Medvěd Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Áááá - Top Gear ..... Před časem (kdysi dávno) tu bylo vlákno tenhle pořad vyloženě chválící. Tož jsem se na něj zkusil podívat (myslím, že šlo o několik let staré reprízované díly) a po pár minutách jsem usoudil, že ten pořad s mým oblíbeným Autosalonem nelze srovnávat a že můj čas je na jeho sledování příliš drahý. Tak proto tedy neznám Stiga (ale třeba Stinga si rád poslechnu). [upravil dne 11/10/2012 14:38 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 No tedy srovnávat úroveň zábavy při sledování Top Gearu a Autosalonu by mě ani nenadlo. Chápu, že ostrovtipu Zbyňka Merunky se těžko odolává, ale úrovni TopGearu se teda ani nepřibližuje. Citovat
ZoSo Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 TopGear. Je nejdrazsi v soucasnosti vysilany porad. Zajimavosti je ze. vobezne. vozy na testy kupuji aby si s nimi. mohli delat co chtej Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Protože s ohledem na to co obvykle potom řeknou jim automobilky přestaly dávat auta na testy Marně pátrám v paměti nad nějakým běžným autem které by chválili. Napadá mě jen podvozek Mondea a Fiat Panda [upravil dne 11/10/12 21:45 od koblih69] Citovat
MilanF1 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Top Gear mě vůůůbec nezaujal, jejich humoru vůbec nerozumím ... viděl jsem jeden díl, o pidivozítku pro jednoho, jak s ním jezdil po kancelářích, ve výtahu ... zajímalo mě jenom to auto, ne ty blbosti okolo. Na pořad o autech se dívám kvůli autům, ne kvůli \"humoru\", proto se přikláním k Medvědovi, 100x raději autosalon, ač jemu taky nedávám plný počet bodů ... Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Taky si vzpomínám si na věci, které mě nezaujaly - Červený Trpaslík, Černá zmije nebo třeba Star Wars, Panic... ... dneska bych to mohl vidět 100% dokola Citovat
Cinicman Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 No tedy srovnávat úroveň zábavy při sledování Top Gearu a Autosalonu by mě ani nenadlo. Chápu, že ostrovtipu Zbyňka Merunky se těžko odolává, ale úrovni TopGearu se teda ani nepřibližuje. Koblih69 to vystihol naprosto přesně... :super:super Citovat
Smudla_22 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Protože s ohledem na to co obvykle potom řeknou jim automobilky přestaly dávat auta na testy Marně pátrám v paměti nad nějakým běžným autem které by chválili. Napadá mě jen podvozek Mondea a Fiat Panda [upravil dne 11/10/12 21:45 od koblih69] Yetiho taky docela pochválili:D, jen test s Helikoptérou byl už docela dost přitažený za uši [upravil dne 12/10/12 07:39 od Smudla_22] Citovat
ZoSo Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 O tom celej TopGear je. Neni to testovani aut, je to show na automobilovym podklade. A cim dal tim hur... Citovat
KingSpade Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 a proto pokud se chcete dívat na testování aut...zapněte si Fifth Gear Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.