Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no jo Miloš,heč ja už vím jestli je v semifinále nebo ne:aut:P:P

má zas nový kouzla a triky tak kdyby byl zájem někdy na sraz stačí říct,na Sejfech se mu moooc líbilo....:papa

[upravil dne 4/11/12 21:12 od Charlie 1]

Odesláno

Bigbadjohn : a tobe to obzvlast vrtalo hlavou jak on to vlastne dela to si pamatuju :D

[upravil dne 4/11/12 21:44 od StibTo]

Odesláno

John ho opravdu nestihal na sraze :D

mrknu tedy na nejaky opacko, v jakem programu ze byl?

Charlie, podle tve reakce postoupil :D

Odesláno

Taky si myslím, že postoupil, když jsem viděl ten včerejší battle s tím druhým kouzelníkem, kterému jsem prokoukl trik ještě dříve než Slávik ... Ale ten s tím, že nesáhne na balíček karet a ona je tam, kde si porota řekne ... neskutečný.:o

Odesláno

Vsadím se, že 99% procent lidí jako první kartu co je napadne řekne srdcový eso a stejně tak to malý číslo \"dvojka\" a když si ten třetí vybere, zda zvrchu, nebo zespoda, tak jenom řekne, jestli ty karty mají položit obrázkem nahoru nebo dolů... myslím, že kdyby mu řekli, jestli to udělá znova, tak by to asi neudělal...Ale pokud se někdy ukáže na nějakým srazu, může se to vyzkoušet s jinou kartou a jiným číslem:D A pokud to vyjde, tak je to superborec! Mám rád takový ty triky, kdy fakt člověk nechápe, jak to udělají, ale tady to dost posrali porotci, že si fakt řekli to, co napadne většinu lidí jako první. Kdyby řekli kulovej kluk a třeba osmá karta a ono to tam bylo, tak by mě to naprosto vodkouřilo:roker

Odesláno

odee: Ale on je fakt dobrej, určitě si pamatoval, na jaké pozici je jaká karta, to jsem viděl na sejfech, \"zamíchal\" si na rukách karty, měl obložené všechny prsty a pak se zavázanýma očima odříkal skoro celý balíček.

[upravil dne 5/11/12 12:55 od MilanF1]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Vsadím se, že 99% procent lidí jako první kartu co je napadne řekne srdcový eso a stejně tak to malý číslo \"dvojka\" a když si ten třetí vybere, zda zvrchu, nebo zespoda, tak jenom řekne, jestli ty karty mají položit obrázkem nahoru nebo dolů... myslím, že kdyby mu řekli, jestli to udělá znova, tak by to asi neudělal...Ale pokud se někdy ukáže na nějakým srazu, může se to vyzkoušet s jinou kartou a jiným číslem:D A pokud to vyjde, tak je to superborec! Mám rád takový ty triky, kdy fakt člověk nechápe, jak to udělají, ale tady to dost posrali porotci, že si fakt řekli to, co napadne většinu lidí jako první. Kdyby řekli kulovej kluk a třeba osmá karta a ono to tam bylo, tak by mě to naprosto vodkouřilo:roker

Měl jsi přijet na sraz,jináč BBj by Ti mohl vyprávět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...