Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

brzdy

Recommended Posts

Odesláno

zdravimlidi, o prázkách mi auto začalo hučet při brždění. jezdil sem naloženej a brzdy začaly hučet jako vlak na kolejích, nebo sem jel se známym a tomu hučely ložiska ale zní to stejně děsnej rachot. jen při prudšim brždění. čim by to mohlo být??? špatnym opotřebenim??? když sem auto kupoval tak pískaly při brždění a teĎ hučí. nějaká rada jak se toho zbavit.... jo a je možný, že to trochu hučí i do zatáčky, že by se destičky otíraly o kotouč??? díky za rady a odpovědi

Odesláno

a tedy mi nikdo neporadí :-D budu doufat, že to je pouze hučení :-D

Odesláno

asi by to chcelo dat dole kola a omrknut nie? a popisat podrobnejsie ,veta huci to ako vlak no neviem to ti tazko niekto poradi,ak by to mali byt zjazdene dosticky az na kov malo by ti to signalizovat na pristrojovke ,samozrejme ak ti to funguje

[Edited on 11/9/12 18:27 by krtek 2]

Odesláno

ak huci do zakruty tak to koleso ktore je zatazene ma odpalene lozisko.. ak len tak trochu moze to robit platnicka ktora ma odlepenu tu brzdnu plochu.. to sa stalo aj mne.. kym to nerozoberies nezistis chybu

Odesláno

kola sem měl sundaný několikrát, jako kov na kov to nejde. to vim jistě, ale zní to doslova jako když dojíždí metro do stanice při dobržďování

Odesláno

vodici tycky trmenu behaji volne? nejsou zarezle nebo naopak prilis volne? destickam zbyva kolik materialu ? kotouce maji jakou tloustku ?

Odesláno

Mám úplně stejnej problém. Ještě jsem neměl čas kola sundat. Na kotoučích a deskách mám najeto cca 4000 km a třmeny byly dokonale rozhejbaný. Takže ani kotoučema ani deskama to bejt nemůže. Dělá mi to při prudším brždění ze 100 km/h a víc. Ještě to při tom kromě hučení i jakoby pulsuje do volantu. Pomalu pulsuje, nevibruje. Je to nepříjemný a zvuk je skutečně jako když dojíždí metro. Nevím co s tím.

Odesláno

mě to dělá celý prázdniny.... a kouknu na to s druhym problémem co řešim v druhym vlákne.. prostě o víkendu pude auto o5 pod kudlu :-)

Odesláno

tak to je možná tim.... ale nové podle mě nebylo, sice říkaly, že byly dělaný brzdy v bazaru když sem to kupoval ale koutouče určitě neměnily.... mírně sjetý to už bylo

Odesláno

i to je možný... hlavní je že to brzdí a už sem si na to celkem zvykl.... tak nebudu řešit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...