Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Zdravim... malej problém... počůrává se mi stínítko u řidiče... začal tát sníh a začalo kapat z levý příchytky stínítka... kde bude problém střešní okno nebo čelní sklo někde netěsnost??? Citovat
STEFFI 2 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Strešné okno má na odvod vody štyri gumené hadičky ktoré sú asi zapchate bordelom, skúsiť prefuknut. Pozri sa aj nato. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 to je taky možný :-Dtam je to oblemcaný nějakym sráčem podle mě origo to nebude a to sem byl rád, že mam auto do terýho neteče... předchozí auto.. stačila sprcha a teklo to na spolujezdce proudem Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Strešné okno má na odvod vody štyri gumené hadičky ktoré sú asi zapchate bordelom, skúsiť prefuknut. Pozri sa aj nato. hadičky sem neprofukoval ale to kontroluji pravidelně jestli tam nezůstává voda... tam problém neni... Citovat
STEFFI 2 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Keď nie strešné okno, tak to môže byť tá anténa. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 zkouknu, sundam... popřípadě třeba transparentní silikon by mohl stačit ne :-D Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 jestli dobře chápu co to je, tak je tam nemam Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 napadlo mě čelní sklo, u předchozího auta teklo tamtudy... špatně přilepené po havárce... nebo to střešní... zkouknu tu anténu až se k autu dostanu :-D Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 ješě dotázek mimo... přemýšlim nad nějakym krytem na masku... na zimu aby se rychleji zahříval motor... ano/ne??? Citovat
Vítek1 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 pokud je OK termostat tak je to temer jedno Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 co já vim jestli je ok :-D při běžný teplotě (pár dní zpátky) se teplota vyšplhala téměř na 100°C a pak klesla na 70°C že otevřel velký okruh Citovat
Fortune88 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 ja sem mel samej problem z jara jak přestaly mrazy...byla to anténa :-) Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 ok.... až se dostanu k nějakýmu kendelu čim to zatěsnit tak se do toho pustim .-) Citovat
STEFFI 2 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 ješě dotázek mimo... přemýšlim nad nějakym krytem na masku... na zimu aby se rychleji zahříval motor... ano/ne??? keď je veľká zima zakrývam chladič kartonom, zohreje sa mi rýchlejšie motor a nápor vzduchu neochladzuje chladič. Ale základ je mať vporiadku termostat aby teplota nekolisala hore dolu. Ja mám radšej keď mám na budiku 90C a kde tu sa zapne ventilátor na ochladenie chladiča ako keď je tam 70C A motor je podchladeny . Samozrejme že každý má na to iný názor, ja som sa tým spokojný aj mám cez zimu teplo a menšiu spotrebu Citovat
krtek 2 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 u 2.0 benzinu to moc zmysel nema kurenie topi takmer okamzite po 1km a motor sa tiez raz dva ohreje a drzi pomerne stabilne teplotu ak mas s tym nejaky problem tak mrkni na termostat ako tu uz bolo spominane,mne na 1.8 spina saharu niekedy aj v zime pri poposuvani ,to keby som tam daval karton tak sa moze stat ze uvarim motor [Edited on 28/10/12 13:47 by krtek 2] Citovat
Dave_k Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Pátrání kudy teče do auta jsem měl nedávno na 306 se šíbrem. Pokud nejsou ucpaný odtoky tak šíbrem se voda nemá šanci dostat dovnitř. Je pod ním vana, která prosáklou vodu zachycuje a odtéká to rohama přes hadičky do podběhů. Vezmi PETku vody a polejvej nejdřív střechu nad předním sklem a někdo vevnitř ať sleduje jestli to někde neteče skrze těsnění. Po výměně čelního skla jsem jeden průsak takhle našel. Špatnej spoj lepidla. Po zatěsnění se voda v autě objevovala zase. Nakonec to dělal šíbr. Ale tím stylem, že jak je zahnutej plech střechy dovnitř a k němu nalícovanej plech výztuhy kvůli šíbru tak mezi nima to prolínalo dovnitř. Byl z toho totálně nacucanej molitan pod kobercem. Ten spoj jsem jen přelepil obyčejnou izolačkou a od tý doby klid a sucho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.