Guest zelda93 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 zdravimlidi, o prázkách mi auto začalo hučet při brždění. jezdil sem naloženej a brzdy začaly hučet jako vlak na kolejích, nebo sem jel se známym a tomu hučely ložiska ale zní to stejně děsnej rachot. jen při prudšim brždění. čim by to mohlo být??? špatnym opotřebenim??? když sem auto kupoval tak pískaly při brždění a teĎ hučí. nějaká rada jak se toho zbavit.... jo a je možný, že to trochu hučí i do zatáčky, že by se destičky otíraly o kotouč??? díky za rady a odpovědi Citovat
Guest zelda93 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 a tedy mi nikdo neporadí :-D budu doufat, že to je pouze hučení :-D Citovat
krtek 2 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 asi by to chcelo dat dole kola a omrknut nie? a popisat podrobnejsie ,veta huci to ako vlak no neviem to ti tazko niekto poradi,ak by to mali byt zjazdene dosticky az na kov malo by ti to signalizovat na pristrojovke ,samozrejme ak ti to funguje [Edited on 11/9/12 18:27 by krtek 2] Citovat
banan1987 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 ak huci do zakruty tak to koleso ktore je zatazene ma odpalene lozisko.. ak len tak trochu moze to robit platnicka ktora ma odlepenu tu brzdnu plochu.. to sa stalo aj mne.. kym to nerozoberies nezistis chybu Citovat
Guest zelda93 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 kola sem měl sundaný několikrát, jako kov na kov to nejde. to vim jistě, ale zní to doslova jako když dojíždí metro do stanice při dobržďování Citovat
Ferry Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 vodici tycky trmenu behaji volne? nejsou zarezle nebo naopak prilis volne? destickam zbyva kolik materialu ? kotouce maji jakou tloustku ? Citovat
Sponny2 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Mám úplně stejnej problém. Ještě jsem neměl čas kola sundat. Na kotoučích a deskách mám najeto cca 4000 km a třmeny byly dokonale rozhejbaný. Takže ani kotoučema ani deskama to bejt nemůže. Dělá mi to při prudším brždění ze 100 km/h a víc. Ještě to při tom kromě hučení i jakoby pulsuje do volantu. Pomalu pulsuje, nevibruje. Je to nepříjemný a zvuk je skutečně jako když dojíždí metro. Nevím co s tím. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 mě to dělá celý prázdniny.... a kouknu na to s druhym problémem co řešim v druhym vlákne.. prostě o víkendu pude auto o5 pod kudlu :-) Citovat
dusan2 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Zvykne to tak robit ked sa nove oblozenie zo zaciatku velmi prehreje. Ja ked dam nove tak par stovak km sa snazim brzdit menej intenzivne , hlavne z kopca. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 tak to je možná tim.... ale nové podle mě nebylo, sice říkaly, že byly dělaný brzdy v bazaru když sem to kupoval ale koutouče určitě neměnily.... mírně sjetý to už bylo Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Ale Dušan píše o nových destičkách. Možná je po výměně někdo spálil dřív než si sedly. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 i to je možný... hlavní je že to brzdí a už sem si na to celkem zvykl.... tak nebudu řešit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.