Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ jen i přijde, že nás to dělá jen pár. Jako ohnuté prahy zespoda přímo z aut. servisu a \"rozžvýkané\" plechy, žádný problém. Mám to už i na nové fobii, lidi dneska nemají žádný \"fortel\"... Já tam dávám kus koberce, pás z dopravníku se \"vyvažuje zlatem\" :)...

Odesláno

ak davas zdvihak na urcene miesto na vystuhu tak sa nic nedeje s gumov alebo bez akurat tam odlupne zo zaciatku lak bez gumy ale inak tomu nieje nic ani po case ak to date na podbeh na neurcene miesto tak to uz podbeh pekne pracuje mam doma dva dielenske zdvihaky jeden kupovany ten gumu nema ale zarezy v miske a ten druhy som si vyrobil a tam som si gumu dal z pasoveho dopravniku

Odesláno

A keby si si dal pri najazde pod koleso nejaku dosticku, alebo malicku rampu, tym sa ti zdvihne aj karoseria a mas po starosti s hladanim nizkeho zdvihaku.

Sice neviem aky je zdvihak normalny co je v aute, lebo pri defekte niekde na ceste, asi nebudes vozit stale dosku v kufri, a to uz je asi mimo obsahu

:)

[upravil dne 31/10/12 15:58 od mmartinkovic]

Odesláno

napad s dostickou je ok len ma nejak zacina viac zaujimat ten nizky, je sice drahsi ale aj na vyssiu vahu a tym padom inac stavany. Ide o to ze ak chcem prehodit vsetky kola doma tak sa mi nechce s origo zdvihakom stravit pri tom mladost. samozrejme ho v aute nosit nebude, na pripadny defekt bude postacovat ten origo.

nejak sa neviem rozhodnut co kupit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...