Milan+ Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Koukněte na Primu je tam ten kouzelník co byl na zimním klouzání. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 víme , je fakt dobrej kor ted to číslo Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 no jo Miloš,heč ja už vím jestli je v semifinále nebo ne:aut:P:P má zas nový kouzla a triky tak kdyby byl zájem někdy na sraz stačí říct,na Sejfech se mu moooc líbilo.... [upravil dne 4/11/12 21:12 od Charlie 1] Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Bigbadjohn : a tobe to obzvlast vrtalo hlavou jak on to vlastne dela to si pamatuju [upravil dne 4/11/12 21:44 od StibTo] Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 John ho opravdu nestihal na sraze mrknu tedy na nejaky opacko, v jakem programu ze byl? Charlie, podle tve reakce postoupil Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Taky si myslím, že postoupil, když jsem viděl ten včerejší battle s tím druhým kouzelníkem, kterému jsem prokoukl trik ještě dříve než Slávik ... Ale ten s tím, že nesáhne na balíček karet a ona je tam, kde si porota řekne ... neskutečný. Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Zeptam se ti na ten sraz jaky je datum ma to docela nadupany,zeptam se ho,a zda li by nam neudelal peknou cenu jako na sejfech... Citovat
odee Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Vsadím se, že 99% procent lidí jako první kartu co je napadne řekne srdcový eso a stejně tak to malý číslo \"dvojka\" a když si ten třetí vybere, zda zvrchu, nebo zespoda, tak jenom řekne, jestli ty karty mají položit obrázkem nahoru nebo dolů... myslím, že kdyby mu řekli, jestli to udělá znova, tak by to asi neudělal...Ale pokud se někdy ukáže na nějakým srazu, může se to vyzkoušet s jinou kartou a jiným číslem:D A pokud to vyjde, tak je to superborec! Mám rád takový ty triky, kdy fakt člověk nechápe, jak to udělají, ale tady to dost posrali porotci, že si fakt řekli to, co napadne většinu lidí jako první. Kdyby řekli kulovej kluk a třeba osmá karta a ono to tam bylo, tak by mě to naprosto vodkouřilo:roker Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 odee: Ale on je fakt dobrej, určitě si pamatoval, na jaké pozici je jaká karta, to jsem viděl na sejfech, \"zamíchal\" si na rukách karty, měl obložené všechny prsty a pak se zavázanýma očima odříkal skoro celý balíček. [upravil dne 5/11/12 12:55 od MilanF1] Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Odee udela ti to s jakoukoliv kou a tenhle trik je jeden z lehčích až ho uvidíš lite tak nebudeš chápat a budeš odkourenej. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 http://www.serial-online.cz/ceskoslovensko-ma-talent-3/cesko-slovensko-ma-talent-milos-maly.aspx Citovat
gronholmm Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Jj Bigbadjohnovi úplně zničil mládí Je to fakt borec Citovat
Milan+ Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 A je tam opět,tak koukněte. Citovat
Milan+ Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Vsadím se, že 99% procent lidí jako první kartu co je napadne řekne srdcový eso a stejně tak to malý číslo \"dvojka\" a když si ten třetí vybere, zda zvrchu, nebo zespoda, tak jenom řekne, jestli ty karty mají položit obrázkem nahoru nebo dolů... myslím, že kdyby mu řekli, jestli to udělá znova, tak by to asi neudělal...Ale pokud se někdy ukáže na nějakým srazu, může se to vyzkoušet s jinou kartou a jiným číslem:D A pokud to vyjde, tak je to superborec! Mám rád takový ty triky, kdy fakt člověk nechápe, jak to udělají, ale tady to dost posrali porotci, že si fakt řekli to, co napadne většinu lidí jako první. Kdyby řekli kulovej kluk a třeba osmá karta a ono to tam bylo, tak by mě to naprosto vodkouřilo:roker Měl jsi přijet na sraz,jináč BBj by Ti mohl vyprávět. Citovat
Milan+ Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Uteklo mi tel.číslo kam poslat hlas,mohlo mu tam vice členů zahlasovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.