Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hledám práci - kdo pomůže?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, lítám teď po všech možných firmách, ale ne moc úspěšně... Neměl by někdo nějaký tip, kde bych se uplatnil jako konstruktér/vývojář v technickém a výrobním průmyslu? Pokud někdo pracuje v takové firmě a náhodou by se jim takový člověk hodil. Já vím, jsou servery typu jobs.cz, práce.cz, ale tam jsem moc nenašel. Takže by se hodil nějaký človíček, co by mi mohl něco doporučit. Díky :)

A zapomněl jsem dodat, okres Nový Jičín, prostě v lokalitě mého bydliště :) dojíždění maximálně těch 50km.. :)

[upravil dne 12/10/12 15:08 od Lukáš_307]

Odesláno

Skus slovensku stranku profesia.sk Su tam aj prace pre teba a su v cechach. Rozne ceske agentury hladaju taky strojarov aj na slovensku pre cesku republiku.

Odesláno

Mám SOŠ, a skoro 3 roky praxe :) takže se nebojím, že by zájem o mě nebyl, lepší jak nějaký co má VŠ, ale nemá praxi. Myslím si, že v tomhle oboru je praxe hodně důležitá a firmy ji upřednostňují :)

Jako nabídky jsou, ale stěhovat se nehodlám, když mám teď nový byt, zabydlel jsem se a mám tu rodinu i přítelkyni.

Odesláno

protože mám nějaké svoje aktivity a zájmy, tak mě to vcelku omezuje, už teď skoro hodinu dojíždím a je to zabíjení času a vyhazování peněz :) pochop, jsem mladý a pořád někde spěchám a nebaví mě čekat...

Odesláno

Presne tak. Jezdim na devatou a kdyz ted jezdim sockou vychazim v 8:00 z bytu a v 09:00 prichod do prace. Pod 60 minut od dveri-ke dverim se nedostanu a to je jen po Praze.

Odesláno
protože mám nějaké svoje aktivity a zájmy, tak mě to vcelku omezuje, už teď skoro hodinu dojíždím a je to zabíjení času a vyhazování peněz :) pochop, jsem mladý a pořád někde spěchám a nebaví mě čekat...

Sorry, ale s tohle filosofií ničeho kloudného profesně nedosáhneš...

Odesláno

Pánové, mě to je jasné, ale mě dojíždění leze krkem, každý je nějaký... Ale jak najdu fajn práci, myslím tím solidní firmu, tak to zkousnu.

Odesláno

Já vím.... Já jsem tu přišel jen tak s prosbou, jestli někdo náhodou o něčem nevím, když tu je taková fajn \"parta\" lidí :) jinak hledám a hledám. A možná skončím tady v Kopřivnici v jedné firmě, co dělá cyklistické kola, jako nějaký technik... :) by mohlo být zajímavé, řešit konstrukci, design a podobně..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...