterej jako \"mladej\" kradl(at uz třeba v samoobsluze ne třeba jabka ze sadu:D:D) je celej život zloděj?

Dáme anketku? :D

Landa mi nevadí, Janečkovi nevěřím.

Odesláno

Myslíš \"psychiatra\" protože jak je psáno v komentářích pod článkem- používat 100 let starou, dnes navíc překonanou teorii psychoanalýzy, je jako dneska dělat vlaky na páru(je to hezký, zajímavý, pro mnohy nostalgický, ale jinak úplně na hovno);)

Odesláno

Promin, nevedel jsem ze i na tohle jsi odbornik ... Ale spis myslim, ze to je jak ase rika \"tonouci se stebla chyta\" .. vidis dobre, ze mu (DL) zde nejsme nakloneni, tak uz jen kopes okolo sebe ..

Odesláno

tim chceš říct(ne tak drsně, ale obsahově stejně): většině se nelíbí tak drž hubu a krok? Já stádní jedinec nejsem. Proč taky? kdo z davu vykoukne dostane držkovou(ne fyzicky, ale třeba v mediální)?

Navíc proti DL ne proti jeho projevu ste se vyjádřili 4. takže:papa:papa:roker

pro všechny mam soutež: kdo najde v tomhle songu jakejkoli naznak rasismu, nacismu či nacionalismu bude odměněn:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=O8OlXtsy0Q4&feature=related

[upravil dne 26/11/12 15:21 od Moby89]

Odesláno

Ne, dekuji, mam na pondelni odpoledne lepsi zabavu nez poslouchat hnusny texty a analyzovat je :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...