Edison Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 ... a ne jen do přírody... Vůbec na zajímavá místa. Třeba po památkách, na vyhlídky, zajímavou architekruru... Citovat
Ferry Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 uz skoro rok jsem na poctu 100 poslednich 5 jsem nasel tak, ze jsem si na nejakem nahodnem miste rekl, ze by tam neco mohlo byt a nahodou, bez GPS a bez znamych souradnic neco nasel Citovat
Bostich Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 moje drahá polovička hraje... tím pádem i já Citovat
oddie Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 No. Před 3 lety jsem dostal nějakou super turistickou navigaci a ještě jsem ji ani nevybalil... Hraju trošku jiné super hry - orientační závody s klasickou papírovou mapou, hlavně tedy na kole (MTBO). Oproti hraní s GPS-kou to má o dost drsnější náboj v tom, že když se ztratíte v papírové mapě, neukáže vám, kde zrovna jste - a to mi na tom právě přijde to skvělé Citovat
punkac Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 můj profil na www.geocaching.com http://www.geocaching.com/profile/?guid=d9d6b023-b9a3-4420-b79b-1b2fbb2f51f2 chce to trochu trpělivost, než se načtou všechny travelbugy Citovat
Kata517 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 můj profil na www.geocaching.com http://www.geocaching.com/profile/?guid=d9d6b023-b9a3-4420-b79b-1b2fbb2f51f2 chce to trochu trpělivost, než se načtou všechny travelbugy Teda .. to je krabiček Se svými 238 si připadám blbě teda :D Citovat
Medvěd Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Spousta mých známých mi říká, že \"cashky\" jsou další stupeň sběratelského šílenství po mých oblíbených turistických známkách. Zatím mě to nějak nechytlo, ale neříkám, že se to v budoucnosti nestane. Citovat
punkac Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 kata517: a to se tomu už vůbec nevěnuju tak jako před rokem, tenhle rok hodně stagnuju Citovat
punkac Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Medvěd: Když už jdeš někam pro turistickou známku, můžeš si být jist, že tam někde bude schovaná krabka. Synka by to možná na výletě bavilo o trošku více, když bude mít v ruce navigaci (z počátku stačí nějakej levnej mobil) a \"poklad\" si sám najde Citovat
oddie Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Jo, pro děti je to dobrý způsob, jak je zabavit Citovat
rkolac Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Čau,mladá na to taky někde narazila,že bude chodit s děckem.Každopádně si chce koupit nějakou navigaci,v tomhle trochu plavu,má někdo nějaký vyzkoušený a může doporučit?? dííík Citovat
Edison Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 On stačí mobil s GPS via BT (moje začátky). Androidích aplikací je pak nepřeberně. Speciální navi.. no.. existují, ale proč, když je to tak předražený. Citovat
Vvitty Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 RKolac: Na spoustu mestskych krabicek uplne postaci vzit mapu, podivat se na ni kde presne to ma byt a neni potreba ani navigace... na vyzkouseni to uplne staci ;-) Jinak se da chodit prakticky s cimkoliv, co ma GPS modul. Specialni navigace ma obvykle hlavni vyhodu ve vydrzi baterek (celodenni vylet proste mobil ani PDA nezvladaji kvuli baterkam) a slusne odolnosti proti padu z mensich ci vetsich vysin. http://www.geocaching.com/profile/?guid=23cf6a36-dfd6-443c-b6fc-692155d08dda Citovat
punkac Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 moje zacatky nokia n70 plus BT modul LD-3W javovska jednoducha aplikace. Nutny je alespon zakladni datoy tarif. Pustis program jmenem Handy geocaching kam zadas prihlasovaci udaje dle navodu k programu ktery je na netu. Pak das najit nejblizsi kesky a vyrazis nyni pouzivam nokii N900 a taky super jen mam v batohu 6,5Ah akumulator a nabijecku jak bylo psano vyse rucni navigace garmin oregon je draha ale je na tuzkovky a vydrzi zatracene dlouho Citovat
Medvěd Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 No - umím si představit, že by Pavlíka ozvláštnění výletů \"cashkohledáním\" zaujalo - o tom žádná. Problém ale vidím v tom, že nemám tydlifoun s navi ani \"operačním systémem\") a s jeho koupí s dohledné době ani nepočítám. Autonavigace je pro \"cashky\" nevhodná - takže zbývá jen začít špórovat a až se kačky okotí, pořídit tu navigaci na tužkovky. Není všem dnům konec a já určitě \"cashky\" nezatracuju, jen jsem zatím nějak neměl důvod se o ně hlouběji zajímat. Citovat
Edison Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Děti jsou v tomhle naprosto úžasné a zapálené... No... nakonec jakož i v mnoha jiných \"lumpárnách\". ;-) A tahle je ta nejmenší, zábavná i pro rodinky, a ještě se při tom dá dělat spousta dalších věcí... Výlety a další blbnutí, stejně jako nerůznější nezapomenutelné zážitky nevyjímaje. Citovat
guldy Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Znate ten pocit kdyz vam nekdo soustavne likviduje kesku? Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Znate ten pocit kdyz vam nekdo soustavne likviduje kesku? Ne Citovat
guldy Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Tak si představ ten pocit asik takto... uděláš novej lak na audě a někdo ti ho bude soustavne auto obchazet kličkem Citovat
punkac Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 musíš najít lepší místo pro skrýš, nebo zvedni obtížnost nebo a to nemám rád skrýš udělej jenom pro platící kačery Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.