Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dufam ze to nieje par rokov stare :)http://spynet.ru/blog/47477.html?fb_action_ids=529382277089922&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22529382277089922%22%3A206040276197007}&action_type_map={%22529382277089922%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[] tento yeti z ruska urcite stoji zato :) inac je to ako lego (kazde nove auto), takze z hladiska bezpecnosti to nemusi byt take strasne :roll

[upravil dne 11/11/12 19:07 od poldy]

Odesláno

Přesně to samé jsem chtěl napsat. Sousedka koupila po podobné nehodě fábii. Co na tom bylo zajímavé, že věděla jak to auto vypadalo a cena, kterou za to zaplatila byla stejná jako by koupila nebourané auto stejného stáří, výbavy a km... a jak byla spokojená. Detaily že do toho teklo, foukal vítr a pořád se něco kazilo jí nevadilo. Však jí to její kamarád-mechanik sehnal za levno a levně to vždycky opraví :D

Odesláno
Však jí to její kamarád-mechanik sehnal za levno a levně to vždycky opraví :D

nieje sa co cudovat, kazdy hlada zakaznikov inym sposobom :D zaujimali by ma ale komentare pod tymi fotkami, google translate rus-svk nieje bohvje co :(

Odesláno

tak ja jsem treba koupil bourane auto. 406 co jsem mel tak mela menene oba zadni blatniky, kdyz se na to clovek trosku zameril tak nasel nejakou nedokonalost na sparach. Ale osobne jsem byl velice spokojenej az na zatikani vody ale to tady resi skoro vsichni 406 tkari. Pro me bylo mnohem dulezitejsi ze jsem vedel cim auto proslo a jak bylo servisovane. Ale samozrejme ten Yeti je dost extrem

Odesláno
Stejně nepochopim jak se tohle muže vyplatit:myslim

vyplatí se to jen v zemích,kde je levná práce

nebo v kombinaci s pojistným podvodem atd.,kde figurují i policajti,kteří to znovu postaví na značky...

Odesláno

tak ta cena pre niekoho co kupi burane auto za par korun, na dvore ma take iste na diely a dielu plnu potrebnych veci ... nemusi to byt take strasne ... len keby to chcel robit clovek sam, to by bolo uz ine

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...