lukaro Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Ahoj, lítám teď po všech možných firmách, ale ne moc úspěšně... Neměl by někdo nějaký tip, kde bych se uplatnil jako konstruktér/vývojář v technickém a výrobním průmyslu? Pokud někdo pracuje v takové firmě a náhodou by se jim takový člověk hodil. Já vím, jsou servery typu jobs.cz, práce.cz, ale tam jsem moc nenašel. Takže by se hodil nějaký človíček, co by mi mohl něco doporučit. Díky A zapomněl jsem dodat, okres Nový Jičín, prostě v lokalitě mého bydliště dojíždění maximálně těch 50km.. [upravil dne 12/10/12 15:08 od Lukáš_307] Citovat
Dave_GTI Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 neříkej, že strojař nenajde práci.... Citovat
jofo Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Skus slovensku stranku profesia.sk Su tam aj prace pre teba a su v cechach. Rozne ceske agentury hladaju taky strojarov aj na slovensku pre cesku republiku. Citovat
lukaro Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Strojař práci najde, ale dojíždět hodinu minimálně autobusem denně se mi moc nechce. A autem to je zbytečně drahá sranda... Citovat
shark734 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 ake mas dosiahnute vzdelanie? U nas je to tak, ze pokial nemas ukonceny 2. stupen vysokoskolskeho studia a nevies anglicky nemas sancu Citovat
lukaro Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Mám SOŠ, a skoro 3 roky praxe takže se nebojím, že by zájem o mě nebyl, lepší jak nějaký co má VŠ, ale nemá praxi. Myslím si, že v tomhle oboru je praxe hodně důležitá a firmy ji upřednostňují Jako nabídky jsou, ale stěhovat se nehodlám, když mám teď nový byt, zabydlel jsem se a mám tu rodinu i přítelkyni. Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Hodina dojíždění autobusem je nějaká katastrofa? To mi trvá MHD přes Prahu skoro taky. Citovat
shark734 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 anthraX306: \"skvelý\" štát....vo firme kde pracujem je to presne ako som napisal a moc toho vediet netreba....je jedno aku skolu mas len musis mat titul a vediet anglicky Citovat
lukaro Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 protože mám nějaké svoje aktivity a zájmy, tak mě to vcelku omezuje, už teď skoro hodinu dojíždím a je to zabíjení času a vyhazování peněz pochop, jsem mladý a pořád někde spěchám a nebaví mě čekat... Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Presne tak. Jezdim na devatou a kdyz ted jezdim sockou vychazim v 8:00 z bytu a v 09:00 prichod do prace. Pod 60 minut od dveri-ke dverim se nedostanu a to je jen po Praze. Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Chápu, tohle mi říct u pohovoru, tak letíš, že sotva stačíš pozdravit. Citovat
koblih69 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 protože mám nějaké svoje aktivity a zájmy, tak mě to vcelku omezuje, už teď skoro hodinu dojíždím a je to zabíjení času a vyhazování peněz pochop, jsem mladý a pořád někde spěchám a nebaví mě čekat... Sorry, ale s tohle filosofií ničeho kloudného profesně nedosáhneš... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Možná by tě vzali v Zoo:myslim:D Citovat
lukaro Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Pánové, mě to je jasné, ale mě dojíždění leze krkem, každý je nějaký... Ale jak najdu fajn práci, myslím tím solidní firmu, tak to zkousnu. Citovat
anthraX306 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 bohužel někdy je nutné si i něco odříct Citovat
lukaro Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Já vím.... Já jsem tu přišel jen tak s prosbou, jestli někdo náhodou o něčem nevím, když tu je taková fajn \"parta\" lidí jinak hledám a hledám. A možná skončím tady v Kopřivnici v jedné firmě, co dělá cyklistické kola, jako nějaký technik... by mohlo být zajímavé, řešit konstrukci, design a podobně.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.