Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
co se stane když v c8 vyndam pojistku na pozici F4 ve skříňce v motorovém prostoru?

Zákeřáku cos jim to udělal ? :D:D:D:D:D:D šeci ted nemožů spat a chodijá kolem auta a nakukujů co to asi tak može byt :D:D:D:D:D

Odesláno

Ráno jsem naskočila do auta a nic.

Tak říkám že nejsem debil kouknu kde mám řadičku nastaruju a nic.

A začalo to hlásit chyby

-chyba ABS/ESP

-chyba převodovky

-porucha imobilizeru

teplota motoru 130 stupňů

Tak jsem vyměnila klíčky nenápadně a odjela do práce ať se taťka stará :D

Odesláno

Ano dle navodu jsem vyndal pojistku na cerpadlo ostriku svetel . To proto aby to v zime zbytecne neplacalo vodu. Udelal jsem to vcera a pri zkousce ostriky svetel nefachali a ja byl spokojen. Rano viz priznaky vyse .prvne jsem myslel ze mladej co mi vcera pomahal nechal neco pres noc zapleho a baterka je vymlacena .jenze po pripojeni boostra furt nic.proste beze zmeny . Musim dodat ze po otoceni klicku nabehli kontrolky alè spoustec nic. No po tel konzultaci s ppdvastapet jsme dle schemat dosli k tomu ze pres zminenou pojistku vede i napajeni pro rj motoru. Vratil jsem tam tedy pojistku a uz to maka vcetne tech ostriku .kua jak to ze to xpetrix mà v navodu a ja ne . Sem nechtel se srat s podbehem pro odpojeni ostriku alè proste u ceosmyto vyndanim pojistky to nejde a tak to vypadalo jednoduse.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...