Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na novinkách včera psali, že o víkendu má sněžit, a vzhledem k tomu, že novináři se přece nepletou, mám stále zimní :) Ostatně ráno tady taky mrzne, dnes -2, škrabali jsme s mladou oba peugeoty. :)

Odesláno

zimáky mám sjeté po vzoru závodních slicků a v pátek mi má přijít letní obutí, takže já mám plán jasný.

Mimo to přez týden jezdím nejdřív odpoledne a to už teplo je i dost nad 10°C, a o víkendu stejně někoho vždycky vezu, takže jezdím opatrně na důchodce ;)

Odesláno

jo kdybych věděl jaká bude zima tak ještě teď sjíždím 15\" Goodyeary UltraGrip 7+ vzorek byl před zimou kolem 4mm (nechal bych je i přes léto)a nekupoval bych nové zimáky

Odesláno

Gabrieli mam dojem ze to mas cele nejake v hlave prehozene ... nechal bys zimaky i na leto ??? To jsem asi spatne precetl ....

Odesláno

Tome-i můj bývalý chlebodárce kupoval na dodávky každoročně v říjnu zimáky a na těch se lítalo celej rok.

Mohli jsme se vztekat, mohli se i rozčilovat, ale to bylo maximum co jsme mohli dělat.

Odesláno

no to je prece ale rozdil ... :) firemni a osobni-rodinne auto ... no tak ona uz ale potreba prezout stuj co stuj v pulce unora necemu napovida ..

Odesláno

Tome: špatně si to pochopil,kdybych věděl jaká bude zima tak bych nedaroval kolegovi z práce pneu které měli cca 4,2 mm a vydržel bych na nich jezdit přes zimu i léto a sjel bych je celkem

koment o půlce února komentovat nebudu :P každý přezouvá jak uzná za vhodné a podle počasí

no tak ona uz ale potreba prezout stuj co stuj v pulce unora necemu napovida ..

edit: zajímalo by mě,čemu to napovídá :myslim

[upravil dne 12/3/14 15:18 od Gabriel 307]

Odesláno

Tomu ze jsi nedockavec :aut Ale nepreju Ti nic zleho, snad se \"Novinky\" myli a zadny navrat zimy se nekona :papa

Odesláno

neboj :) jestli napadne a někam pojedu tak nahodím zimáky-nic se neděje,ale sjíždět zimáky když je na sluníčku +17°C nebudu :bojim;):papa mám je nové a při takových teplotách to ubývá z pneu asi dost rychle:grr

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já už mám přezuto celkem dlouho. Proč sjíždět zimáky... :roll

post-25291-14109636004699_thumb.jpg

Odesláno

Dopravní značení Zimní výbava však zůstává nadále v platnosti. Obcím tak zůstává možnost regulovat dopravu na svém území. Tam, kde se dopravní značka objeví, zůstává nadále povinnost užití zimních pneumatik za každého počasí, tedy i v případě příznivých klimatických podmínek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...