neoky Odesláno 21. září 2012 Autor Odesláno 21. září 2012 A kde ma TD čerpadlo ak nie v nádrži?? ak nemá v nádrži tak potom mi stačí odpojiť hadičku pri balonku a napojiť čerpadielko ktoré mám z starých ostrekovačov a hotovo,,,, tak či nie tak? Citovat
stajgrpavel Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 naftu si taha cerpadlo co je v motoru ... proto je tam i ten balonek a je to na dlouho kdyz ti padne nafta ... tocil jsem 5 minut a nenatahloto ... pak jsem auto odtahl na lanu :-D mam dojem ze cerpadlo z ostrikovatu to nevytahne ... ale mozna se pletu ... [upravil dne 21/9/12 17:45 od stajgrpavel] Citovat
koblih69 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 A kde ma TD čerpadlo ak nie v nádrži?? ak nemá v nádrži tak potom mi stačí odpojiť hadičku pri balonku a napojiť čerpadielko ktoré mám z starých ostrekovačov a hotovo,,,, tak či nie tak? Ano klidně třeba i takhle. Citovat
neoky Odesláno 21. září 2012 Autor Odesláno 21. září 2012 Videl som ako to takto vytiahlo benzín na favoritke, tak si myslím že by to mohlo, každopádne treba vyskúšať Citovat
neoky Odesláno 21. září 2012 Autor Odesláno 21. září 2012 Videl som ako to takto vytiahlo benzín na favoritke, tak si myslím že by to mohlo, každopádne treba vyskúšať Citovat
stajgrpavel Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 za zkousku nic nedas ... jsou jen dve moznosti ... bud to pujde nebo nepujde :-D ale nic s tim nezkazis ;-) Citovat
koblih69 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Doporučuju si napřed natáhnout tím balónkem a pak teprve připojit ten motůrek. Citovat
straki007 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 A proc chces vypustit naftu?? Motor ti bezi??? Citovat
stajgrpavel Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 take bych radeji nechal naftu dojit .... pokud tedy nemas plnou nadrz Citovat
lubir111 Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Ak chceš odčerpať palivo z nádrže hadicou musíš odstrániť prepážku ktorá je vo vstupnom hrdle nádrže. Tuto odstrániš tak že odmontuješ zadné ľavé koleso , odmontuješ plastový podblatník kde uvidiš hadicu vedúcu od vika nádrže v blatniku k samotnej nádrži. Uvolníš sponu, ktorá drži hadicu na vstupnom hrdle nádrže a hadicu stiahneš. Vo vstupnom hrdle nádrže uvidíš takú prepážku čo vyzerá ako vrtuľka /ja som mal tu vrtuľku z bieleho plastu/ . Túto rukou vytiahneš a máš voľný priechod do nádrže. Potom znova zmontuješ všetko opačným postupom a môžeš palivo z nádrže vyťahovať 3/4\" hadicou. Ta vrtuľka tam služi ako zábrana proti vytiahnutiu paliva nakoľko víko nádrže nemá kovový zámok a je veľmi ľahko otvoriteľné. Citovat
antik Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 ja jsem cerpal olej naftu cerpadlem z ostrikovacu ze skodovky a slo to. jen to trvalo, protoze hadicka je tenka. ale pozdeji uz pouzivam cerpadlo z benzinaka a ten to sice cerpe s odporem ale zato vetsi hadici. jde to oboji dobre. odsroubuj to co mas pod sedackou, vraz tam hadicku od cerpadla a pak jen cekat a cekat. Citovat
haromax Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 No a hlavně to čerpadýlko z ostřikovače neupeč / osobní zkušenost /. ono to není stavěné na takové dlouhé čerpání Citovat
Altman Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Na toto mám speciální způsob. Zahradní hadice, na jejím konci malé čerpadýlko (třeba právě z ostřikovače), z druhého konce čerpadla pak opět zahradní hadice. Část hadice, kterou čerpadlo nasává vrazím do otevřeného víčka nádrže dokud hadicí nenarazím na dno. Zapnu čerpadlo, druhou stranou hadice natáhnu ústy (podtlakem) palivo až k čerpadlu a poté už to jede dokud to nádrž úplně nevyčerpá. Hlavně toto nedělejte před policií nebo pod kamerovým systémem-budou si myslet že palivo sprostě kradete z cizího automobilu! [upravil dne 1/12/12 17:53 od Altman] Citovat
antik Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Altmane, pokud to tobě jde protahnout zahradní hadici hrdlem nádrže, tak klobouk dolu. Mě se to nepovedlo u žádnýho peugeota. Vždycky tam byla nějaká překážka. To už bude lepší sundat poklop pod sedačkou a osšroubovat palivoměr a pežoťácký čerpadýlko ponořit co to dá. Škoda že nemáš čerpadlo z benzíńáka. Tomu když se protrhne sítka nebo odstraní, tak vesele sežere i naftu. Sám to používám , protože tim filtruju bordel z kanystrů. [upravil dne 1/12/12 20:50 od antik] Citovat
Péťa Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Naposledy jsem to dělal dle Strakiho. Vzal šroubovák a zespodu do nádrže udělal několik děr. Citovat
stajgrpavel Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 lepsi je propalit malou diru autogenem a pak dat korkovej spunt ;-) spunt uz vlastne nebude ani potreba ... ale nafta v nadrzi urcite zadna nezbude :-D:xvul [upravil dne 1/12/12 22:55 od stajgrpavel] Citovat
Stejsn Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Ak chceš odčerpať palivo z nádrže hadicou musíš odstrániť prepážku ktorá je vo vstupnom hrdle nádrže. Tuto odstrániš tak že odmontuješ zadné ľavé koleso , Spíš pravé kolo, ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.