Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Cena chladící kapaliny v Pugu

Recommended Posts

Odesláno

Zrdavím.

Mohl by mi prosím někdo napsat cca cenu chladící kapaliny v peugeotu?

Potřeboval bych tal litr na dolévání.

Díky

Odesláno

kup to v kramu a usetris a kvalita mozna lepsi.....

[upravil dne 8/11/2012 21:26 od Scratch]

Odesláno
jak muzes rict ze je kvalita jina? to mi vysvetli

vim, jak si privydelavji lide v autorizakach s oleji a dalsimi tekutymi prostredky ze sudu...................................

a v teto veci verim jen strejdovi, kteremu privezu svuj olej, ale nikomu jinymu.

to ze se to \"pancuje\" ve fordu, pezotu, skodovce a dalsich mam overene pres kluky, kteri tam delaji a pak prodavaji litr syntetiky za 80 kc :), sam jsem kupoval..........

Odesláno

Jak se to muze pancovat ? Asi by bylo poznat ze byla ta flaska otevrena ne ? :myslim

Podle me jedinej problem autorizaku je ze za litr oleje co se da koupit bezne v eshopu chteji 3x tolik. Nevymyslim si, take jsem takhle jednou nebo dvakrat samozrejme prohloupil a pak si trhal vlasy.

Odesláno
jak muzes rict ze je kvalita jina? to mi vysvetli

vim, jak si privydelavji lide v autorizakach s oleji a dalsimi tekutymi prostredky ze sudu...................................

a v teto veci verim jen strejdovi, kteremu privezu svuj olej, ale nikomu jinymu.

to ze se to \"pancuje\" ve fordu, pezotu, skodovce a dalsich mam overene pres kluky, kteri tam delaji a pak prodavaji litr syntetiky za 80 kc :), sam jsem kupoval..........

A co to má společného s tím, že si koupí litrovou lahev té kapaliny, která je zavřená úplně stejně jako z kteréhokoliv jiného obchodu? O žádném sudu tu nikde nikdo nemluvil a o servisu také ne.

Odesláno
Pletes si slovo pansovat se slovem krast :D s kvalitou to fakt nema nic spolecne a siris tu jen jedna pani povidala.

A ty si zase pleteš panšovat a pančovat :aut

Ale to je jedno, prostě plác blbost a teď se z toho snaží vykecat ... :D

Odesláno

neplacl jsem blbost, jako koupit flasku a sam si dolit, ok proti tomu nic, akorat je to drazsi, proste autorizak

ale zatim, jak se meni olej v servisech si stojim, 3/4 noveho oleje a 1/4 staryho se vrati zpet, a pak je to 1/4 k jedne 1/4

a nesirim jedna pani povidala, od takoveho cloveka jsem driv kupoval olej..................

a nedelam si iluze, ze se to nedela i jinde.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...