sloters Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Neživí se zde někdo návrhy zahrad? Potřebuji navrhnout naši zahradu u novostavby cca 1500m2. Případně mi pošlete nějaké dobré reference.Na netu je toho spoustu,ale nechce se mi jentak vypláznout 15 tis. za návrh. Díky Citovat
Fuller Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Člen Rejty je zahradník, ale jestli dělá návrhy, to nevím. Citovat
Dýdý Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Zkus Vlašim Bláhová zahrada nebo tak nějak se jmenuje.Vzorovou zahradu má ve Vlašimi za prodejnou škodovek.Je to u hřbitova směrem k dálnici.Má tam i sídlo firmy. Citovat
davidekcz Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Naši mají firmu a dělají návrhy...jestli máš zájem napiš sz... [upravil dne 19/9/12 20:43 od davidekcz] [upravil dne 19/9/12 20:43 od davidekcz] Citovat
kaper Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 mam kamosku ale na to si asi daleko Ale ja nie som až tak ďaleko ak by sa chcela pohrať s našim pozemkom?? Koľko by asi stal taký návrh ?? Citovat
Šalda Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Tohle by mě taky docela zajímalo, za kolik se dá nějakej návrh udělat, nějakou představu mám, ale takhle když bych to viděl třeba na počítaču, by to nebylo vůbec špatný Citovat
davidekcz Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Naši mají firmu a dělají návrhy...jestli máš zájem napiš sz... Jeětě doplním nějaký obrázek a stránky... http://www.zahradavysocina.cz/gallery.php?akce=galerie_ukaz&galerie_id=69 Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 a na kolik výjde projekt na zahradu kolem domu cca 700m2?dík klidně SZ Citovat
davidekcz Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 To bych se musel zeptat, záleží co si tak nějak přeješ, chtělo by to víc info,mohl bych to zítra pozjišťovat ;) Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 pěkná zahrada je fajn profík to udělá vždy líp než laik a dyž vidím u každýho druhýho baráku řadu Tujek u plotu tak je mi z toho:blicismajlik:blicismajlik vypadá to jak smuteční alej,vím účel to splní,ale je to jak zed....když jsou rostliny malý tak to jde,ale jak vyrostou tak začíná pěkná makačka,aby to k něčemu vypadalo a né jak přerostlej prales plno lidí si myslí že je to bez práce jen to zasadít a bude pokoj,opak je pravdou.... Citovat
Péťa Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Udržuji jenom trávník a mám co dělat. Seču obvykle 1x týdně. Už je zase přerostlý a mokrý, takže nejde posekat A to doma budu až v neděli večer Takže beton natřený zelenou barvou by to jistil. Nebo celou zahradu zastavět drobnými stavbami Citovat
ZoSo Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 čau. sem zahradník. Mimo jiné se specializujeme na realizace z kamene. Jinak varuji před realizacema některých firem, pominu-li totálně uni styl, tak i kvalitu provedení a následnou péči. Cena návrhu se liší. Podle toho jestli jde o návrh+ realizaci, nebo jen návrh (což je trochu hloupost, protože je vždycky lepší nechat dělat realizaci autora návrhu). Konkrétněji via SZ (v případě zájmu o radu) Citovat
Miss Scratch Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 mam na to programek, sekacku, pilu, a vse potrebne, akorat si to delam sam a po..at to jinemu nechci, ale jinak delam za benzin ale nechat si upravit zahradu od jineho, to je jako osukat manzelku sousedem.............. Scratch [upravil dne 19/9/12 22:38 od Miss Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Naši mají firmu a dělají návrhy...jestli máš zájem napiš sz... Jeětě doplním nějaký obrázek a stránky... http://www.zahradavysocina.cz/gallery.php?akce=galerie_ukaz&galerie_id=69 prodejni doba je super, nez otevrou, jsem v praci, kdyz zavrou, jsem v praci..... ale maj to hezky [upravil dne 20/9/2012 09:26 od Scratch] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.