Steve McSteve Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 ak sa vsetko podari tak ako chcem,,, tak za prevodovku dam 8000 SKK a za vymenu asi 1000.... Inak musim menit tu staru,,, bo pri montazi mi kidla asi z vysky 2 m a nieco je popsute,,, taze ked menit tak uz za nieco estravagantne, heh Citovat
pug Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 otvaram staaaaru temu ale neda mi, ale ta prevodovka ma vyhodu hlavne v kratsich vsetkych prevodoch. bezne to montuju aj napr na 205gti - skratenie kvaltou je jedna zo zakladnych uprav pre optimalnejsi evyuzitie prave v kopcovych zavodoch, alebo Rally, inak naco by potom boli 7kvalty v zavodakoch, snad nie kvoli spotrebe Citovat
Stanly Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 steeve za kolik a kde si poridil 6-kvalt? Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Stanly steeve za kolik a kde si poridil 6-kvalt? Původně zaslal: Steve McSteve ak sa vsetko podari tak ako chcem,,, tak za prevodovku dam 8000 SKK Mě by spíš zajímalo, jak nakonec dopadl. A jestli tu vůbec od tý doby byl. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Stanly steeve za kolik a kde si poridil 6-kvalt? Původně zaslal: Steve McSteve ak sa vsetko podari tak ako chcem,,, tak za prevodovku dam 8000 SKK Mě by spíš zajímalo, jak nakonec dopadl. A jestli tu vůbec od tý doby byl. Naposledy 16.4.2008 Citovat
pug Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 stanly ale ved cenu pisal a ja som to sem nepisal vobec preto ze by som cakal odpoved od Steeva ale od \"zivych\" clenov chybalo mi tam totiz na zaver to vysvetlenie naco je vlastne dobry 6kvalt z GTi6 je to produkt Peugeot Motorsport tak fakt asi nie kvoli spotrebe Citovat
Stanly Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 podle me dosahne vedsi max rychlosti a mensi spotreby pac bude mit mene otacek v dane rychlosti.Taky jsem ji chtel ale zadnou sem nesehnal a nevim jeslti by mi sla na 2.0 Xsi pac kdyz jedu 220 tak si sepne omezovac v otackach a dal me to nepusti proto by se sikla 6 abych se pripadne dostal i prez 220.Nebo elektronicky odbourat omezovac pomoci chipu... Citovat
Maverick Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Docela by mě zajímalo, jestli někdo už definitivně zjistil, jestli tu převodovku lze dostat na motor XU10J4Z. Dlouho už si pohrávám s myšlenkou, naroubovat tuhle převodovku do míčka. Jen zatim nevim, jestli by tam pasovala bez úprav a jestli by šli použít i původní poloosy, nebo co by se muselo vyměnit:myslim Citovat
bubakkaja Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 No jit by tam mohla protoze jsme davali xu10j4rs do 205 na gti ckovou prevodovku takze naopak to musi jit taky Citovat
Libor T16 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 jde tam úplně normálně , jenom 405 mi starý model má na pevno na kastli držák silenbloku převodovky , bude ho muset uřezat a dát tam větší šroubovací držák z nového mi , viděl jsem ho i na některých turbodieselech , ty převodovky mají jinde šteft na silenblok , já tu převodovku dával na nový model , takže tam padla bez problémů , má to kratší kvalty , ještě blíž u sebe a 6ka je téměř stejná jak u normální převodovky 5ka , ale je to lepší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.