Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

gumove koberce

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas.

nevite nekdo, kde koupit gumove koberce do 807 do 7 mistne verze? mam zajem koupit originaly. mam uz je dost pod pedaly osoupane. dobre padnou a lepsi nez jsou ty originalni snad ani nejsou. ty gumy jsou vsude. jsou ze trech dilu, do kazde rady jedna a napojene jsou k sobe tak, ze lezi jedna pres druhou kousek a to staci. vubec se nehnou. ne jako ty universalni lavory s okrajema jak okap.

diky za tip

Odesláno

Tohle jsem uz videl. Ne vazne ale tohle neni original. Dost tam toho precniva. Tohle nechci urcite. Jsou divne uz na prvni pohled.

[upravil dne 13/9/12 22:08 od Rocles]

Odesláno

Žeby originál v Peugeote??

Obj.č.

Predný koberec : 9663.55 - 59,20 €

Koberec 2.rada: 9664.LQ - 51,47 €

Koberec 3.rada: 9664.LR - 52,43 €

Koberec kufor: 9664.LS - 52,43 €

post-38201-14109626808826_thumb.jpg

[upravil dne 14/9/12 09:03 od Juve]

Odesláno

No tak ty jsi mi udelal radost. To jsou presne ony. Moc diky. Jsi frajer. :D

[upravil dne 14/9/12 09:29 od Rocles]

Odesláno

Aha, tak proto je Zubří nevyrábí... 4 velké formy se jim nevyplatily.

Cena se samozřejmě odvíjí od velikosti formy a počtu prodaných kusů, což je v tomto případě nepříznivé.

[upravil dne 14.9.2012 11:12 od P607Olda]

• O 1 měsíc později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno
No tak ty jsi mi udelal radost. To jsou presne ony. Moc diky. Jsi frajer. :D

Radost? Za pět a půl litru ???? :o

NO POTĚŠ PÁMBU .... :roll:grr:bojim:myslim

Návštěvník
Odesláno

ne nepreslo. objednal a koupil jsem je primo v peugeotu. cena se mi zdala trosku prestrelena, ale co. uz je tam mam. :)

Odesláno

Taky se po nějakých rozhlížím, mám \"autobus\" jen na \"lepší\" ježdění od jara do podzimu, tak abych si nezasvinil když zaprší.

Už mám koupený kancelářský zátěžový koberec a vyřežu si vlastní - jezdím 98% 4 - 6 sedadel (bez prostředního ve druhý řadě) posunutých nadoraz dozadu, takže přikreju veškerý volný kolejnice, aby do nich nepadalo ... vlastně cokoliv.

No a pro mokro navrch \"vylejvací\" gumu, a to asi

tohle pro první dvě řady

foto_7540.jpg

a toto do kufru.

foto_3907.jpg

Odesláno

Protože si to cé osmičkáři můžou dovolit .... to víš, když máš ročník 07, Ligne Ambience .... přece by sis tam nedal ňákou střední třídu za 1.088 (P807, Ulysse) nebo ostudu za 1.007 jako chudák já - socka s Phedrou z roku 04 :D:D:D:D:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Tohle jsem uz videl. Ne vazne ale tohle neni original. Dost tam toho precniva. Tohle nechci urcite. Jsou divne uz na prvni pohled.

[upravil dne 13/9/12 22:08 od Rocles]

hm

Odesláno

Vies mozno nie su original ALE ako vidno ci NEVIDNO na fotkach su k nim uchytavace a ak ich uktvis-nastavis su super.

Mam ich aj ja pre 5 miestnu verziu+batozinovy priestor a stalo ma to 86€

Odesláno
Taky se po nějakých rozhlížím, mám \"autobus\" jen na \"lepší\" ježdění od jara do podzimu, tak abych si nezasvinil když zaprší.

Už mám koupený kancelářský zátěžový koberec a vyřežu si vlastní - jezdím 98% 4 - 6 sedadel (bez prostředního ve druhý řadě) posunutých nadoraz dozadu, takže přikreju veškerý volný kolejnice, aby do nich nepadalo ... vlastně cokoliv.

No a pro mokro navrch \"vylejvací\" gumu, a to asi

tohle pro první dvě řady

foto_7540.jpg

a toto do kufru.

foto_3907.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...