Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, věřím, že je to úplně debilní dotaz, ale než jít metodou pokus omyl, raději se zeptám.

Pořídil jsem si nové rádio na mp3, ale nevím jak svoje mp3ky na cedlo vypálit, aby to pak to rádio přečetlo. Jde mi o to, zda to rádio najde soubor v adresáři. Jestli můžu na CD napálit mp3ky v adresářích, nějak to cedlo členit, nebo mám mám palnout jen kupu mp3 přímo na CD bez jediného adresáře.. Dík za odpověď i na tak banální otázku..

Odesláno

Jo, myslím, že tento model by měl umět podporu adresářové struktury. To znamená, že CD můžeš vypálit s tím, že tam budeš mít adresáře a v nich příslušné skladby. Vyvaruj se ale diakritiky a nepovolených znaků v názvech. To by mohlo potom zlobit. Jinak si myslím, že i vnožené adresáře by to mělo zvládat. To znamená, že tam budeš mít třeba:

ROCK, POP, DISCO

a pod POP bude adresář MADONNA a pod ní skladby.

Odesláno
Napsán autorem destiny

Jo, myslím, že tento model by měl umět podporu adresářové struktury. To znamená, že CD můžeš vypálit s tím, že tam budeš mít adresáře a v nich příslušné skladby. Vyvaruj se ale diakritiky a nepovolených znaků v názvech. To by mohlo potom zlobit. Jinak si myslím, že i vnožené adresáře by to mělo zvládat. To znamená, že tam budeš mít třeba:

ROCK, POP, DISCO

a pod POP bude adresář MADONNA a pod ní skladby.

Díkes.. tak to su klidný.. to už su klidný..

Odesláno

Na RW pozor! S tím můžou bejt problémy, i když výrobce dekladruje jeho podporu. Já myslím, že média dneska nestojej svět a když se něco nepovede, tak těch sedm korun vem čert...:papa

Odesláno

Myslim ze s RW mediami to nie je az take hrozne. Ja do Panasonica pouzivam RW (Verbatim alebo TDK) a zatial som nemal problem.

Raz som pouzil nejake Trax.. nieco medium a toto mi radio vyplulo po cca 20 minutach. Tak som toto vyradil z pouzivania v aute .. no a ide sa dalej :)

Odesláno
Napsán autorem Majkie

Zdravím, věřím, že je to úplně debilní dotaz, ale než jít metodou pokus omyl, raději se zeptám.

Pořídil jsem si nové rádio na mp3, ale nevím jak svoje mp3ky na cedlo vypálit, aby to pak to rádio přečetlo. Jde mi o to, zda to rádio najde soubor v adresáři. Jestli můžu na CD napálit mp3ky v adresářích, nějak to cedlo členit, nebo mám mám palnout jen kupu mp3 přímo na CD bez jediného adresáře.. Dík za odpověď i na tak banální otázku..

Jak z názvu vyplývá - MP3 znamená, že lze přehrát jen 3x, pak musíš CD vypálit znovu, ale při dalším pálení je již CD tak opotřebované, že je dobré ho přejet stovkou brusným papírem pro regeneraci :papa

[Editován dne 10/6/05 -=Michal=-]

Odesláno
Napsán autorem -=Michal=-

Jak z názvu vyplývá - MP3 znamená, že lze přehrát jen 3x, pak musíš CD vypálit znovu, ale při dalším pálení je již CD tak opotřebované, že je dobré ho přejet stovkou brusným papírem pro regeneraci :papa

nedelej si z toho srandu, ještě tomu někdo uvěří :D mk:papa

Odesláno

mp3 přehrávače obecně pracují s datovým formátem a adresáře berou v pohodě - rozdíly jsou spíš v podpoře id3 tagů (nekolik verzí). Adresářů se neboj

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ale to skutečně znamená Můžeš Přehrát 3x :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...