Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem voštík

No a vsiml jsi si jaky jsou treba na JS koleje v tom pravym? A na Pruhonice je to dost podobny. Ja tak taky jezdim prostredkem a nestydim se za to. Opravdu nejsem 2x rad, kdyz diky kolejim predvadim tanec s vlky

Úplně stejný koleje jsou na většině silnic prbvní třídy - TAM TEDA JEZDÍŠ V PROTISMĚRU??????

Casto se to da jet vic stredem nebo krajem. BTW: na okreskach jedes stejne jen 80kou, prave kvuli tem podelanejm kamionum, ktery ty koleje delaj. Ale ne zas tak malou zasluhu na tom am i kvalita prace nasich cestaru

Odesláno

Mě pořád trápí jedna otázka (a to snad budete souhlasit): Proč platíme 900 za nic?

Nemá smysl se tady dohadovat, a? už jde o cokoliv. Vidíte snad někdo těch svých 900 zainvestovaných???

Pokud má někdo přístup k statistikám, mě by zajímalo kolik řidičů platí těch 900kč + ti nad 3,5 (7000kč) + kamióny + krátkodobí (prpjíždějící) = ???

Osobně nevidím ty svoje peníze (ani peníze z daní, který platím) v té silnici... musíme si asi udědomit moc dobře, že sme v Kocourkově!

Odesláno

No vidíš, já těch 900,-- taky platím a na D1 jsem byl jednou v životě :D:D:D

A nechybí mi :D

PS: Používám dálnice Poděbrady - Praha, Brno - Olomouc a Olomouc - Mohelnice. Nemůžu si stěžovat. Že by všichni magoři jezdili jen mezi Prahou a Brnem? Je to náhoda - není to náhoda*

*nehodící (si) škrtněte :D

[Editován dne 18/6/05 Peta]

Odesláno

Krásný den, sluníčko svítí, pustíte oblíbenou hudbu a říkáte si, jak v klidu pojedete.... opustíte Prahu, ?uknete do plynu, turbo vám odpoví zašustěním a ručička poskočí na 130.

Pohoda klídek jedu si v pravém pruhu 130, občas jsou někde koleje, ale je to spíš k smíchu, nebo pro zpestření cesty. Dokud na ně nenajedu 180 a nebudou plný vody tak je to akorát sranda a občas to trochu drncne. (proti jízdě po Praze je to stejně hladký jako sklo) chcete jet v klidu, ale nemůžete protože po prvních pár set metrech narazíte na prvního kretena, který jede v prostředním pruhu 110-120.

V levém občas něco proletí kolem 160-180 a vzniká situace, která je úplně na pytel... vzdouvá se ve vás vlna vzteku, chcete to postavit naštorc. vyskočit z auta a utrhnout mu hlavu.

Protože tohle bohužel nejde... tedy je to celkem lehce proveditelné, ale bohužel to u nás není zvykem, máte několik možností.

1.... vydat se do levého pruhu a pak zpátky s dostatečnou reservou, rozhlédnutím a většinou radikální manipulací s rychlostí, kdy pokud nechcete překročit těch povolených 130, často nemáte šanci, nebo vytváříte velice nebezpečné situace.

2...předjet ho z leva a přitom si nechat pár desítek centimetrů mezeru... (tyhle debilové ani netuší, že ve 130ti by někdo mohl na centimetry přesně vědět, kde je, takže je to hezky rozhodí.)

3...Zařadit se za ně , troubit a blikat, dokud neuhnou... v extrémním případě se do nich dá i š?ouchnout.

4... Vůbec se nevzrušovat a s rukou na klaxonu je podjet stále stejnou rychlostí... při tom sledovat odstavný pruh a když,tak do něj zaplout.

Taky se dá podle toho koho máte před sebou a podle toho s kým jedete v autě a jak moc bude řvát, zajet až k němu a sklopit mu pravé zrcátko.

Bohužel provoz na D1 rozhodně není sporadický a na řešení takových situací nezbývá mnoho času, navíc to není jediný příklad toho co s vám může stát .. bohužel...

Jednou sem takhle dojel dementy, co jeden jel v levém 120 a druhý v prostředním 110.

Jel sem asi 150 v pravém pruhu a hodlal se v klidu najíst.....

[Editován dne 18/6/05 vector]

Odesláno

Po včerejšku můžu krásně spojit 2 diskuze v jednu.

Na D1 se mi moc hodil hasičák, který se probíral v jiné diskuzi. Frajer jel z Prahy směrem do Brna ve vínové 306 5dv. (doufám, že to nebyl někdo z nás!) a jaxi se mu podařilo přeskočit dělící pás do pruhu z5 do Práglu. Skončil na střeše a měl moc velký štěstí, že ho nesejmul někdo, kdo v tom pruhu jel. Byly tam nějaký náznaky doutnání, tak jsem zapůjčil hasičák.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Mě pořád trápí jedna otázka (a to snad budete souhlasit): Proč platíme 900 za nic?

...[/b]

Tech 900 je fakt pakatel oproti tomu co se zaplati na spotrebni dani z paliva je to fakt nic ... a tohle me stve mnohem vic.

Odesláno

Pánové opravdu si myslíte že fórum slouží k napadání lidí s jiným názorem a jejich častování výrazy idiot, blbec a dement?

Už je mi z toho tady tak trochu na blití

Odesláno

ono to predjizdeni na te dalnici je docela huste, xcete predjizdet kouknete se do zrcatka a vidite auto je daleko, tak teda vyhodite blinkr, pridate na to predjizdni plyn (na tech 150) a kouknete se zase do zrcatka a uvidite ze ten kreten co byl vzadu uz je tesne za vasi prdeli - nejenze nesviti ale jeste blika, vzhledem k tomu ze ted uz jste asi v urovni kamionu resp. jeho poloviny, tak nemate kam uhnout, takze ho predjete a ten co je za vama vam jeste pro radost to hodi pred vas a slapne na brzdu (zkur*y syn jeden), ale to vy uz nejde 150 ale o neco vice (protoze ste chteli byt hodni a pustit toho kretena co nejdrive) takze zacinate brzdit nebo na to jeste slapnete ? (zatim jsem delal jen to prvni)

no kdyz jezdim sam (bez tuningu => manzelka + dite), tak uz saham po pistoli a zacinam strilet

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Pánové opravdu si myslíte že fórum slouží k napadání lidí s jiným názorem a jejich častování výrazy idiot, blbec a dement?

Na tomto fóru, stejně jako jiných fórech, se vyskytují lidé, pro které by se hodily i mnohem drsnější výrazy, a stejně by to bylo málo. A vůbec ne kvůli nějakému \"jinému názoru\". Už jsem k této problematice pár komentářů psal, naposledy např. v témátku s velmi příhodným názvem \"Napálil mě člen Peugeot-clubu...\" (). Naivnější si před tímto hezkým čtením na dobrou noc mohou přečíst např. ještě příspěvek na hlavní straně \"Pan Řáha...\". No, a ti opravdu nejnaivnější si tady mohou dál hrát na to, jací jsou tu všichni naprosto \"super\" a \"kamarádi\"...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Na tomto fóru, stejně jako jiných fórech, se vyskytují lidé, pro které by se hodily i mnohem drsnější výrazy, a stejně by to bylo málo. A vůbec ne kvůli nějakému \"jinému názoru\". Už jsem k této problematice pár komentářů psal, naposledy např. v témátku s velmi příhodným názvem \"Napálil mě člen Peugeot-clubu...\" (). Naivnější si před tímto hezkým čtením na dobrou noc mohou přečíst např. ještě příspěvek na hlavní straně \"Pan Řáha...\". No, a ti opravdu nejnaivnější si tady mohou dál hrát na to, jací jsou tu všichni naprosto \"super\" a \"kamarádi\"...

¨

Chytnem se za ruce a budeme zpívat. Naše skvělá komuna dostane cenu národního porozumění a takové škarohlídy jako si ty pověsíme na lampy. :D

Odesláno

No to bezpochyby jsou, protože lidi co si nezasloužej slušně pojmenovat sou všude ale pochybuju že někdo z pár řádků pozná jakej je ten člověk blb nebo naopak. Já už se do odbornejch věcí nezapojuju protože sem si svoje sklidil viď oddie.

Jen by to chtělo předvídat že ne každej je takovej dement, i když třeba napíše blbost :aut

Odesláno

No to bezpochyby jsou, protože lidi co si nezasloužej slušně pojmenovat sou všude ale pochybuju že někdo z pár řádků pozná jakej je ten člověk blb nebo naopak. Já už se do odbornejch věcí nezapojuju protože sem si svoje sklidil viď oddie.

Jen by to chtělo předvídat že ne každej je takovej dement, i když třeba napíše blbost :aut

Z pár příspěvků většinou ne, leckdy ani z víc příspěvků. Já jsem tu ale prakticky od začátku fungování klubu, resp. fóra (UID 23 :) ), a nadto mám na určité věci zatraceně dobrou pamě?. A k tomu jsem měl tu čest asi zdaleka nejvíc lidí vidět \"naživo\" - a to nejen z těch, co sem přispívají často, ale taky třeba z těch, co napsali příspěvků jen pár, či dokonce žádný a fórum jen čtou. Takže se moc nedivte, že mám leckdy diametrálně odlišný pohled na věc, a že moje příspěvky jsou často na hraně (či lehce za ní :) ). Ale uznávám, že pohodových, rozumných lidí je tu celkem dost, ve srovnání s jinými fóry je to leckdy velký a velmi příjemný rozdíl ( i když, můj názor na to, proč tomu tak je, by se mnohým asi taky moc nelíbil...). Nicméně, pořád je to internet, kam může vlézt prostě naprosto každý, takže podle mě je namístě spíš obecná nedůvěra a jednotlivé lidi si časem odhadnout (nebo i osobně poznat), než primárně věřit každému, a pak se spálit.

Co se týče odborných věcí, klidně se do nich zapoj - když budeš vědět, o čem je řeč. Nikdo neví všechno, a nikdo není neomylný, takže se klidně může stát, že budeš vědět zrovna to co někdo potřebuje. Já taky zdaleka nelezu do všech fór, je spousta věcí, o kterých nevím ani prd, či tuším jen okrajově. Co je ale třeba mít pořád na paměti, když chci radit, je, že se těmi radami asi taky někdy bude chtít někdo řídit. A z toho pohledu říkám jednoznačně a bez jakékoliv diskuze - v technických věcech je jednoznačně lepší ŽÁDNÁ rada než špatná rada! Žádné \"když tomu chudákovi na ten dotaz nikdo neodpověděl, tak to zkusím já, i když jen tipuju\"! Protože, špatná rada může snadno vést ke způsobení škody, kdežto žádná rada povede k tomu, že tazatel ve svém zájmu bude muset obrátit na fundovanější místa (např. i servis). Takže, když chcete někomu radit, je to určitě chvályhodné, ale nejdřív vždy prosím zvažte své možnosti a znalosti - a když se přesto náhodou netrefíte, je docela vhodné umět uznat chybu.

Mmch., když se podívám na své hejno odpovědí - zhruba 3500 - z nich může být jestli tak čtvrtina technikých věcí (a zbytek plky), tak je to okolo tisíce rad. Za ty roky jsem se taky lecčemu přiučil, leccos poznal, takže kdyby někdo prohledal všechny moje příspěvky (to by ale musel být magor :D ), tutově najde nějaké blbosti. Kdybych měl chybovost dejme tomu 5% (což by byla dobrá hodnota), pořád by to znamenalo nějakých 50 špatných odpovědí... Co tím chci říct? Jak při čtení, tak při psaní do \"servisu\" je třeba hooodně přemýšlet, aby to bylo k užitku, a ne ke škodě :papa

Odesláno

Z pár příspěvků většinou ne, leckdy ani z víc příspěvků. Já jsem tu ale prakticky od začátku fungování klubu, resp. fóra (UID 23 :) ), a nadto mám na určité věci zatraceně dobrou pamě?. A k tomu jsem měl tu čest asi zdaleka nejvíc lidí vidět \"naživo\" - a to nejen z těch, co sem přispívají často, ale taky třeba z těch, co napsali příspěvků jen pár, či dokonce žádný a fórum jen čtou. Takže se moc nedivte, že mám leckdy diametrálně odlišný pohled na věc, a že moje příspěvky jsou často na hraně (či lehce za ní :) ). Ale uznávám, že pohodových, rozumných lidí je tu celkem dost, ve srovnání s jinými fóry je to leckdy velký a velmi příjemný rozdíl ( i když, můj názor na to, proč tomu tak je, by se mnohým asi taky moc nelíbil...). Nicméně, pořád je to internet, kam může vlézt prostě naprosto každý, takže podle mě je namístě spíš obecná nedůvěra a jednotlivé lidi si časem odhadnout (nebo i osobně poznat), než primárně věřit každému, a pak se spálit.

Co se týče odborných věcí, klidně se do nich zapoj - když budeš vědět, o čem je řeč. Nikdo neví všechno, a nikdo není neomylný, takže se klidně může stát, že budeš vědět zrovna to co někdo potřebuje. Já taky zdaleka nelezu do všech fór, je spousta věcí, o kterých nevím ani prd, či tuším jen okrajově. Co je ale třeba mít pořád na paměti, když chci radit, je, že se těmi radami asi taky někdy bude chtít někdo řídit. A z toho pohledu říkám jednoznačně a bez jakékoliv diskuze - v technických věcech je jednoznačně lepší ŽÁDNÁ rada než špatná rada! Žádné \"když tomu chudákovi na ten dotaz nikdo neodpověděl, tak to zkusím já, i když jen tipuju\"! Protože, špatná rada může snadno vést ke způsobení škody, kdežto žádná rada povede k tomu, že tazatel ve svém zájmu bude muset obrátit na fundovanější místa (např. i servis). Takže, když chcete někomu radit, je to určitě chvályhodné, ale nejdřív vždy prosím zvažte své možnosti a znalosti - a když se přesto náhodou netrefíte, je docela vhodné umět uznat chybu.

Mmch., když se podívám na své hejno odpovědí - zhruba 3500 - z nich může být jestli tak čtvrtina technikých věcí (a zbytek plky), tak je to okolo tisíce rad. Za ty roky jsem se taky lecčemu přiučil, leccos poznal, takže kdyby někdo prohledal všechny moje příspěvky (to by ale musel být magor :D ), tutově najde nějaké blbosti. Kdybych měl chybovost dejme tomu 5% (což by byla dobrá hodnota), pořád by to znamenalo nějakých 50 špatných odpovědí... Co tím chci říct? Jak při čtení, tak při psaní do \"servisu\" je třeba hooodně přemýšlet, aby to bylo k užitku, a ne ke škodě :papa

MÁ PRAVDU

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...