Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých :papa, som tu nový,takže sa ospravedňujem ak by som načínal už vyriešenú tému:). Uvažujem o kúpe 407 SW 16 hdi fap, dočítal som sa o aditíve pre \"správnu funkciu\" fap (čo a ako o ňom mám načítené),len sa chcem opýtať či by sa nedalo nahradiť aditívom adblue zo stojanu OMV. Cena aditíva pre p407 je cca 130€ za 3litre,adblue je cca 70centov za liter. Samozrejme, že by som musel poriešiť samotnú aplikáciu do auta.

Odesláno

zamer se na vse, jako u kazdyho ojetyho auta, muzes si s sebou vzit nejakeho znameho mechanika, at auto omrkne s tebou, pokud nejsi uplne zbehlej, vic oci vic vidi. Pripadne si opis VINkod a nech si zde na klubu ve vlakne zde overit servisni historii

Odesláno
dík, za odpoveď! ešte jedn dotaz-dnes pôjdem pozrieť jednu 407 16hdi, na čo by som sa mal sústrediť ak má vraj 108tis.km?

Asi bych se soustředil na to jestli jsou ty km reálné :D

Odesláno
pôjdem pozrieť jednu 407 16hdi, na čo by som sa mal sústrediť ak má vraj 108tis.km?

Ak sa jedná o toto, tak 108tis.to určite nemá, ledaže by to zopár rokou stálo v garáži :D.

Odesláno
pôjdem pozrieť jednu 407 16hdi, na čo by som sa mal sústrediť ak má vraj 108tis.km?

Ak sa jedná o toto, tak 108tis.to určite nemá, ledaže by to zopár rokou stálo v garáži :D.

Nie,toto vraj má 146tis a jo v Branči(NR).

Odesláno

Táto má 159 000 km. Ak je VINko čo si dával do iného vlákna od tejto 407 tak od konca roku 04 až do 07 má nájazd 80 000 km a do terajšieho roka je to cca raz toľko, čiže teoreticky by mohli sedieť aj km na nej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...