Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

taje sníh do auta teče :-D

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim... malej problém... počůrává se mi stínítko u řidiče... začal tát sníh a začalo kapat z levý příchytky stínítka... kde bude problém střešní okno nebo čelní sklo někde netěsnost???

Odesláno

to je taky možný :-Dtam je to oblemcaný nějakym sráčem podle mě origo to nebude

a to sem byl rád, že mam auto do terýho neteče... předchozí auto.. stačila sprcha a teklo to na spolujezdce proudem

Odesláno
Strešné okno má na odvod vody štyri gumené hadičky ktoré sú asi zapchate bordelom, skúsiť

prefuknut. Pozri sa aj nato.

hadičky sem neprofukoval ale to kontroluji pravidelně jestli tam nezůstává voda... tam problém neni...
Odesláno

zkouknu, sundam... popřípadě třeba transparentní silikon by mohl stačit ne :-D

Odesláno

napadlo mě čelní sklo, u předchozího auta teklo tamtudy... špatně přilepené po havárce... nebo to střešní... zkouknu tu anténu až se k autu dostanu :-D

Odesláno

ješě dotázek mimo... přemýšlim nad nějakym krytem na masku... na zimu aby se rychleji zahříval motor... ano/ne???

Odesláno

co já vim jestli je ok :-D při běžný teplotě (pár dní zpátky) se teplota vyšplhala téměř na 100°C a pak klesla na 70°C že otevřel velký okruh

Odesláno

ok.... až se dostanu k nějakýmu kendelu čim to zatěsnit tak se do toho pustim .-)

Odesláno
ješě dotázek mimo... přemýšlim nad nějakym krytem na masku... na zimu aby se rychleji zahříval motor... ano/ne???
keď je veľká zima zakrývam chladič kartonom, zohreje sa mi rýchlejšie motor a nápor vzduchu neochladzuje chladič. Ale základ je mať vporiadku termostat aby teplota nekolisala hore dolu. Ja mám radšej keď mám na budiku 90C a kde tu sa zapne ventilátor na ochladenie chladiča ako keď je tam 70C A motor je podchladeny . Samozrejme že každý má na to iný názor, ja som sa tým spokojný aj mám cez zimu teplo a menšiu spotrebu
Odesláno

u 2.0 benzinu to moc zmysel nema kurenie topi takmer okamzite po 1km a motor sa tiez raz dva ohreje a drzi pomerne stabilne teplotu ak mas s tym nejaky problem tak mrkni na termostat ako tu uz bolo spominane,mne na 1.8 spina saharu niekedy aj v zime pri poposuvani ,to keby som tam daval karton tak sa moze stat ze uvarim motor

[Edited on 28/10/12 13:47 by krtek 2]

Odesláno

Pátrání kudy teče do auta jsem měl nedávno na 306 se šíbrem.

Pokud nejsou ucpaný odtoky tak šíbrem se voda nemá šanci dostat dovnitř. Je pod ním vana, která prosáklou vodu zachycuje a odtéká to rohama přes hadičky do podběhů.

Vezmi PETku vody a polejvej nejdřív střechu nad předním sklem a někdo vevnitř ať sleduje jestli to někde neteče skrze těsnění.

Po výměně čelního skla jsem jeden průsak takhle našel. Špatnej spoj lepidla.

Po zatěsnění se voda v autě objevovala zase. Nakonec to dělal šíbr. Ale tím stylem, že jak je zahnutej plech střechy dovnitř a k němu nalícovanej plech výztuhy kvůli šíbru tak mezi nima to prolínalo dovnitř. Byl z toho totálně nacucanej molitan pod kobercem. :(

Ten spoj jsem jen přelepil obyčejnou izolačkou a od tý doby klid a sucho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...