Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MirekCC : dnes jsem ho umyl chtěl jsem i kola ale nevzal jsem si chemii,ale o víkendu to vidím na 95% že dám letní-pokud se neochladí

dnes umyto,Challengery jsou už v kufru a chemie taky a taky jsem už vyndal skutra a udělal jsi cca 20 Km :D 18.února jsem ještě na skutru nejezdil :D:D:D

post-24981-14109635602788_thumb.jpg

Odesláno
Já jsem chtěl založit vlákno, ale bál jsem se, že mě tu ukamenujó, takže nejsem sám, kdo chce přezout, super :D:D:D
mě je nějaký kamenování ukradeny, zpovidam se jen svymu svedomi, takze jsem prezul, protoze naposled u nas solili nekdy v pulce ledna a celou zimu jsem se tesil az dam na 206 Ouragany a na 406 ty letni Aluett, takze uz jsem spokojenej :D :D :D
Odesláno

no ještě sem sice nepřezul ale kola jsou připravený v garáži a gumy mam zatim v praci :D .. takež na poslední chvilku to budu přehazovat :D

Odesláno

Ducatista: spřízněné duše supeeer :D, já ještě počkám do příštího týdne, pokud by se mi náhodou ozval wojta, že montujem weitec, tak bych musel briskně nahodit chromáky :D

Gabriel307: už se nemůžu dočkat, až nahodím kolečka, tak se mi stýskalo v zimě :D, plechy jsou katastrofa, ještě že příští zimu budou Hockenheimy :D

Odesláno

Nahlodali jste mě, pánové. Nicméně ráno mrzne a pohled do kalendáře říká, že ten sníh může za 14 přijít a to se letním líbit nebude. Loni jsem přezouval až na začátku dubna ...

Nejdříve přezuji v březnu, po zimním klouzání. :aut

Odesláno

John: Právě, že ráno je u nás někdy okolo 6°C, ale třeba dnes -2°C, nerad bych to uspěchal, protože kdyby se stala nehoda, věděl bych, že jsem to já za*ebal :mad:

Odesláno

To máte pravdu, že v úterý ráno bylo kolem nuly, u Vás některých ještě míň, ale pořád je u nás suchá silnice, takže i s těma letníma to je v pohodě. Samozřejmě pokud by nějakou hodně velkou náhodou letos ještě nasněžilo, tak bych jel hoodně pomalu :aut

Odesláno

Já klidně přezuji i v době, kdy ráno je mráz, ale ne v únoru, potenciál na sníh je velký a taky při ranním zastavením od strážníků to člověk neokecá, protože je únor.

Navíc já na léto nemám nějaké hezké alu, takže bych nepřezouval kvůli kráse ;)

Guest servisman
Odesláno

Vy přezouváte na zimní a já měl tento týden auto od písku ze Sahary celý zasraný :D

Odesláno

Já už byl s přezouváním v pátek nalomený, jelikož když jsem jen tak měřil tlak v pneumatikách a zjistil hodnoty 1,5 2,0 3,0 a error, ta už změřit prostě nešla jak byla vyfouknutá, jsem myslel, že jsem píchnul (rezerva je pod autem asi od novoty a letní samozřejmě)...nakonec jsem dofoukal a drží takže ještě počkám :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...