Gabriel 307 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 MirekCC : dnes jsem ho umyl chtěl jsem i kola ale nevzal jsem si chemii,ale o víkendu to vidím na 95% že dám letní-pokud se neochladí dnes umyto,Challengery jsou už v kufru a chemie taky a taky jsem už vyndal skutra a udělal jsi cca 20 Km 18.února jsem ještě na skutru nejezdil :D:D Citovat
Ducatista Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Já jsem chtěl založit vlákno, ale bál jsem se, že mě tu ukamenujó, takže nejsem sám, kdo chce přezout, super :D:Dmě je nějaký kamenování ukradeny, zpovidam se jen svymu svedomi, takze jsem prezul, protoze naposled u nas solili nekdy v pulce ledna a celou zimu jsem se tesil az dam na 206 Ouragany a na 406 ty letni Aluett, takze uz jsem spokojenej :D Citovat
Háček Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 no ještě sem sice nepřezul ale kola jsou připravený v garáži a gumy mam zatim v praci .. takež na poslední chvilku to budu přehazovat Citovat
MirekCC Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Ducatista: spřízněné duše supeeer , já ještě počkám do příštího týdne, pokud by se mi náhodou ozval wojta, že montujem weitec, tak bych musel briskně nahodit chromáky Gabriel307: už se nemůžu dočkat, až nahodím kolečka, tak se mi stýskalo v zimě , plechy jsou katastrofa, ještě že příští zimu budou Hockenheimy Citovat
MilanF1 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Nahlodali jste mě, pánové. Nicméně ráno mrzne a pohled do kalendáře říká, že ten sníh může za 14 přijít a to se letním líbit nebude. Loni jsem přezouval až na začátku dubna ... Nejdříve přezuji v březnu, po zimním klouzání. Citovat
John Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Rozhodně přezovat nebudu ráno je pěkná zima i když dneska odpoledne skoro 14stupnů. Citovat
MirekCC Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 John: Právě, že ráno je u nás někdy okolo 6°C, ale třeba dnes -2°C, nerad bych to uspěchal, protože kdyby se stala nehoda, věděl bych, že jsem to já za*ebal Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 zima mi nevadí nesmí padat sníh stejně začínám jezdit do práce na skútru(jezdil jsem i když bylo -7°C:papa Citovat
Ducatista Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 To máte pravdu, že v úterý ráno bylo kolem nuly, u Vás některých ještě míň, ale pořád je u nás suchá silnice, takže i s těma letníma to je v pohodě. Samozřejmě pokud by nějakou hodně velkou náhodou letos ještě nasněžilo, tak bych jel hoodně pomalu Citovat
MilanF1 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Já klidně přezuji i v době, kdy ráno je mráz, ale ne v únoru, potenciál na sníh je velký a taky při ranním zastavením od strážníků to člověk neokecá, protože je únor. Navíc já na léto nemám nějaké hezké alu, takže bych nepřezouval kvůli kráse Citovat
Guest servisman Odesláno 22. únor 2014 Odesláno 22. únor 2014 Vy přezouváte na zimní a já měl tento týden auto od písku ze Sahary celý zasraný Citovat
Mohy Odesláno 22. únor 2014 Odesláno 22. únor 2014 Ja prezouvam na letni ve stredu/ct pokud se nezvrhne pocasi... Citovat
KingSpade Odesláno 22. únor 2014 Odesláno 22. únor 2014 Já už byl s přezouváním v pátek nalomený, jelikož když jsem jen tak měřil tlak v pneumatikách a zjistil hodnoty 1,5 2,0 3,0 a error, ta už změřit prostě nešla jak byla vyfouknutá, jsem myslel, že jsem píchnul (rezerva je pod autem asi od novoty a letní samozřejmě)...nakonec jsem dofoukal a drží takže ještě počkám Citovat
tommek Odesláno 23. únor 2014 Odesláno 23. únor 2014 Mě teprve čeká koupit nějaké alu disky až pak mohu přezout Citovat
vendelinek Odesláno 23. únor 2014 Odesláno 23. únor 2014 taky asi brzo přezuju ale na letní,ze zimních už mi letos ubylo nejmíň 1a půl mm:( Citovat
Ducatista Odesláno 23. únor 2014 Odesláno 23. únor 2014 na Novinkách píšou, že se vrací stěhovaví ptáci, takže opravdu asi začíná jaro. A já si už pěkně jezdím na letňákách Citovat
koblih69 Odesláno 23. únor 2014 Odesláno 23. únor 2014 To jsi špatně pochopil, to byla reklama na firmu \"Ptáček\" - Stěhování http://www.firmy.cz/detail/2532600-karel-ptacek-cheb.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.