Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neživí se zde někdo návrhy zahrad?

Potřebuji navrhnout naši zahradu u novostavby cca 1500m2.

Případně mi pošlete nějaké dobré reference.Na netu je toho spoustu,ale nechce se mi jentak vypláznout 15 tis. za návrh.

Díky

Odesláno

Zkus Vlašim Bláhová zahrada nebo tak nějak se jmenuje.Vzorovou zahradu má ve Vlašimi za prodejnou škodovek.Je to u hřbitova směrem k dálnici.Má tam i sídlo firmy.

Odesláno

Tohle by mě taky docela zajímalo, za kolik se dá nějakej návrh udělat, nějakou představu mám, ale takhle když bych to viděl třeba na počítaču, by to nebylo vůbec špatný :)

Odesláno

pěkná zahrada je fajn profík to udělá vždy líp než laik a dyž vidím u každýho druhýho baráku řadu Tujek u plotu tak je mi z toho:blicismajlik:blicismajlik vypadá to jak smuteční alej,vím účel to splní,ale je to jak zed....když jsou rostliny malý tak to jde,ale jak vyrostou tak začíná pěkná makačka,aby to k něčemu vypadalo a né jak přerostlej prales plno lidí si myslí že je to bez práce jen to zasadít a bude pokoj,opak je pravdou....;):papa

Odesláno

Udržuji jenom trávník a mám co dělat. Seču obvykle 1x týdně. Už je zase přerostlý a mokrý, takže nejde posekat :( A to doma budu až v neděli večer :( Takže beton natřený zelenou barvou by to jistil. Nebo celou zahradu zastavět drobnými stavbami ;)

Odesláno

čau. sem zahradník. Mimo jiné se specializujeme na realizace z kamene. Jinak varuji před realizacema některých firem, pominu-li totálně uni styl, tak i kvalitu provedení a následnou péči. Cena návrhu se liší. Podle toho jestli jde o návrh+ realizaci, nebo jen návrh (což je trochu hloupost, protože je vždycky lepší nechat dělat realizaci autora návrhu).

Konkrétněji via SZ (v případě zájmu o radu)

Odesláno

mam na to programek, sekacku, pilu, a vse potrebne, akorat si to delam sam a po..at to jinemu nechci, ale jinak delam za benzin :D

ale nechat si upravit zahradu od jineho, to je jako osukat manzelku sousedem..............

Scratch

[upravil dne 19/9/12 22:38 od Miss Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...