Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz skoro rok jsem na poctu 100 :) poslednich 5 jsem nasel tak, ze jsem si na nejakem nahodnem miste rekl, ze by tam neco mohlo byt a nahodou, bez GPS a bez znamych souradnic neco nasel :D

Odesláno

No. Před 3 lety jsem dostal nějakou super turistickou navigaci a ještě jsem ji ani nevybalil...

Hraju trošku jiné super hry - orientační závody s klasickou papírovou mapou, hlavně tedy na kole (MTBO). Oproti hraní s GPS-kou to má o dost drsnější náboj v tom, že když se ztratíte v papírové mapě, neukáže vám, kde zrovna jste - a to mi na tom právě přijde to skvělé ;)

Odesláno

Spousta mých známých mi říká, že \"cashky\" jsou další stupeň sběratelského šílenství po mých oblíbených turistických známkách. Zatím mě to nějak nechytlo, ale neříkám, že se to v budoucnosti nestane.

Odesláno

Medvěd: Když už jdeš někam pro turistickou známku, můžeš si být jist, že tam někde bude schovaná krabka. Synka by to možná na výletě bavilo o trošku více, když bude mít v ruce navigaci (z počátku stačí nějakej levnej mobil) a \"poklad\" si sám najde

Odesláno

Čau,mladá na to taky někde narazila,:nevimže bude chodit s děckem.Každopádně si chce koupit nějakou navigaci,v tomhle trochu plavu,má někdo nějaký vyzkoušený a může doporučit??

dííík

Odesláno

On stačí mobil s GPS via BT (moje začátky). Androidích aplikací je pak nepřeberně. Speciální navi.. no.. existují, ale proč, když je to tak předražený.

Odesláno

RKolac: Na spoustu mestskych krabicek uplne postaci vzit mapu, podivat se na ni kde presne to ma byt a neni potreba ani navigace... na vyzkouseni to uplne staci ;-)

Jinak se da chodit prakticky s cimkoliv, co ma GPS modul. Specialni navigace ma obvykle hlavni vyhodu ve vydrzi baterek (celodenni vylet proste mobil ani PDA nezvladaji kvuli baterkam) a slusne odolnosti proti padu z mensich ci vetsich vysin.

http://www.geocaching.com/profile/?guid=23cf6a36-dfd6-443c-b6fc-692155d08dda

Odesláno

moje zacatky nokia n70 plus BT modul LD-3W javovska jednoducha aplikace. Nutny je alespon zakladni datoy tarif. Pustis program jmenem Handy geocaching kam zadas prihlasovaci udaje dle navodu k programu ktery je na netu. Pak das najit nejblizsi kesky a vyrazis :D

nyni pouzivam nokii N900 a taky super jen mam v batohu 6,5Ah akumulator a nabijecku ;)

jak bylo psano vyse rucni navigace garmin oregon je draha ale je na tuzkovky a vydrzi zatracene dlouho

Odesláno

No - umím si představit, že by Pavlíka ozvláštnění výletů \"cashkohledáním\" zaujalo - o tom žádná. Problém ale vidím v tom, že nemám tydlifoun s navi ani \"operačním systémem\") a s jeho koupí s dohledné době ani nepočítám. Autonavigace je pro \"cashky\" nevhodná - takže zbývá jen začít špórovat a až se kačky okotí, pořídit tu navigaci na tužkovky. Není všem dnům konec a já určitě \"cashky\" nezatracuju, jen jsem zatím nějak neměl důvod se o ně hlouběji zajímat.

Odesláno

Děti jsou v tomhle naprosto úžasné a zapálené... No... nakonec jakož i v mnoha jiných \"lumpárnách\". ;-) A tahle je ta nejmenší, zábavná i pro rodinky, a ještě se při tom dá dělat spousta dalších věcí... Výlety a další blbnutí, stejně jako nerůznější nezapomenutelné zážitky nevyjímaje.

Odesláno

musíš najít lepší místo pro skrýš, nebo zvedni obtížnost nebo a to nemám rád skrýš udělej jenom pro platící kačery

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...