seemi Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Zdar chlapi, nevíte čím to je? Na vodě se s tím autem \"nedá\" jezdit uplně to ustřeluje.. víc než 110 to fakt nejde! Podotýkám, že gumy jsou 80%, nové čepy, stabilizátory.. může to být tlumičema, nebo napadá Vás něco?? Citovat
koblih69 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 U mě to byla nesprávně udělaná geometrie na zadku. Dělali to jen v jedné výšce a přitom to byl autorizák... Citovat
banan1987 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 mne to robili zadne tlmice.. auto mi odstrelovalo zadok aj pri prechodoch na moste.. a ked bolo mokro tak to robilo tiez..a geometriu mas v poriadku? Citovat
MilanF1 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Teoreticky rychlost 110+ a voda při širších pneu, které 607 určitě má, to nebude ono ... Ale asi bych šel radami kolegů. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 kvalitnejsie pneu. Ale ked to prezenies s rychlostou, nech su pri tebe vsetci svätý. myslim ze ani 80 km/h nie je bezpecna. tak naco chces riskovat 110 a viac. :myslim:myslim Citovat
shwaara Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Určitě to není ve 110 běžné, na 225 gumách musí 607 při běžném dešti 140 ustát jako nic. S A6 nepůsobilo nebezpečně na 255 gumách ani 160 (ale quattro). Citovat
seemi Odesláno 7. říjen 2012 Autor Odesláno 7. říjen 2012 Určitě to není ve 110 běžné, na 225 gumách musí 607 při běžném dešti 140 ustát jako nic. S A6 nepůsobilo nebezpečně na 255 gumách ani 160 (ale quattro). Taky si myslím, s Superbem na 17kách jsem kolem 150 byl v pohodě.. Na otázku kolegy co je voda, tím myslím, že běžný deštík, na kterém jsem při 110Km byl v pohodě, ale pokud přes cestu tekl proud vody, tak ve mě huklo jak ve starých kamnech :-( hrůza:myslim Citovat
Agrafik Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Nevím, zatím jediná situace, se kterou jsem měl problém, tak na dálnici s tempomatem najetí do hluboké kaluže. Působilo ESP a vypnul tempomat, jízda dál OK. Za deště jezdím tak ,abych si nerozbil hubu. Dodnes jsem nic s problémovým ježděním \"ve vodě\" nezaznamenal. Citovat
shwaara Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Aha, tak mě to taky potkalo V patek jsem jel praha - CB a kolem vodnan a pisku chumelilo, na silnici bylo pár mm sněhu a podmrzalo to. když jsem zkoušel brzdit, tak s ABS auto docela obstojne zpomalovalo, když jsem přidal cca 1/4 plynu, už spínalo ESP/ASR. Potud vše OK. Jel jsem cca 90-110, ale občas jsem v rovném směru cítil, že se auto najednou začalo stáčet doleva, což jsem korigoval cca 1cm pohybem volantu, načež se auto zase začalo stáčet doprava Projevovalo se to hlavně na mostcích. Hodně nepříjemný pocit, auto doslova plavalo a na jednom několikset metrů dlouhém mostku jsem se málem po.ral Je fakt, že zimáky mají cca 4mm a jsou prej docela oskákaný. Čím to může být? Gumy? Geometrie zadku? Vítr? Přijde mi, že ostatní nejeli zas o tolik pomaleji, proto mi chování mojí 607 přišlo nestandardní.. [upravil dne 23/12/12 14:53 od shwaara] Citovat
Agrafik Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 1. Asi je to konstrukcí zadní nápravy, což je citelné , když najedu jedním kolem např. na kanál a zadek se houpe do boku. 2. Zkusit jezdit na režim Sport, kdy to o něco ztuhne. 3. Co jsou oskákané pneumatiky?. 4. Na vítr zrovna tohle auto podle mě moc citlivé není. Vyzkoušeno v Chorvatsku, kdy ostatní auta docela tancovaly (pověstný úsek za tunelem, kdo to tam někdy zažil, tak ví. ) 5. Hodně dělají gumy, Teď dojíždím Micheliny s 5mm vzorkem a proti novým Nokianum na můj vkus často zasahuje ESP a ABS. Citovat
groovred Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 Ja jsem jel včera trasu Plzeň-Poprad, na česke D1 hrůza, auto plavalo na silnici jel sem max.90km/h a z hruzou jsem držel volant v ruce, nektery blazni me oběhovali jeli snad 150km/h jsem si řikal že to asi neni normalni že mi to auto takhle ustreluje a že to dela asi jenom mne, no po par km jsem je předbehl, měli auta zaparkovana v panghejtech a přikopach. Je pravda že mam asi blbě vyvažena kola a ta stabilita tím padem nemusí byt uplne ok, no co se tyče D1 tak jsem až po Brno nadával na \'\'skvělou\'\' praci českých silničařu. Nepotkal jsem ani jednoho, jo vlastně jednoho jo, na opačne straně..., k čemu vlastne platime to povinne ručeni a dálničny známky? Citovat
shwaara Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 tak gumy mam zrovna vyvazeny perfektne a jel jsem na sport. oskakane prej znamena, ze jsou na nich plosky (?). Kdyz jsem jel vcera zpet na docela vydatny vode, auto drzelo bez problemu do cca 130, kdy uz jsem byl limitovanej hloubkou vzorku, ale neplavalo. takze problem je jen led.. Citovat
VOVKA Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 mam nove Pirellky 225/55/16,asi 1000km,na vode docela to jde ale snih voda taky plave Citovat
shwaara Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 na vode to jde, ale snih voda plave? :-) ze bychom meli blbe udelanou geometrii? Citovat
VOVKA Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 myslel jsem snih a led (sorry) Geometrie? ale gumy nežere a jinak se chova bez problemu,jen ten led a snih Citovat
Agrafik Odesláno 25. prosinec 2012 Odesláno 25. prosinec 2012 Já bzch to neřešil. Roztaje a bude klid Citovat
shwaara Odesláno 25. prosinec 2012 Odesláno 25. prosinec 2012 taky pravda. jen by me zajimalo, zda je to plavani jen o pocitu, nebo zda jsem uz byl opravdu na hrane. neni vubec prijemny, kdyz se to najednou zacne stacet pod protijedouci kamion.. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.