Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nesvítí parkovací světla- peugeot 406

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Před nedávnem sem zjistil že mi nesvítí nebo poblikávají parkovačky. Teď mi nesvítí levá parkovačka vůbec a pravá občas svítí nebo poblikává nebo nesvítí vůbec. Šel jsem po kabeláži jestli neni někde uvolněný kontakt v blízkosti světel ale nic sem nenašel. Prosím poraďte. Děkuji za odpovědi.

Odesláno

Záhada vyřešena :D Stačilo se před nákupem zeptat tady na fóru, nebo dát hledání a mohl sis ušetřit na pytlík obyč žárovek :aut

Odesláno

LEDky hori daleko casteji nez klasicke zarovky, nekterym staci taky jenom den provozu a jsou KO, jine vydrzi mesic dva, pak zacnou blikat a pak umrou definitivne, co z toho plyne ? - sr..t na LEDky :D

Odesláno

proc by to vypalovalo svetla, kdyz to ma 55W jako kazda jina H7 :myslim Ale muzes koupit treba Osram Silverstar, NightBreaker nebo Coolblue, jsou i dalsi znacky, treba od Philipse, staci se podivat do eshopu, v Autokelly nebo jinde

Odesláno

Já sem tam ty ledky právě měl taky celkem dlouho. Předtim sem je ještě měl na svojí starý 309 a teď sem je dal na 406 a na 406 vydržely jenom 3 měsíce. Ty HOD nejsou nějak moc výrazný abych s tim nedráždil policajty?

Odesláno

ja s nima jezdim a v pohode, svetlo je urcite belejsi, kdyz k nim zapnu dalkovy, kde mam nightbreakry, tak ty sviti vic dozluta

Odesláno

Vim že kámoš měl ty žárovky v oktávce, ale už sem se ho nezeptal jak je s nima spokojenej, ale když je asi tak před rokem kupoval tak si je strašně chválil. Tak to taky zkusim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...