Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ak sa vsetko podari tak ako chcem,,, tak za prevodovku dam 8000 SKK a za vymenu asi 1000.... Inak musim menit tu staru,,, bo pri montazi mi kidla asi z vysky 2 m a nieco je popsute,,, taze ked menit tak uz za nieco estravagantne, heh

• O 3 roky později...
Odesláno

otvaram staaaaru temu ale neda mi, ale ta prevodovka ma vyhodu hlavne v kratsich vsetkych prevodoch. bezne to montuju aj napr na 205gti - skratenie kvaltou je jedna zo zakladnych uprav pre optimalnejsi evyuzitie prave v kopcovych zavodoch, alebo Rally, inak naco by potom boli 7kvalty v zavodakoch, snad nie kvoli spotrebe

Odesláno
Původně zaslal: Stanly

steeve za kolik a kde si poridil 6-kvalt?

Původně zaslal: Steve McSteve

ak sa vsetko podari tak ako chcem,,, tak za prevodovku dam 8000 SKK

Mě by spíš zajímalo, jak nakonec dopadl. :myslim A jestli tu vůbec od tý doby byl. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Stanly

steeve za kolik a kde si poridil 6-kvalt?

Původně zaslal: Steve McSteve

ak sa vsetko podari tak ako chcem,,, tak za prevodovku dam 8000 SKK

Mě by spíš zajímalo, jak nakonec dopadl. :myslim A jestli tu vůbec od tý doby byl. :)

Naposledy 16.4.2008

Odesláno

stanly ale ved cenu pisal a ja som to sem nepisal vobec preto ze by som cakal odpoved od Steeva ale od \"zivych\" clenov chybalo mi tam totiz na zaver to vysvetlenie naco je vlastne dobry 6kvalt z GTi6 je to produkt Peugeot Motorsport tak fakt asi nie kvoli spotrebe

Odesláno

podle me dosahne vedsi max rychlosti a mensi spotreby pac bude mit mene otacek v dane rychlosti.Taky jsem ji chtel ale zadnou sem nesehnal a nevim jeslti by mi sla na 2.0 Xsi pac kdyz jedu 220 tak si sepne omezovac v otackach a dal me to nepusti proto by se sikla 6 abych se pripadne dostal i prez 220.Nebo elektronicky odbourat omezovac pomoci chipu...

Odesláno

Docela by mě zajímalo, jestli někdo už definitivně zjistil, jestli tu převodovku lze dostat na motor XU10J4Z. Dlouho už si pohrávám s myšlenkou, naroubovat tuhle převodovku do míčka. Jen zatim nevim, jestli by tam pasovala bez úprav a jestli by šli použít i původní poloosy, nebo co by se muselo vyměnit:myslim

Odesláno

jde tam úplně normálně , jenom 405 mi starý model má na pevno na kastli držák silenbloku převodovky , bude ho muset uřezat a dát tam větší šroubovací držák z nového mi , viděl jsem ho i na některých turbodieselech , ty převodovky mají jinde šteft na silenblok , já tu převodovku dával na nový model , takže tam padla bez problémů , má to kratší kvalty , ještě blíž u sebe a 6ka je téměř stejná jak u normální převodovky 5ka , ale je to lepší

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...