Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevíte někdo o nějakém betonovém potěru do garáže?

před 2 lety se to vybetonovalo, ale je to beton který práší, chtěl bych na něj něco jak je třeba v halách, že to udělá hladký pevný povrch.

potřebuji ať to má i nosnost stojí tam někdy náklaďák s obilím a jezdí se tam i s traktorem atd.

Odesláno

Řeším stejný problém, a kamarád, který dělá podlahy tvrdil, že stačí jakýkoliv penetrační nátěr na beton (2-3 vrstvy). Ale co s tím udělá náklaďák a traktor, to netuším. :myslim

Odesláno

to je moooc :D mám cca 70m2, a podlaha tam už je, tam už padly 2 domichavače betonu + železo takže potřebuji jenom potěr nějaký.. vidím to asi na tu penetraci nějakou.

Odesláno

Ale pěkné to je :D.

A co tam dát hydroizolaci? Cenově to je o něco víc než penetrace, ale snad to i víc vydrží.

Mám v garáži barvu na beton, takovou krásnou hráškově zelenou :blicismajlik:D a tam kde stojí auto se loupe. Je tam cca 2-3roky.

Odesláno
http://www.fortelock.cz/ Cena bude asi zajímavá :).

Uvažoval jsem o podlaze na terasu a našel jsem firmu, která dělá podlahy na venkovní hřiště (okruhy, led - vstup), ale už si nemužu vzpomenout ja se jmenovala. Pro představu chtěl jsem 20m2 a cena byla kolem 20t kč.

Na terase mám už několik let Topstone a nemá to chybu (www.topstone.cz). Ale do garáže to není ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Blekotak:

Když už tam má beton, tak tam zámkovku už nedostane, že?

Dzavel:

To není plastová zámkovka, ale forma na výrobu zámkovky tvaru \"kost\"

K věci:

Jestli je ten beton už načnutý, tedy práší, tak už to asi moc nezachráníš, snad trochu tou penetrací a další vrstvou barvy, ale nebude to na trvalo. Jedině fakt ta litá podlaha :myslim

Odesláno

Resim ten stejny problem.

Pokud jeste stiham tak pred zimou to natru barvou na prechody na silnice....prileju tam trocha cerne at to neni bile.

Pak zacinam setrit na dlazbu.

Jinou moznost nevidim.

Ja ale budu potrebovat vytirat tak kvuli tomu dlazbu.

Odesláno
dlažba taurus a mas pokoj

Psal jsem ti já.

Na beton je nejlepší epoxidový nátěr.Podívej se na stránky naší firmy www.sto.cz do kategorie cretec.Je to tam ale dost odborně popsané.

Pokud by jsi měl zájem pošli mi na sebe kontakt,předám ho kolegovi a ten ti přesně poradí dle stávajícího podkladu + ti mohu doporučit přímo realizační firmu.Sám bych se do toho nepouštěl,pokud to chceš mít kvalitní.

O zátěž se neboj,dělá se to i v těžkém průmyslu.Možností je spoustu.

Odesláno

ten beton práší od novoti ale jinak je pevný a neloupe se.. byl jsem teď v hale a tam měli beton hladký jak dlažbu ale byl jednolitý.... dlažba už mi tam nevleze neotevřel bych dveře..

Odesláno
dlažba taurus a mas pokoj

Psal jsem ti já.

Na beton je nejlepší epoxidový nátěr.Podívej se na stránky naší firmy www.sto.cz do kategorie cretec.Je to tam ale dost odborně popsané.

Pokud by jsi měl zájem pošli mi na sebe kontakt,předám ho kolegovi a ten ti přesně poradí dle stávajícího podkladu + ti mohu doporučit přímo realizační firmu.Sám bych se do toho nepouštěl,pokud to chceš mít kvalitní.

O zátěž se neboj,dělá se to i v těžkém průmyslu.Možností je spoustu.

Posli mi do SZ cenik obycejne podlahy resp poteru.

Cca 100 m2

Dekuji.

[upravil dne 7/11/12 18:46 od straki007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...