Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas vsechny :) po dlouhe dobe jsem se tady zase za vami prisel kouknout a nestacim se divit co je tady vsechno noveho a kolik je tady novych klubovych lidi :) rad vas zase vidim :) mel jsem ted toho celkem dost kupoval jsem barak narodila se mi dcerka tak jsem vubec nemel cas tady prijit :)

Ale ted uz k veci po dlouhe dobe co jsem ted nemel zadne auto a jezdim s autem od manzelky (renault twingo) tak se ted koukame po novem auticku do zhruba nejakych 60tis. Kc a mam ted v hledacku Peugeot 307 a Skodu fabii I kombi nejlepe s dieslovym motorem :) chtel bych od vas radu a jeste nejake tipy na jine rodinne auta do ceny tech 60tis. Budu vam vdecny za kazdou radu.

Zatim vam moc pekne dekuju vim ze mi tady poradite :):super:papa:papa:papa

Odesláno

No nazdar volviku :)

Prečo nie 406 combi ? To uz sa v tej cenovke najde, a myslim, ze je \"podarenejsi\" ako 307 a urcite viac ako Fabia ...

Odesláno

406 a 307 je na délku skoro stejný ne?ale 307 je větší na výšku...na 307 jsou dražší díly třeba páčky pod volant na 406 3500kč na 307 s esp kolem 12 000kč a že se serou holt 307 je mladší tak jsou dražší díly,ale komfort větší ve 406 má zadní nezavislý zavěšení oproti 307:super:super

Odesláno

A muzu se zeptat proc ne treba tu 307-cku??? Co je na ni tak spatneho??? me se celkem libi a manzelce taky :aut ale jde taky o to jak moc bude slouzit a kolik penez si veme na opravy :)

Odesláno

ja jako zastánce 307 bych koupil 307 v kombíku-pokud manželka nepovolí 406 a ty bys využíval u baráku větší kufr co se na 100% hodí

ale za tu cenu nevím nevím jakou 307 v kombíku v jakém stavu bude

[upravil dne 16/9/12 11:29 od Gabriel 307]

Odesláno

asi tak..., 307 diesel za 60 bude šrot, 406 restyl diesel za ty prachy může být v dobrém stavu (třeba tady z klubu)

osobně bych radil jít dnes radši do 307, než do 406-- ale musel bys dát jiné prachy...

[upravil dne 16/9/12 14:13 od ozzy56]

Odesláno

Zdar bývalý spolužáku . Za sebe bych v tvé finanční relaci volil 406 popřípadě 306 kombi protože to jsou tak jediné auta které do 60 můžeš koupit solidně. Já koupil 406 sedan a i s malou a kočárkem v pohodě. Manželka sice po prvním usednutim za volant byla nešťastná, ale zvyklá si tak že mi ji nechce dovolit vyměnit za něco jiného jedině prý 5008 :-) ale já už bych teď jen minimálně kombi nebo mpv.

Odesláno

Osobně bych taky volil 406, ale pokud s tím bude jezdit ženská tak je to pro ní celkem velký. 307 bude za ty prachy asi celkem pelech. Ale třeba vzhledově vypadá uvnitř 307 moderněji než třeba 406, ale to je tak všechno.

Odesláno

No jeste se teda domluvim s manzelkou a zacneme asi pokukovat po nejake te 406-ce :) zatim diky moc za rady ale i za dalsi rady ktere mi budete psat budu vdecny byl bych rad kdyby jste mi treba poradili i jinou znacku auta s kterou mate zkusenosti.

Zatim diky moc ;)

Odesláno

ta 306ka SW 2.0 HDi 66kw roku výroby 2001-2002 není špatný tip :myslim, za ty peníze ji koupíš vyšperkovanou,udržovanou a ještě ti zbyde...,díly koupíš všude za hubičku, dnes jsem viděl 306 kombi v červené metalíze lucifer jako by vyjela včera z prodejny ;)

Odesláno

Otec má Fábii v kombiku a zase tak velky auto to není. Možná se dá přirovnat k 206SW nebo 306SW. Soused má 306ku SW v naftě a nemůže si ji vynachválit. Mě osobně se třeba 306ka v kombiku tolik nelíbí, ale to už je na vkusu každyho. Samože tady každej asi bude podporovat Peugeot nebo Citroen :D ale takovou ochcávku v kombálu, nebo i tu fábku, focuse určitě taky seženeš. To už je asi na vkusu :)

Odesláno

Osobne, ani neviem, čo by som ine, pri tvojej situacii odporucal ... Keci ohladne velkosti, by som hodil za hlavu. 406 kombík je mozno o 30 cm dlhsia, za beznych okolnosti rozdiel ani nepozná ... Je priestranný, bezproblemov na prevoz dieatat, kociku, a podobne. Tiez vela uvezie, nahradne diely su za par šupiek, a navyše si myslím, že to je možno najvydarenejší model Peugeotu vôbec (len môj osobný názor :D )

Pokial by som pozeral hlavne na lacny servis, tak by som mozno zobral 66 KW 2.0 HDI (uz len rozdiel v spojke medzi dvojhmotou a jednohmotou je znatelny) ...

306 tku som mal, osobne by som si ju znova nekupil, hlavne kvoli zadnej naprave. Nejde ani tak o to, ze by repas stál majland, to nie, ale o to, ze je moc mekká, a už pri naložení 4 ludí, sedí ako kačica ... Proste, neviem, uz len pre toto by som ju hlavne v kombiku, kde sa sem tam bude nieco prevazat, nechcel ... Takisto pomerne nízky posed (nie az tak pohodlne nasadanie a vysadanie) a kopa malickostí. (zase len môj osobný názor, mal som ju 4,5 roka, je to fajn auto, ale sám by som sa k nej nevrátil - možno tak k GTI 6 tke :) )

Inak tu často odporúčam autá iných značiek, ale naozaj vzhladom na tovje parametre, potreby, a hlavne cenu, by som volil 406 tku ... A hlavne by som kvoli \"zenskym\" kecom nepozeral na velkost auta ... Moja polovička mala tiez kopu kecov, jake je to a to auto velké, pár krát sa previezla, pár krát ho zaparkovala, a uz jej velkost nevadí ... Prípadne ked jej bude robit problem parkovanie, parkovacie senzory uz dnes kupis fakt za facku (20 - 25 Eur) a namontujes si ich aj sám :)

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...