Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tvoje volba. Podle mně Franze může volit jen ten, kdo chce první přímé volby prezidenta udělat frašku = doufám a pevně věřím, že ČR nebude zmalovanej obrázek reprezentovat (i když nejsem úplně přesvědčenej, že ON by byl z nabízených kandidátů úplně nejhorší, tak si ho jako reprezentanta většiny - a samozřejmě ani mně - prostě představit neumím).

Několikrát jsem se styděl za to, co při volbě prezidenta předváděli naši volení zástupci a věřil jsem, že přímá volba bude v režii obyvatel ČR poněkud důstojnější - pokud by to měl vyhrát p. Franz, o nějaké důstojnosti nemůže být řeč (i když vybrat si z těch, kteří momentálně kandidují, je poměrně složitý úkol).

Odesláno

No to me na tom trochu znepokojilo, ze p. Franz mi vysel jako druhej, se kterym se nejvic shodnu hned po p. Sobotkovi :)

Naopak p. Zemana mam napriklad \"nejvic minus\". Hehe

Odesláno

ze to vobec riesite... budete/budeme vzdy na druhej strane rieky...

kto kolvek tam bude sediet, bude to vzdy blizko ku korytu a vy/my

sa budeme iba z dialky prizerat ako sa narod zbedacuje...

divym sa ze i napriek upozorneniu ze i v tomto vlakne platia pravidla,

tu funguje skvele dvojaky meter... nikomu tieto debaty ani ich vysledky

pracu ani dostojnejsi zivot nedaju. pamatajte na to a aspon tu na fore

skuste mysliet na nieco ine...

auta, jedlo, pekne dievcata a pokecy o veciach beznych. :papa

Odesláno

Medvěde, o tom \"zmalovaným obrázku\" je to už trošku trapný, nemyslíš? Já mam taky dlouhý vlasy a jsem snad divnej????

Znám ho osobně, což o ostatních kandidátech říci nemohu a vždy když jsem ho viděl, budil namě dojem slušného a chytrého člověka. Jen tak mimochodem, kdo z ostatních je profesor. Teda néé takovej ten čestnej titul, kterej se dává papalášům do sbírky......

Volit člověka, který řekne, že na prvním místě je žid (nic proti nim) a pak teprve ti ostatní, fakt nebudu. Nemám rád kastování.... Všichni ostatní se už na politické scéně ukázali a věru jsem znich nikdy žádnou radost neměl.

Ovečkin: Je to v cirkusu, všude jinde jsou auta, jídlo, ženy, zpěv a sex :D:D:D

Odesláno
Medvěde, o tom \"zmalovaným obrázku\" je to už trošku trapný, nemyslíš? Já mam taky dlouhý vlasy a jsem snad divnej?

Pokérovanej celej ksicht se nemůže rovnat dlouhým vlasům, už třeba proto, že ty vlasy jdou zcela jednoduše zkrátit, zatímco z p. Franze už nikdo člověka neudělá.

Samozřejmě jde \"jen\" o můj názor, Ty si přece můžeš svobodně volit koho chceš (a vlasy při tom můžeš mít až ke kotníkům). Já si prostě myslím, že kandidatura toho pána vznikla nějakou sázkou recesistů u piva a teď jsou všichni vyvalení, co z toho vzešlo. Věřím a doufám, že až dojde na opravdové \"lámání chleba\", skončí tento kandidát hluboko dole - já ho prostě jako SVÉHO prezidenta nějak přijmout neumím, nemůžu a vlastně ani nechci.

[upravil dne 3/12/2012 18:23 od Medvěd]

Odesláno

No vidíš, tak když ty posuzuješ člověka jen podle ksichtu, nediv se, že nemůžeš sehnat práci, protože ostatní tě posuzují taky jen podle ksichtu. Akorát u sebe to bereš jako strašnou nespravedlnost, když neocení tvou spolehlivost, kdežto u Franze se o nic jiného než o ksicht nezajímáš. Klasický dvojí metr...

Odesláno

O p. Franzovi jsem měl jen zprostředkované infrormace, ale snažil jsem se ho posuzovat nezaujatě za to co dokázal. Nicméně po jeho vystoupení u Krause jsem ztratil všechny iluze.

Odesláno

koblih69, problém je v tom, že p.Franz má velkou podporu ze strany vysokoškoláků/studentů/ a intelektuálů .Ta podpora je vetší než si dovedeme představit.

Odesláno

Sobotka 55%

Fischer 39%

Franz 30%

Fischerová 25%

Dienstbier 18%

Zeman 18%

Schwarzenberg 16%

Roithová 11%

Ale stejně pořád tápu ... :nevim

[upravil dne 3/12/2012 23:12 od Neon]

Odesláno

Na to musej´bejt minimálně dva - porcující a porcovaný. Pokud by toho druhého měla ztvárnit moje maličkost, velice rád tuto čestnou roli přenechám nějakému náhradníkovi.

Odesláno

Medvěd

nejsi sám, mám tuplem stejný názor:roker

včerejší názorová debata o p. Franzovi v televizi jen utvrdila můj názor--většina debatujících (3) se shodla, že jeho vizáž ho deklasuje před ostatními, jeden se dokonce vyjádřil, že nechápe tvrzení p. Franze, že on nedá na první pohled :o

pravda je, že i z ostatních se těžko dá vybrat, osobně bych však nechtěl, aby mě p.Franz zastupoval jako prezident.

Odesláno
Na to musej´bejt minimálně dva - porcující a porcovaný. Pokud by toho druhého měla ztvárnit moje maličkost, velice rád tuto čestnou roli přenechám nějakému náhradníkovi.

Méďo to byl jenom takový oslí můstek k tomu jak politici \"porcují medvěda\" tedy rozdělují nějkaý balík peněz svým \"nejbližším\". :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...