Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

38 tisic,bohužel sestra si na to musela pujčit asi 10 tisic,nemá chlapa který by ji cokoliv zaplatil musi vše zvládát sama a k tomu ještě dvě malé děti

Odesláno
Co vím, tak do šesti měsíců je prokázání na straně bazaru a ne na tobě. Oni musí prokázat, že auto nemělo skrytou vadu. Po šesti měsících je prokázání na tobě.

Taky je důležitý, zda bazar byl vlastníkem auta nebo jen zprostředkoval prodej.

Ale i tak si myslím, že moc šancí nemáš, obcházet zákony je národní sport.

Ano to je pravda, napsal jsem to nepřesně. Je však je na uvážení prodávajícího jakým způsobem to udělá. Pokud to bude jen jeho prohlášení tak to v podstatě stačí. A pak při soudním sporu prokazuješ, že to nebylo správně a to těžko uděláš něčím jiným než znaleckým posudkem.

Je to jedno, buď se domluvíš nebo nech to těsnění vyměnit. Další rozumná cesta, která by tě nestála moc bohužel asi není.

Odesláno
no vem si ze je to cca 15% ceny co stalo nove. Tam se musi pocitat s rezervou. A ze si nenechala rezervu je bohuzel smutne. A pochybuju ze neco uhrajete
bohužel jak jsem psal já u toho nebyl,ještě k tomu jsem ji tam do toho bazaru nikdy neposlal
Odesláno

Bohužel, pokud je sestra takové trdlo, asi bude třeba přestat ji vodit za ručičku a nechat ji si ten nosánek natlouct, jinak se nepoučí nikdy a pořád bude jen spoléhat na okolí, že bude ty její zbytečné blbosti žehlit a zachraňovat.

Odesláno
...

No a k problému, nevím kdybych já prodal někomu starý ojetý auto (navíc saxo nebylo asi za velký peníze počítám :myslim) a on přišel po třech měsících, taky by se mi s ním nechtělo moc vybavovat...

Otázka ceny. Máš možnost výběru - buď si za tím stojíš a prodáváš draho, nebo s tím nechceš mít vůbec co společného, záruka končí předáním klíčků, prodáváš to ve stavu tak jak je a tomu by cena měla být adekvátně nižší. Já s oblibou kupuju právě takováto auta, kdy zcela přebírám riziko jakékoliv závady na sebe - ale nejsem kavka, abych za to platil nesmysl.

Souhlas :super

Odesláno
Bohužel, pokud je sestra takové trdlo, asi bude třeba přestat ji vodit za ručičku a nechat ji si ten nosánek natlouct, jinak se nepoučí nikdy a pořád bude jen spoléhat na okolí, že bude ty její zbytečné blbosti žehlit a zachraňovat.
ja to vim bonužel nevim proč se chová tak zbrkle.

Rád bych to nějak vyřešil ke spokojenosti každá skušenost s jednáni s lidma jestli se to dá ještě tak nazvat je dobrá

Odesláno
...

No a k problému, nevím kdybych já prodal někomu starý ojetý auto (navíc saxo nebylo asi za velký peníze počítám :myslim) a on přišel po třech měsících, taky by se mi s ním nechtělo moc vybavovat...

Otázka ceny. Máš možnost výběru - buď si za tím stojíš a prodáváš draho, nebo s tím nechceš mít vůbec co společného, záruka končí předáním klíčků, prodáváš to ve stavu tak jak je a tomu by cena měla být adekvátně nižší. Já s oblibou kupuju právě takováto auta, kdy zcela přebírám riziko jakékoliv závady na sebe - ale nejsem kavka, abych za to platil nesmysl.

Souhlas :super

s tim taky souhlasim.

Bazar vysočina dotyčné auto prodával jako vonavku vyleštěnou po prvnim majiteli což taky nejni pravda,prostě stylem někoho oblbnout.

Odesláno

Takže k věci:

tady znám dva opraváře, kterým bych to svěřil a věděl, že mne nenatáhnou. Ale sem asi nechceš jezdit (nebo ano?).

Takže pište sem konkretní tipy na opraváře v okolí Žďáru - anebo zda je snad lepší dát jiný motor z vrakáče.

Odesláno

Cena za sundání hlavy, zabroušení (je nutné!) a nasazení vzpomínám na asi 2,5 až 3 tisíce. To je ideální případ, kdy hlava není poškozená. Jinak samozřejmě více.

[upravil dne 26.10.2012 19:47 od P607Olda]

Odesláno
Takže k věci:

tady znám dva opraváře, kterým bych to svěřil a věděl, že mne nenatáhnou. Ale sem asi nechceš jezdit (nebo ano?).

Takže pište sem konkretní tipy na opraváře v okolí Žďáru - anebo zda je snad lepší dát jiný motor z vrakáče.

tak pokud to je jen těsněni pod hlavou tak si myslim že to je lepši vyměnit,ceny se pohybuji kolem 3 tis. co vim.

Bohužel se to zjisti až se sundá hlava,bych řekl.já to zjistil když jsem chtěl změřit chladici kapalinu,nasál jsem fakt hodně oleje,to mě fakt zarazilo.

Odesláno

Kolem Žďáru mám osobní zkušenost s Jarošem ve Veselí. Dělali mi na 306 těsnění pod hlavu, rozvody a jiné věci i něco na 406. Domluva bez problému a ceny řekl bych příjemné.

Odesláno

Dnes jsme byly v autobazaru pokusit se o nějakou slevu,bohužel jak jsem očekával nepdařilo se nám nic.Pán patrně majitel má jiné názory na skrýte vady než já, řikal že skrytá vada se netýká mechanických části auta,jako přiklad uvedl že reklamace uznávaji pokud se zjisti že automobil kradeny,což jsem vubec nepochopil,ve smlouvě je uvedene asi to že auto je potřeba celé generálkovat takže žádna obrana patrně nejni.

Ráno jsem si přečetl recenze na autobazar vysočina co jsem našel na netu a je patrne že personál je velice mily do té doby než se člověk vráti s problémem na autě,dvě třetiny nespokojených zákazniku,jedna třetina měla štěsti a koupila dobře v uvozovkách.co já se ptal v okoli tak mi nikdo nedoporučoval tam kupovat auto,vim o dovozci který auta dovaži zbořena,opravi a dá je na prodej do autobazaru,bohužel segra tyto informace neměla takže opravu budem řešit přiští týden,jen doufám že to bude jen to těsněni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...