hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 dal jsem za kus 1100 Kč .. Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 nechaj to tak prerobis na tom min 1500kc za idealnych podmienok,tu gumu za 1100 uz nepredas budes musiet ist s cenov dole dalej pripocitaj dopravu a prezutie ,jedine ak by si mal stastie na niekoho v okoli bydliska [upravil dne 4/11/12 13:33 od krtek 2] Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Asi to nechám plavat a budu se před každou zimou po 3 roky modlit ... Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 skusil by som pneuservisy sa s nimi dohodnut ak by niekto prisiel prezuvat aby mu to ponukli snad najlepsia moznost,najlepsie tam odkial si ich kupil samozrejme ak si ich bral od pneuservisu a trosku navodit v nich dojem ze je to aj z casti ich vina sa vyhovorit ze ja tomu nerozumiem,ze som bol na stk a vyhodili ma policajti ma dodrbali atd proste spravit zo seba neviniatko:) [upravil dne 4/11/12 13:41 od krtek 2] Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 chjo... to sis vybral sám, nebo ti někdo radil? Já bych radil 8 stejných disků, abys potom mohl polosjeté gumy kombinovat a dojet je do konce. Koupí 15-tek si tuto možnost znemožníš. Ty gumy cos sundal, byly sjeté hezky po celé ploše? anebo vnitřek nebo venek ojetý? Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Předpokládám, že ti půjde o peníze - abys neměl zbytečné výdavky - takto jsou míněné moje rady. A za ušetřené peníze mít v pořádku brzdy a podvozek - však uvidíš, pomalu si svoje vyžádá. Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 a co mas s plovakem ? nebude to spise tento pripad ? http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=187 Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 ferry nevím jestli je to tenhle případ.. zkrátka otočím klíčkem, ukáže mi ručička třeba půlku nádrže.. nastartuju a do 5ti minut tam mám plnou nádrž.. drahý jmenovče Oldo...já podle TP sháněl pneu 185/70 R14 ( při koupi byl mazlík právě na 14 plecháčích ) ale když jsem domlouval po telefonu gumy, chlap z pneuservisu mi řekl, že na P406 můžu mít i profil 65 a že to nevadí atd.. No a já pitomec už to nezkoumal a protože mi nabídl barumky za 1100kč/ks tak jsem po tom skočil... jinak vzadu byl obut do hodně sjetých zimáků cca 2mm dezén - sjeto rovnoměrně.. na předních byly hankooky letní které budou gut ještě tak na jednu sezónu.. přemýšlím, že s těmito novými barumkami odjezdím letošní zimu a pak pořídím plecháče 15ky a elektrony 15ky a ty barumky prodám i s disky někomu.. za utržené peníze pořídím zimní 15ky a dokoupím tedy plecháče a hotovka... jinak odbočím od tématu a hodím do éteru ještě otázečku.. Pán v pneu mi řekl že musím co nejdřív měnit destičky i kotouče.. jakou značku doporučujete ? četl jsem že jsou dobré \"ferodo\".. jde o bezpečnost tak nechci žádnou čínu ani nic extra prašného.. Citovat
bosslibor Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 fošen a kotůčů je mrtě TRW, FEBI,BREMBO,LUCAS,FERODO, ani jedné značky bych sa nebál Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Tak já mám s tímhle zkušenosti asi jako venda klausů s prací rukama... Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 hitacu406 no k tomu plavaku ked ti za jazdy stupa hladina paliva tak je to prave ten problem ktory som ti pisal s tym elektromagnetic ventilom ,v kombinacii s odvzdusnovakom (pricpany)casom sa ventil zapecie a ostane v otvorenom stave a potom si motor za jazdy cez skrtiacu klapku a ten ventil (ktory ostal otvoreny)cuca vzduch z nadrzi a nadrz sa podtlakom zmrstuje tym padom sa dviha hladina benzinu a nasledne plovak a rucicka ,ked vypnes motor nepocujes nejake zvuky spod auta ?take prerusovane pukanie? ak ano tak to sa ti nadrz vracia do povodneho tvaru [upravil dne 4/11/12 19:32 od krtek 2] Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Jen info: 185/65R14 pasují na 306 kombi a odpovídající Citroen (asi Xsara). Takže je šance je prodat, 306-tek jezdí ještě hodně. Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Zadní náprava sjíždí rovnoměrně = dobrá zpráva, nemusíš se zabývat geometrií. Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Jo takový zvuky to vydává... taky jsem zkoušel zastavit, vypnout motor a otevřít nádrž.. nasaje to mrtě vzduchu takže tam je podtlak a trošku i klesne ručička palivoměru... Tak ty gumy na jaře zkusím asi rovnou prodat tady nějakému majiteli 306ky.. škoda jen, že zrovna nikdo z vás není poblíž hradce králové.. byl bych mnohem radši kdyby se na to podíval někdo kdo to auto má Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 ono keby si pockal trochu dlsie tak klesne na sppravne miesto rucicka, to tu nefunguje ako u starsich aut ze rucicka reagovala okamzite alebo reagovala na kazdu zakrutu Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 nejhorší na tom je fakt, že to auto mám 14 dní tudíž nevím jakou má spotřebu a tak se nemůžu spolehnout ani na tachometr.. to bych to musel vyjezdit do zdechnutí .. Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 odvzdusnovak na hrdle nadrzi treba vycistit najlepsie vzduchom,a ele ventil uz asi nerozchodis ,mne sa to podarilo len raz s wedeckom ale potom uz nie a novy v peugeote je palka cez 1000kc niekto to riesil aj tak ze rozpojil hadicku medzi skrtiacov klapkov a tym ele ventilom a oba konce zaslepil toto zariadenie sluzi len ciste na setreni ozvzdusia aby pary z nadrzi sa nevyparovali von do atmosfery ale aby sa spalili v motore a premenili na co2,no to je mi ekologia [upravil dne 4/11/12 20:40 od krtek 2] Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 pojd na chat, tady to budem řešit 198 let Citovat
kupák Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 to cislo 70 (65) je vyska gumy od disku po behun cize ked mas profil 65 tak mas koleso o5 mm mensie po obvode ako oproti profilu 70 cize teraz sa ti onieco skratili rychlostne stupne a aj tachac ti ukazuje teraz onieco viac v tej istej realnej rychlosti ako keby by si mal profil 70 ,no co ti na to povedat autu sa nic nestane ale ak by ta chcel policajt dodrbat tak moze lebo taku gumu nemas zapisanu no ak si kupil nove tak by som sa asi na too vykaslal a jazdil dalej alebo ich niekomu predat ale to asi nebude take jednoduche ,neviem ci nahodov tieto gumy (profil 65 R14)nejdu na fabiu [upravil dne 4/11/12 13:04 od krtek 2] Mě to nedá, jen upřesnit info o profilovém číslu. to číslo není výška gumy v mm, ale procentuální poměr výšky gumy k její šířce. Pro pochopení: má tam mít 185/70, tudíž gumu vysokou 129,5 mm, ale má tam 185/65, takže gumu vysokou 120 mm, takže nemá gumu nižší na profilu o 5mm, ale skoro o 10mm, takže na celkovým průměru gumy je menší o 2cm, což musí být dost vidět a vypadat dost divně..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.