kovactoma Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Ahojte, skusal som hladat, ale nenasiel som vsetko, co som chcel.. Aktualne mi nejde predny ostrekovac, rozoberiem precistim, ale co ma hneva viac su predne stierace.. Mam tu verziu, kde je ostrekovac na ramienkach a nie na kapote( plaste pod oknom). Nechce sa mi davat 80 eur za nove stierace s ostrekovacom - riesili ste niekto prerabku ostrekovaca zo stieracov pod okno? Za tipy dakujem. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Jo ta prerábka sa tu riešila, tiež sa tu riešilo ako tie ostrekovače idú prerobiť (nalepiť) na nové stierače. A ja som zháňal celé nové stierače aj s ostrekovačmi a boly v Autokelly za nejakých 750 CZK čo ani zdaleka nieje 80€. Tie prerábky zkusím pohladať, ale už si vôbec nepamätám v akej sekcii to bolo. Edit: Tu sa niečo riešilo: [upravil dne 17/11/12 22:23 od Bigbadjohn] Citovat
Milan+ Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Dej nové gumičky a pojedou dál.Koupil jsem v kellyně nějaký s grafitem v květnu a jsou doteď naprosto v pohodě. Cena cca 80kč. Citovat
kovactoma Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Problem je ten, ze z jedneho mam utrhnuty a samozrejme strateny ten ostrekovac... Ta cena co som pisal bola za orig z citroenu, nasiel som teraz bosche cez elit za 25 eur aj s ostrekovacom.. Pojdem do toho tym padom..aj tak by ma vsak zaujimalo, co sa s tym da spravit.. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Milan: U mě to bylo za pár kovactoma: Spraviť sa s tým dá to čo sa píše v tom odkaze čo som dával hore. Citovat
manco Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 ked som riesil stierace, v BA mali na Svätoplukovej pri AS Nivy. Boli to myslim Bosch za 35€/par aj s ostrekovacmi Citovat
xpetrix Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Ahojte, skusal som hladat, ale nenasiel som vsetko, co som chcel.. Aktualne mi nejde predny ostrekovac, rozoberiem precistim, ale co ma hneva viac su predne stierace.. Mam tu verziu, kde je ostrekovac na ramienkach a nie na kapote( plaste pod oknom). Nechce sa mi davat 80 eur za nove stierace s ostrekovacom - riesili ste niekto prerabku ostrekovaca zo stieracov pod okno? Za tipy dakujem. A to si kde videl taku cenu?! Ja som ich menil a vysli ma na 21,58€ za par!Plus este doprava,prirodzene. http://olejposta.sk/r_9440.html Citovat
kovactoma Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 xpetrix - to su aj s ostrekovacom? Citovat
Wensdy Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Když jsem viděl cenu originálů s ostřikovačem tak jsem koupil nové VALEO se spoilerem, ze starých jsem utrhnul ostřikovače a připáskoval k těm VALEO. Asi bych je i přilepil ale při současných teplotách to není to pravé. Ten přední ostřikovač mi taky nejde. Nebo spíše někdy nejde vůbec a někdy jen tak drobně počůrává sklo. Budu asi muset koupit novej motůrek. Ten původní jsem už párkrát čistil ale je to čím dál horší Citovat
mmartinkovic Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Mozno skusit vodu do ostrekovacov od Wurthu. Je jemnejsia. pouzivaju ju do VW novych generacii koli stieracom. Sice stoji 1L cez 4 € ale za vyskusanie to stoji , ci ? Citovat
Wensdy Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Mozno skusit vodu do ostrekovacov od Wurthu. Je jemnejsia. pouzivaju ju do VW novych generacii koli stieracom. Sice stoji 1L cez 4 € ale za vyskusanie to stoji , ci ? A nebo diamantovou Citovat
Tango C8 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Diamantovou ne, to ti poškrábe okno. Citovat
mmartinkovic Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Dobrovolníka s hadicou na okno a striekat a striekat a striekat. Citovat
midas2 Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 Ahoj,chci se zeptat,jestli neví proč mi nejdou přední ostřikovače.Motorek normálně vrčí a když odpojím hadičku co jde z nádržky na vodu tak to stříká strašně slabě.Zadní jde normálně.Když sundám plastový podběh dostanu se k nádržce a motorku?Možná to bude jen něčím přicpaný.Díky za rady. Citovat
rocada Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Asi přicpaná hadička.Najít u motorku a profouknout tlakovým vzduchem. Citovat
Návštěvník Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 A nebo motůrek odešel, už jsem ho také měnil. Cena byla kolem 500,- v kelly. Když sundáš to plastový nadkolí, tak jsi u motůrku. Jde to celkem dobře a lepší je sundat kolo. Citovat
vlkklx Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Zdravim,řešil jsem to loni v létě,protože málo pršelo tak jsem moc nespotřebovával kapalinu v nádržce a i když to byla origo letní směs tak se tam udělaly na stěnách takový jako škraloupy nějaký řasy a ucpaly čerpadlo.Nádržku jsem vyčistil,pokoušel jsem se profoukat i čerpadlo,ale po pár použitích to zase přestalo fungovat.Cerpadlo ani nejde bez poškození rozebrat.Když jsem pak zjistil že to čerpadýlko nejlevnější(asi od Starline) stojí cca 120,.Kč,už jsem neřešil....Funguje stejně dobře jako dřív to origo...Jinak sundat kolo a podběh,trošku jsem se potrápil s matičkou na nádržce,jedna (pravá) je směrem od nárazníku,takže přes nástavce na malou ráčnu a je tam i blbě vidět.A ještě byla mrcha pěkně zarezlá...Ted jsem jenom kouknul na autorozvody.cz a tam ho mají za 148Kč,asi bych to s nějakým čištěním fakt neřešil,at to neděláš dvakrát. Citovat
wyziv Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 (upraveno) Tak se mi objevil stejný problém. Zdálo se mi, že přední ostřikovače málo "ostřikujou" a myslel jsem, že už nemám kapalinu v nádržce. Dolil jsem jen trochu a byla plná a když jsem koukal po hadičkách co jdou z torpéda ke stírátkům, tak jsem zjistil, že na straně řidiče je prasklá. vyměnil jsem ji za jinou, průhlednou. Po této výměně jsem zkusil stěrače znovu a na spolujezdcově straně dává trochu víc, ale na řidičově straně je to mizérie (trochu dává, ale když ostřikovače vypnu, tak je vidět, že kapalina padá). Ještě jsem měl poodstrčenej teď večer podběh, abych kouknul jestli mi to někde neutíká, ale všude se zdá sucho. Může to být motůrkem? A propo, koukal jsem na ceny, tak se rozhodně vyplatí objednat na Autorozvody = nejlevnější za cca 144,-Kč. Na Auto Kelly dle mé motorizace nejlevněší za 413,-Kč :-) :-) :-) Upraveno 26. prosinec 2016 uživatelem wyziv doplnění textu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.