PAJA106 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Ahoj, nemohl by se někdo z okolí Č.B. kouknout na toto(čím dříve, tím lépe): http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/106/11470228?goFrom=list Neočekávám od toho leštěnku, ale jde mi o to, zda to auto není totálně mrtvé a má cenu se na něj jet kouknout. To že bude do něj třeba zainvestovat je jasné, ale zda má smysl to vzít jako nějaký základ, z kterého by se dalo udělat auto. Prostě zda není celá kastle hnutá, nebo vyhnilá (z fotek to vypadá na vzatý levý bok), zda není motor poblitej, kdyby to šlo, tak to i nastartovat, zda motor není na poslední cestě... Byl bych moc vděčný a ušetřilo by mi to případně zbytečnou jízdu. Zítra tam hodlám volat, ale o sdílnosti bazarníků si velkou iluzi nedělám. Děkuji [upravil dne 9/10/12 07:34 od PAJA106] Citovat
koblih69 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 No ono na týhle ulici je to jeden expert vedle druhýho ... v sobotu budu pár metru vedle... Jinak z fotek si myslím, že levej bok je jediný co zůstalo původní. Ale už LP blatník, prevej bok... je lakovenej... nicméně z tak špatnejch fotek se nic moc nepozná... každopádně když vidím ten filtr tak je jasný co byl původní majitel za ... za čuníka... [upravil dne 8/10/12 23:39 od koblih69] Citovat
Czedisonek Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 kua koblih ne.er Taková megahustá voňafka na hlínách a fšecko f kůži, no neber to !!! A první majitel, vopečovávaný to je Víš jak se v tom bude rošťa vyjímat ? Citovat
Marcel00 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 tak co by chcel clovek za 800ecok... podla fotiek nejde poznat co bolo menene... a prvy majite? vsetko je mozne ale ak je to dovoz tak amen... Citovat
PAJA106 Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Ale pánové... Jako nedělám si iluze, ale ono dnes víceméně \"všechny\" 106 GTI už jsou takové nemocné a nebo pak extra drahé. Takže se mi jedná o to, abych sehnal něco, co je jakýsi základ, do kterého když 20 nasypu, tak ještě nějakou radost z jízdy udělá. Citovat
Czedisonek Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 ale ano, my tomu rozumíme, jen je otázkou, jak při KOUKNUTÍ NA AUTO na něm uvidím zda není totálně mrtvé? Zda není celá kastle hnutá? (to už by muselo bejt něco, aby to bylo vidět od pohledu-kór když píšou v minulosti nehavarované) vyhnilé? to snad jen když se tedy sehnu, no motor poblitej - jen šílenec v bazaru nechá poblitej motor, že, a nakonec nevím, jak na nastartovaném motoru poznám, že není na poslední cestě... Citovat
koblih69 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Ale pánové... Jako nedělám si iluze, ale ono dnes víceméně \"všechny\" 106 GTI už jsou takové nemocné a nebo pak extra drahé. Takže se mi jedná o to, abych sehnal něco, co je jakýsi základ, do kterého když 20 nasypu, tak ještě nějakou radost z jízdy udělá. Pokud tam nezajede někdo dřív v Sobotu se ti tam stavím. Citovat
PAJA106 Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 2 koblih69: Děkuji, to by jsi byl laskavý. Citovat
koblih69 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Jo když bude dobrý vezmu ti ho do kufru a v pondělí vyhodím v Boleslavi Citovat
Thommy Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Dneska jsem na něj zběžně koukal, ale nevím, jestli ti můj \"laický\" pohled bude k něčemu... Interiér vypadá celkem slušně, ale klasicky volant a sedačky nesou známky opotřebení, lak už podle fotek je takovej vyšisovanej, spáry někde větší, lemy a prahy se odlupujou od kastle. Ťuklý to nějak určitě bylo, přední nárazník je nalevo posunutej směrem dozadu, levý zadní světlo zapadlý dovnitř a máčklej nárazník u něho, třetí vrata asi měněný...A pod víčkem nádrže se pod lakem zvedá velkej puchejř... Docela se mi nelíbily brzdy, zadní zabírají jen kousíčkem plochy, přední kotouče docela vydřený... Úplně zespoda jsem to moc neprohlížel, a ani motor jsem neslyšel, což tě asi zajímá nejvíc, ale bylo to narychlo a motorům stejně nerozumím Já osobně kdybych chtěl S16 a počítal s tím, že do toho nějakej obnos vrazím, a měl chuť se v tom vrtat, tak bych ho asi úplně nezavrhoval (záleží teda, jak je na tom ten motor) [upravil dne 9/10/12 19:42 od Thommy] Citovat
PAJA106 Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 2 Thommy: Děkuji moc za info 2 Koblih69: Pokud bys přesto měl chuť tam v sobotu zajít, určitě se zlobit nebudu, zjistit i např. jak jsou na tom přední nosníky, podlaha v kufru... Ať aspoň kastle je jakžtakž ok. Pokud to byly jen vrchní plechy, tak by se dalo přežít, ostatně které GTI nebylo bourané. EDIT: Tak koupi S16 zavrhuji, jak uvedu v brzy v jiném vlákně. Přesto, pokud se tam koblih69 vypraví, předám informace do 106 sekce, aby případní zájemci měli možnost zvážit koupi. [upravil dne 10/10/12 22:34 od PAJA106] Citovat
koblih69 Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 No nemám úplně ideální zprávy u auta jsme strávil 20 minut a motor jsem neslyšel - majitel autobazaru měl otevřeno, ale nebyl na ploše a kancelář zavřená. Po chvíli někdo vjel do areálu s dodávkou, ale hned sednu do jiné a zase zmizel. Déle jsem už nečekal. Popis co napsal Thommy je myslím, velmi dobrý. Auto bylo na některých místech lakované i 3x. Každopádně jistě na všech méstec 2x. Patrně bylo boorané přes střechu. Spára mezi dveřmi spolujezdce a předním blatníkem je cca 1 cm... asi tam i teklo protože je vidět, že to bylo přelepené páskou. Kapota nesedí - vpravo u okna je zvedlá o cca 1,5 cm... puchejř pod hrdlem nádrže je jistě pod lakem díra skrz - průměr cca 5 cm. Kolem lemů a prahů to není přes plast moc vidět ale čekal bych tam taky hnilobu. Všechny plasty na lemech a prazích se odklánějí od kastle. Interié je přijatelný. Kůže nevypadala protrhaná a po obarvení odřenin by mohla být slušná. Brzdy budou potřebovat repasi. Vzadu i kotouče předek možná jen desky. Můj závěr - pokud jsi fanda, který to vyvaří, spasuje, nalakuje ... pak si to jako základ představit dovedu. Ale pouze za cenu, že motor bude ve slušném stavu, což jsem bohužel taky nemohl posoudit. Nicméně s ohledem na nekvalitu laku, stopy bo broušení.. bych se nedivil kdybys všude našel hromady kitu místo pořádné klempířiny a to může být problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.