Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odlomení předního kola,Peugeot 405

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

Včera při cestě domů se mi z nějakého důvodu při odbočování uvolnilo spodní rameno z pravé přední těhlice,tím se přelomil i náhon na kolo,tím pádem je komplet poloosa v ......

Chci se zeptat na kolik tak vidíte opravu ? má to vůbec cenu ? :myslim Jestli si už nemám připustit,že nastal jeho konec,protože stát se mi to někde na hlavní v zatáčce při 90km/h tak mě z toho auta ani nevystříhaj.

Díky Petr.T

post-36755-14109626943519_thumb.jpg

[upravil dne 22/9/12 12:49 od Peter-T]

Odesláno

Ten čep už měl svoje nejlepší léta za sebou... sranda je, že se takhle šetří i když guma pak odejde za zlomek času a stojí to daleko víc... no to je jedno. Zajeď na vrakáč nebo poptej v inzerci. To koupíš za pár peněz.

Odesláno

Ano, vypadá to na vyšroubovaný čep z těhlice. Asi nebyl pořádně zajištěn zásekem. Možná není ani zlomená poloosa, teba jen vyskočila z homokineťáku.

[upravil dne 22/9/12 18:00 od HonzaZ]

Guest servisman
Odesláno

Stejnou situaci řešil neznámý s 406 před naším barákem loni,když jsem přijel z noční. Čep se mu vyšrouboval naštěstí když jen odbočil ,aby zaparkoval. Auto jsme zvedli poloosu vsunuli zpět a čep zpět zašroubovali,Odjel do dílny ,kde mu to dotáhli a zajistili.Neměl to jištěný zásekem,jak jsem viděl.Poděkoval za rychlou pomoc a ani netušil že to bude míti pohromadě,než přijel jeho mechanik z dílny.

Odesláno

Servisáci mi řekli že je komplet celé pravé přední uložení nepoužitelný včetně těhlice s kotoučem,náhonu,poloosa,což mi nejde do hlavy vždyt se nic neodlomilo jen vypadlo !

Navíc si ty díly musím co nejdřív sehnat,kdyby někdo věděl o těchto dílech tak dejte vědět :) hned je odkoupím.

Jsem od Hradce Králové.

Odesláno

není potřeba vše, co říkají servisáci (např. kotouči není nic),ale je pravda,že to všechno koupíš od někoho-- nebo na vrakáči-- stejnak v celku--těžko to bude někdo rozebírat na jednotlivé části, na 405ku ti to dá někdo i zadarmo, teda možná...

[upravil dne 23/9/12 12:44 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...