Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Konec tuningu? EU nechce měnit ani stěrače, natož kola, nárazníky ...

Recommended Posts

Odesláno

Že se vám chce se takhle zbytečně nasírat;)

Až se to začne projednávat ve vládě tak prosím, ale zatím je čas, ne?

Raději si udělejte pěknej páteční večer:D

Odesláno

Ja jsem si dal na pocest prohibice 4 male vodky tohle vlakno jsem pustil z hlavy a sel jsem spat :D ..

Odesláno

Tady jsi ovšem ve vláknu o Tuningové prohibici. Tady musíš napsat, že sis na protest uříznul katalyzátor, vyhodil filtr vzduchu do popelnice a nebo udělal jinou smysluplnou protestní úpravu. ;)

[upravil dne 15/9/12 09:32 od koblih69]

Odesláno

ad nazory, ze by to snad nemohlo nekdy v nejake podobe projit, mysleli jste si snad pred 5 lety, ze v roce 2012 si uz nekoupite v obchode obycejnou zarovku ?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jako tohle je fakt masakr, ale myslím si, že tohle rozhodně neprojde. Co bych pak dělal? Do čeho bych investoval? Koho bych miloval? :D

Odesláno

moby89 má pravdu a bude hůř... je spousta lidí odkojených mainstreamovými médii co zaslepeně nesnáší tuning, kteří se jim pro prosazování tohodle a podobných omezujících zákonů pod příslibem větší bezpečnosti budou hodit... další na řadě budou motorkáři a problémová plemena psů? :(

Odesláno

Tak co si budeme povídat 99% tzv. „tuningových“ aut, opravdu nemají na silnici co dělat. Jejich majitelé ještě nepochopili, co slovo „tuning“ znamená. V ČR by se nějaký takový zákon hodil… ovšem, že né v takovém rozsahu, ale zase na tolik účinný, aby tato auta zmizela.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...