Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel... pokud by tam nestála 4m betonová zeď, tak tam lidi stejně polezou blíž a blíž...

Jeden rok jsem byl organizátorem na Rallye Posazaví a nikdy víc.. akorát celej den se hádáš s lidma, který nechápou, že auto ve vzduchu a vůbec ve vysoký rychlosti nezastaví na místě... Někdy je to bohužel to poslední co si myslí... :myslim

Odesláno

nj tak to se muzou pak zrusit rallye obecne ... nebo udelat neverejne = masivne oplotit vse 100m od trate (ostnaty drat nahoru) ? nemyslitelne ....

Odesláno

Taky myslím, že do budoucna ty závody zruší, nevím, co teď bude za příčinu,zda řidič závoďáku, nebo ty holky, ale obecně jsou dnes lidi bezmozci--jsou schopni uhýbat těsně před projíždějícím autem...,ztratili schopnost uvažovat co se může stát, za komančů jsme na havířovském okruhu museli být cca 200 metrů od cesty, bylo tam policajtů jak naseto, nikdo si nedovolil odporovat, dnes je hen tá demokrácia:) a lidi myslí,že můžou všechno, je to hrozná tragedie pro blízké :(

Odesláno

Zlepšit organizaci, pokud jsem na ČT slyšel dobře, tak nyní lidé stáli v nepřístupné zoně ... jak psal ChouLu, není to sranda s lidmi ... Většinou je to lidech, že vlezou tam, kam nesmí. Pro mě je tento sport vysoce nebezpečný, tedy z pohledu pilota/spolujezdce, však se jezdí třeba v lese, mezi stromy vysokou rychlostí, podél strání atd. Při každých záběrech s relativní nebezpečností (stačí mi úzká mokrá hliněná cesta ...) a mám husí kůži. Okruhy jsou samozřejmě bezpečnější, ale to je v podstatě úplně jiný sport ... tam jsou únikové zony, bariéry z pneumatik nebo Tecpro bariéry a samozřejmě vysoké ploty ...

Odesláno

vysoce nebezpecny je to i pro organizatory .... dovedete si predstavit zit s vedomim, ze jsem delal zavod a zahynuly tam 4 mlady holky (kluci,to je jedno) ?? ja teda ani ne ... :roll

Odesláno

Asi před hodinou jsme s Kubíkem z této rally přijely.Je to samozřejmě veliká tragédie :bojim

Byly jsme na druhé-městské RZ a nic netušící jsme sledovaly úžasnou šou,hlavně díky Bérešovi st. a juniorovi.ale pak jsem šel na start za mými kamarády jedoucí uprostřed startovního pole a od těch jsem se dozvěděl o nehodě..

Mluvil jsem s některými jezdci a navigátory a shodli se v jednom-licenci dostávají často nezkušení jezdci!!! :bacha viz Barum rally :bojim:papa

Odesláno

\"Mezi mrtvými je sedmiletá dívka i její osmnáctiletá sestra. Jejich rodina bydlí kousek od místa neštěstí, trať rychlostní zkoušky vedla pod jejich okny.\"

.....tak proc se nekoukaly z okna...??!

[upravil dne 10/11/12 20:19 od StibTo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...