Guest Raubiri Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Zrdavím. Mohl by mi prosím někdo napsat cca cenu chladící kapaliny v peugeotu? Potřeboval bych tal litr na dolévání. Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Glysantin G33 1litr obj. č. 9735K4, cena 165,- Kč. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 kup to v kramu a usetris a kvalita mozna lepsi..... [upravil dne 8/11/2012 21:26 od Scratch] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jak muzes rict ze je kvalita jina? to mi vysvetli Citovat
koblih69 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Určitě bych si koupil raději Peugeot než nějaký Sheron... Citovat
krko 407 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Glysantin G33 1litr obj. č. 9735K4, cena 165,- Kč.nevieš mi povedať akú farbu ma ten Glysantin G33? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 kup to v kramu a usetris a kvalita mozna lepsi..... levněji koupit jde, to určitě, ale té kvalitě taky nerozumím Citovat
krko 407 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 ja tam mám niečo čo je slabožlté,ako volakedy fridex:D:D:D.neviete co to je? Citovat
HonzaZ Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 To jsem tam měl také původně, ale co to je, nevím. Citovat
krko 407 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 asi to vymením za niečo čo poznám a bude pokoj Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jak muzes rict ze je kvalita jina? to mi vysvetli vim, jak si privydelavji lide v autorizakach s oleji a dalsimi tekutymi prostredky ze sudu................................... a v teto veci verim jen strejdovi, kteremu privezu svuj olej, ale nikomu jinymu. to ze se to \"pancuje\" ve fordu, pezotu, skodovce a dalsich mam overene pres kluky, kteri tam delaji a pak prodavaji litr syntetiky za 80 kc , sam jsem kupoval.......... Citovat
koblih69 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Ze sudu? Už jsi tam kupoval chladící kapalinu? Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Jak se to muze pancovat ? Asi by bylo poznat ze byla ta flaska otevrena ne ? Podle me jedinej problem autorizaku je ze za litr oleje co se da koupit bezne v eshopu chteji 3x tolik. Nevymyslim si, take jsem takhle jednou nebo dvakrat samozrejme prohloupil a pak si trhal vlasy. Citovat
PítrR Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Raubiri nebo jak se to jmenuješ, mám doma dva litry origo. Jestli máš zájem tak Ti jeden litr nechám. P. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Pletes si slovo pansovat se slovem krast s kvalitou to fakt nema nic spolecne a siris tu jen jedna pani povidala. Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Pe.Tr : to je na me nebo na Jirku ? Citovat
oddie Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jak muzes rict ze je kvalita jina? to mi vysvetli vim, jak si privydelavji lide v autorizakach s oleji a dalsimi tekutymi prostredky ze sudu................................... a v teto veci verim jen strejdovi, kteremu privezu svuj olej, ale nikomu jinymu. to ze se to \"pancuje\" ve fordu, pezotu, skodovce a dalsich mam overene pres kluky, kteri tam delaji a pak prodavaji litr syntetiky za 80 kc , sam jsem kupoval.......... A co to má společného s tím, že si koupí litrovou lahev té kapaliny, která je zavřená úplně stejně jako z kteréhokoliv jiného obchodu? O žádném sudu tu nikde nikdo nemluvil a o servisu také ne. Citovat
Neon Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Pletes si slovo pansovat se slovem krast s kvalitou to fakt nema nic spolecne a siris tu jen jedna pani povidala. A ty si zase pleteš panšovat a pančovat Ale to je jedno, prostě plác blbost a teď se z toho snaží vykecat ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 neplacl jsem blbost, jako koupit flasku a sam si dolit, ok proti tomu nic, akorat je to drazsi, proste autorizak ale zatim, jak se meni olej v servisech si stojim, 3/4 noveho oleje a 1/4 staryho se vrati zpet, a pak je to 1/4 k jedne 1/4 a nesirim jedna pani povidala, od takoveho cloveka jsem driv kupoval olej.................. a nedelam si iluze, ze se to nedela i jinde....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.