Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Áááá - Top Gear ..... :D

Před časem (kdysi dávno) tu bylo vlákno tenhle pořad vyloženě chválící. Tož jsem se na něj zkusil podívat (myslím, že šlo o několik let staré reprízované díly) a po pár minutách jsem usoudil, že ten pořad s mým oblíbeným Autosalonem nelze srovnávat a že můj čas je na jeho sledování příliš drahý. Tak proto tedy neznám Stiga (ale třeba Stinga si rád poslechnu).

[upravil dne 11/10/2012 14:38 od Medvěd]

Odesláno

No tedy srovnávat úroveň zábavy při sledování Top Gearu a Autosalonu by mě ani nenadlo. Chápu, že ostrovtipu Zbyňka Merunky se těžko odolává, ale úrovni TopGearu se teda ani nepřibližuje.

Odesláno

Protože s ohledem na to co obvykle potom řeknou jim automobilky přestaly dávat auta na testy :D Marně pátrám v paměti nad nějakým běžným autem které by chválili. Napadá mě jen podvozek Mondea a Fiat Panda :myslim;)

[upravil dne 11/10/12 21:45 od koblih69]

Odesláno

Top Gear mě vůůůbec nezaujal, jejich humoru vůbec nerozumím ... viděl jsem jeden díl, o pidivozítku pro jednoho, jak s ním jezdil po kancelářích, ve výtahu ... zajímalo mě jenom to auto, ne ty blbosti okolo. Na pořad o autech se dívám kvůli autům, ne kvůli \"humoru\", proto se přikláním k Medvědovi, 100x raději autosalon, ač jemu taky nedávám plný počet bodů ...

Odesláno
No tedy srovnávat úroveň zábavy při sledování Top Gearu a Autosalonu by mě ani nenadlo. Chápu, že ostrovtipu Zbyňka Merunky se těžko odolává, ale úrovni TopGearu se teda ani nepřibližuje.

Koblih69 to vystihol naprosto přesně... :super:super:super :D

Odesláno
Protože s ohledem na to co obvykle potom řeknou jim automobilky přestaly dávat auta na testy :D Marně pátrám v paměti nad nějakým běžným autem které by chválili. Napadá mě jen podvozek Mondea a Fiat Panda :myslim;)

[upravil dne 11/10/12 21:45 od koblih69]

Yetiho taky docela pochválili:D, jen test s Helikoptérou byl už docela dost přitažený za uši :(

[upravil dne 12/10/12 07:39 od Smudla_22]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...