Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, skusal som hladat, ale nenasiel som vsetko, co som chcel.. Aktualne mi nejde predny ostrekovac, rozoberiem precistim, ale co ma hneva viac su predne stierace.. Mam tu verziu, kde je ostrekovac na ramienkach a nie na kapote( plaste pod oknom). Nechce sa mi davat 80 eur za nove stierace s ostrekovacom - riesili ste niekto prerabku ostrekovaca zo stieracov pod okno? Za tipy dakujem.:)

Odesláno

Jo ta prerábka sa tu riešila, tiež sa tu riešilo ako tie ostrekovače idú prerobiť (nalepiť) na nové stierače. A ja som zháňal celé nové stierače aj s ostrekovačmi a boly v Autokelly za nejakých 750 CZK čo ani zdaleka nieje 80€.

Tie prerábky zkusím pohladať, ale už si vôbec nepamätám v akej sekcii to bolo.

Edit:

Tu sa niečo riešilo:

[upravil dne 17/11/12 22:23 od Bigbadjohn]

Odesláno

Problem je ten, ze z jedneho mam utrhnuty a samozrejme strateny ten ostrekovac... Ta cena co som pisal bola za orig z citroenu, nasiel som teraz bosche cez elit za 25 eur aj s ostrekovacom.. Pojdem do toho tym padom..aj tak by ma vsak zaujimalo, co sa s tym da spravit..

Odesláno
Ahojte, skusal som hladat, ale nenasiel som vsetko, co som chcel.. Aktualne mi nejde predny ostrekovac, rozoberiem precistim, ale co ma hneva viac su predne stierace.. Mam tu verziu, kde je ostrekovac na ramienkach a nie na kapote( plaste pod oknom). Nechce sa mi davat 80 eur za nove stierace s ostrekovacom - riesili ste niekto prerabku ostrekovaca zo stieracov pod okno? Za tipy dakujem.:)

A to si kde videl taku cenu?!:o

Ja som ich menil a vysli ma na 21,58€ za par!Plus este doprava,prirodzene.

http://olejposta.sk/r_9440.html

Odesláno

Když jsem viděl cenu originálů s ostřikovačem tak jsem koupil nové VALEO se spoilerem, ze starých jsem utrhnul ostřikovače a připáskoval k těm VALEO. Asi bych je i přilepil ale při současných teplotách to není to pravé.

Ten přední ostřikovač mi taky nejde. Nebo spíše někdy nejde vůbec a někdy jen tak drobně počůrává sklo. Budu asi muset koupit novej motůrek. Ten původní jsem už párkrát čistil ale je to čím dál horší :grr

Odesláno
Mozno skusit vodu do ostrekovacov od Wurthu. Je jemnejsia. pouzivaju ju do VW novych generacii koli stieracom.

Sice stoji 1L cez 4 € ale za vyskusanie to stoji , ci ?

A nebo diamantovou :D

• O 3 roky později...
Odesláno

Ahoj,chci se zeptat,jestli neví proč mi nejdou přední ostřikovače.Motorek normálně vrčí a když odpojím hadičku co jde z nádržky na vodu tak to stříká strašně slabě.Zadní jde normálně.Když sundám plastový podběh dostanu se k nádržce a motorku?Možná to bude jen něčím přicpaný.Díky za rady.

Návštěvník
Odesláno

A nebo motůrek odešel, už jsem ho také měnil. Cena byla kolem 500,- v kelly. Když sundáš to plastový nadkolí, tak jsi u motůrku. Jde to celkem dobře a lepší je sundat kolo.

Odesláno

Zdravim,řešil jsem to loni v létě,protože málo pršelo tak jsem moc nespotřebovával kapalinu v nádržce a i když to byla origo letní směs tak se tam udělaly na stěnách takový jako škraloupy nějaký řasy a ucpaly čerpadlo.Nádržku jsem vyčistil,pokoušel jsem se profoukat i čerpadlo,ale po pár použitích to zase přestalo fungovat.Cerpadlo ani nejde bez poškození rozebrat.Když jsem pak zjistil že to čerpadýlko nejlevnější(asi od Starline) stojí cca 120,.Kč,už jsem neřešil....Funguje stejně dobře jako dřív to origo...Jinak sundat kolo a podběh,trošku jsem se potrápil s matičkou na nádržce,jedna (pravá) je směrem od nárazníku,takže přes nástavce na malou ráčnu a je tam i blbě vidět.A ještě byla mrcha pěkně zarezlá...Ted jsem jenom kouknul na autorozvody.cz a tam ho mají za 148Kč,asi bych to s nějakým čištěním fakt neřešil,at to neděláš dvakrát.

• O 6 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Tak se mi objevil stejný problém. Zdálo se mi, že přední ostřikovače málo "ostřikujou" a myslel jsem, že už nemám kapalinu v nádržce. Dolil jsem jen trochu a byla plná a když jsem koukal po hadičkách co jdou z torpéda ke stírátkům, tak jsem zjistil, že na straně řidiče je prasklá. vyměnil jsem ji za jinou, průhlednou. Po této výměně jsem zkusil stěrače znovu a na spolujezdcově straně dává trochu víc, ale na řidičově straně je to mizérie (trochu dává, ale když ostřikovače vypnu, tak je vidět, že kapalina padá). Ještě jsem měl poodstrčenej teď večer podběh, abych  kouknul jestli mi to někde neutíká, ale všude se zdá sucho. Může to být motůrkem?     A propo, koukal jsem na ceny, tak se rozhodně vyplatí objednat na Autorozvody = nejlevnější za cca 144,-Kč. Na Auto Kelly dle mé motorizace nejlevněší za 413,-Kč :-) :-) :-)

Upraveno uživatelem wyziv
doplnění textu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...