Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen si dělejte prdelky :P Náhodou se mi uvolnil víkend a přeci ho neprosedím u www.peugeot-club.com ;)

Ale je pravda, že za mých 8,5 roku co jsem na klubu to je už druhý sraz, na který se jdu podívat (nepočítám-li Grillmasters). Asi fakt stárnu :D

[upravil dne 30.11.2012 13:41 od Peta]

Odesláno

Kata: viděl bych to asi na Benzině zde nahoře (GPS 50°14\'6.889\"N, 14°4\'11.371\"E), protože Lucka by podle všeho měla projíždět okolo nás, tak ať ji zbytečně netaháme po Slaným ;-)

Odesláno
Jen si dělejte prdelky :P Náhodou se mi uvolnil víkend a přeci ho neprosedím u www.peugeot-club.com ;)

Ale je pravda, že za mých 8,5 roku co jsem na klubu to je už druhý sraz, na který se jdu podívat (nepočítám-li Grillmasters). Asi fakt stárnu :D

[upravil dne 30.11.2012 13:41 od Peta]

no, od GM ti jeste jeden ofiko sraz chybí, ale nezapomen, ze slavim pristi vikend 30 narozky....., takze v 22:00 odjezd domu maximalne, aby ridic take pozil a jedem do dvou do rana :D

Odesláno
Kata: viděl bych to asi na Benzině zde nahoře (GPS 50°14\'6.889\"N, 14°4\'11.371\"E), protože Lucka by podle všeho měla projíždět okolo nás, tak ať ji zbytečně netaháme po Slaným ;-)

Viz samostatné vlákno vedle. Mimojiné, Slaný znám dobře, jezdim tam služebně. :)

Odesláno

ha minule dal cistic toalet, a predloni jsem dostal lupeny do bordelu :D

Odesláno

:xvul to meli v tom bordelu tak huste zas___y hajzly ??? :D

Ne snad, ze bych chtel zrat z podlahy, ale cistice WC v Ludmile snad treba nebudou... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...