ChouLu Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 4 mladý holky mrtvý, z toho jedno dítě... Další zranění... achjo.. http://www.novinky.cz/krimi/284340-pri-nehode-na-rallye-na-zlinsku-ctyri-mrtvi-vcetne-ditete.html Citovat
davidekcz Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Jo taky jsem to viděl...co už... Citovat
ChouLu Odesláno 10. listopad 2012 Autor Odesláno 10. listopad 2012 Nehoda se může stát každému.. to netvrdím.. ale na tohle nezapomene :/ Citovat
Přema Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 těch mrtvých za poslední dobu docela dost..... aby v čr takové závody neskončili..... Citovat
davidekcz Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Tak je prostě potřeba to lépe zabezpečit...kdyby měli stát 200 metrů od tratě... Citovat
ChouLu Odesláno 10. listopad 2012 Autor Odesláno 10. listopad 2012 Bohužel... pokud by tam nestála 4m betonová zeď, tak tam lidi stejně polezou blíž a blíž... Jeden rok jsem byl organizátorem na Rallye Posazaví a nikdy víc.. akorát celej den se hádáš s lidma, který nechápou, že auto ve vzduchu a vůbec ve vysoký rychlosti nezastaví na místě... Někdy je to bohužel to poslední co si myslí... Citovat
davidekcz Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Ty vole jak muzou rikat,ze za nehodu muze vysoka rychlost? to maji zavodni auta stanoveny rychlosti nebo co proboha? Citovat
dyno Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 R.I.P. zesnulym podle me to nakonec dopdne tak ze zavody mimo okruhy zrusej a nebude to dlouho trvat vzpominate co se delo na zavodech skupiny B Citovat
vendelinek Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 a já řikám furt že bych to zrušil,to je na každym závodě,snad už pravidlem:bojim Citovat
MilanF1 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 dyno: Z toho videa jde strach ... jednomu jezdci to nevyjít, tak tam zůstanou desítky lidí ... Citovat
davidekcz Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 a já řikám furt že bych to zrušil,to je na každym závodě,snad už pravidlem:bojim A proč rušit? Asi by to chtělo trošku zlepšit organizaci aby se to nestávalo... Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 nj tak to se muzou pak zrusit rallye obecne ... nebo udelat neverejne = masivne oplotit vse 100m od trate (ostnaty drat nahoru) ? nemyslitelne .... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Taky myslím, že do budoucna ty závody zruší, nevím, co teď bude za příčinu,zda řidič závoďáku, nebo ty holky, ale obecně jsou dnes lidi bezmozci--jsou schopni uhýbat těsně před projíždějícím autem...,ztratili schopnost uvažovat co se může stát, za komančů jsme na havířovském okruhu museli být cca 200 metrů od cesty, bylo tam policajtů jak naseto, nikdo si nedovolil odporovat, dnes je hen tá demokrácia:) a lidi myslí,že můžou všechno, je to hrozná tragedie pro blízké Citovat
P607Olda Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Všichni se tváří, že za to nikdo nemůže. Tak za to asi nikdo nemůže. Rallye se budou jezdit dál, a jak je vidět, je to zábava. Letos 7 mrtvých. Ze zábavy. Citovat
vendelinek Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Asi by to chtělo trošku zlepšit organizaci aby se to nestávalo... trochu? to je dost málo:bojim Citovat
MilanF1 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Zlepšit organizaci, pokud jsem na ČT slyšel dobře, tak nyní lidé stáli v nepřístupné zoně ... jak psal ChouLu, není to sranda s lidmi ... Většinou je to lidech, že vlezou tam, kam nesmí. Pro mě je tento sport vysoce nebezpečný, tedy z pohledu pilota/spolujezdce, však se jezdí třeba v lese, mezi stromy vysokou rychlostí, podél strání atd. Při každých záběrech s relativní nebezpečností (stačí mi úzká mokrá hliněná cesta ...) a mám husí kůži. Okruhy jsou samozřejmě bezpečnější, ale to je v podstatě úplně jiný sport ... tam jsou únikové zony, bariéry z pneumatik nebo Tecpro bariéry a samozřejmě vysoké ploty ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 vysoce nebezpecny je to i pro organizatory .... dovedete si predstavit zit s vedomim, ze jsem delal zavod a zahynuly tam 4 mlady holky (kluci,to je jedno) ?? ja teda ani ne ... Citovat
Pepito Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Asi před hodinou jsme s Kubíkem z této rally přijely.Je to samozřejmě veliká tragédie Byly jsme na druhé-městské RZ a nic netušící jsme sledovaly úžasnou šou,hlavně díky Bérešovi st. a juniorovi.ale pak jsem šel na start za mými kamarády jedoucí uprostřed startovního pole a od těch jsem se dozvěděl o nehodě.. Mluvil jsem s některými jezdci a navigátory a shodli se v jednom-licenci dostávají často nezkušení jezdci!!! viz Barum rally Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 \"Mezi mrtvými je sedmiletá dívka i její osmnáctiletá sestra. Jejich rodina bydlí kousek od místa neštěstí, trať rychlostní zkoušky vedla pod jejich okny.\" .....tak proc se nekoukaly z okna...??! [upravil dne 10/11/12 20:19 od StibTo] Citovat
dyno Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 pepito : neco na tom bude ale chybu udela i sebezkusenejsi pilot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.