Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já už sem letos venku v kraťasách a tričku byl a ani zima mi nebyla, teď už sem ale zase výtáhl zimní bundu...někdo si z nás asi dělá šoufky:bacha

Guest servisman
Odesláno

ještě bude padati tak nemá cenu přezouvat,já se ještě venku ani nějak neohřál,teploty jsou tak max 8 °C v poledne to zimním ještě nějak neškodí,až bude okolo 15 je to něco jiné.S přezouváním ještě počkám 14 dní a pak uvidím.

Odesláno

Na zakon v tomhletom prdim, ale mam sebe a \"mysaka\" rad, a nerad bych prisel k nejake ujme.

(Zimaky jsem pouzival davno pred tim, ze byla zakonna povinost).

Jinak taky doufam, ze za 14dni bude lip, ale asi stejne jeste dorazim na zimnich (Jedovnice snad uz bude na letnich).

Odesláno

To já taky používal dříve zimní, na sněhu s letními je o hubu, ty se prostě nezaříznou. :bojim

Už si myslím, že by ta zima mohla jít do pryč ... snad nepřeskočíme jaro a nebude přímo léto :myslim

ChouLu: Neboj, pojedu opatrně. Ta škarpa byla díky jízdě stylem \"rallye bez navigátora\" ;)

[upravil dne 30/3/13 18:27 od MilanF1]

Odesláno

Zatím jsem nepřezul a ještě minimálně 3 týdny to se zimními hodlám vydržet (v půlce dubna mám akci v kopcích nad Chomoutovem a nechci dráždit chřestýše bosou nohou).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...