Peter-T Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Zdravím všechny, Včera při cestě domů se mi z nějakého důvodu při odbočování uvolnilo spodní rameno z pravé přední těhlice,tím se přelomil i náhon na kolo,tím pádem je komplet poloosa v ...... Chci se zeptat na kolik tak vidíte opravu ? má to vůbec cenu ? Jestli si už nemám připustit,že nastal jeho konec,protože stát se mi to někde na hlavní v zatáčce při 90km/h tak mě z toho auta ani nevystříhaj. Díky Petr.T [upravil dne 22/9/12 12:49 od Peter-T] Citovat
godzila.01 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 únava materiálu ? Už jsem pár vylomenejch kol viděl a pokaždý to bylo zanedbanou údržbou (čepy ještě z výroby a zemědělský vůle všude)...... Citovat
koblih69 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Ten čep už měl svoje nejlepší léta za sebou... sranda je, že se takhle šetří i když guma pak odejde za zlomek času a stojí to daleko víc... no to je jedno. Zajeď na vrakáč nebo poptej v inzerci. To koupíš za pár peněz. Citovat
Ajap Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 A že je ta guma na vnitřní straně taková lehce sjetější Citovat
Peca24 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 ale ten cep se jen vysrouboval to vypada zajimave Citovat
HonzaZ Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Ano, vypadá to na vyšroubovaný čep z těhlice. Asi nebyl pořádně zajištěn zásekem. Možná není ani zlomená poloosa, teba jen vyskočila z homokineťáku. [upravil dne 22/9/12 18:00 od HonzaZ] Citovat
Guest servisman Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Stejnou situaci řešil neznámý s 406 před naším barákem loni,když jsem přijel z noční. Čep se mu vyšrouboval naštěstí když jen odbočil ,aby zaparkoval. Auto jsme zvedli poloosu vsunuli zpět a čep zpět zašroubovali,Odjel do dílny ,kde mu to dotáhli a zajistili.Neměl to jištěný zásekem,jak jsem viděl.Poděkoval za rychlou pomoc a ani netušil že to bude míti pohromadě,než přijel jeho mechanik z dílny. Citovat
Ferry Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 podle ty gumy mel ten cep dost uz delsi dobu Citovat
Peter-T Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Servisáci mi řekli že je komplet celé pravé přední uložení nepoužitelný včetně těhlice s kotoučem,náhonu,poloosa,což mi nejde do hlavy vždyt se nic neodlomilo jen vypadlo ! Navíc si ty díly musím co nejdřív sehnat,kdyby někdo věděl o těchto dílech tak dejte vědět hned je odkoupím. Jsem od Hradce Králové. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 není potřeba vše, co říkají servisáci (např. kotouči není nic),ale je pravda,že to všechno koupíš od někoho-- nebo na vrakáči-- stejnak v celku--těžko to bude někdo rozebírat na jednotlivé části, na 405ku ti to dá někdo i zadarmo, teda možná... [upravil dne 23/9/12 12:44 od ozzy56] Citovat
Kurt Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Jestli něco sháníš, tak na to tu máme Inzerci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.