marko306 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Ono záleží aj od roku výroby rozmiestnenie poistiek. Stále si myslím, že to bude niečo s BSI Síce je to z 807, ale hádam... [upravil dne 5/11/12 20:25 od marko306] poistky.pdf Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Hmmmm, tak já mám jinou knížku No ale co se u francouzů divím, že? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Že bych zavolal segře aby to zkusila:D:D:D APC je něco automatic power ccc?? nevim možná začnou blikat varováky, to tipuju:D Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Petr to má rok 2003, takže snad stejný jako já, který mám 2004, ale jistej si nejsem. Hele Petře, tak nám to už prozraď, ať si to nemusím taky rozbít Citovat
bosslibor Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 co se stane když v c8 vyndam pojistku na pozici F4 ve skříňce v motorovém prostoru? Zákeřáku cos jim to udělal ? :D:D:D:D:D šeci ted nemožů spat a chodijá kolem auta a nakukujů co to asi tak može byt :D:D:D:D Citovat
xpetrix Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Podla mojho manualu poistka 4 v motorovom priestore: Napájení spotřebičů spínaných za baterií pro hlavní elektronickou řídicí jednotku Citovat
marko306 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Čo auto to unikát. Každý tam máme dačo iné. Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Ráno jsem naskočila do auta a nic. Tak říkám že nejsem debil kouknu kde mám řadičku nastaruju a nic. A začalo to hlásit chyby -chyba ABS/ESP -chyba převodovky -porucha imobilizeru teplota motoru 130 stupňů Tak jsem vyměnila klíčky nenápadně a odjela do práce ať se taťka stará Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Ta jak bydlí s Pe.Trem : :D:D:D:D:super:super:super:super Citovat
pipistrel Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 stane sa to ze tyzden sa nepovozis v 207cke Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Ano dle navodu jsem vyndal pojistku na cerpadlo ostriku svetel . To proto aby to v zime zbytecne neplacalo vodu. Udelal jsem to vcera a pri zkousce ostriky svetel nefachali a ja byl spokojen. Rano viz priznaky vyse .prvne jsem myslel ze mladej co mi vcera pomahal nechal neco pres noc zapleho a baterka je vymlacena .jenze po pripojeni boostra furt nic.proste beze zmeny . Musim dodat ze po otoceni klicku nabehli kontrolky alè spoustec nic. No po tel konzultaci s ppdvastapet jsme dle schemat dosli k tomu ze pres zminenou pojistku vede i napajeni pro rj motoru. Vratil jsem tam tedy pojistku a uz to maka vcetne tech ostriku .kua jak to ze to xpetrix mà v navodu a ja ne . Sem nechtel se srat s podbehem pro odpojeni ostriku alè proste u ceosmyto vyndanim pojistky to nejde a tak to vypadalo jednoduse. Citovat
xpetrix Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Co som vyhral? Inaksie to nie je moj origo italianavod,ale stiahnuty pre rok vyroby 2009 2ed a 3ed 11 2009. [upravil dne 5/11/12 21:11 od xpetrix] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 můžeš sundat podběh a odpojit to Petrovi Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 xpetrix: Kdo se moc ptá, moc se dozví. To se říká u nás Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.