jack Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Zkousel jsem udelat luzkovou upravu na sve 406 sedanu a at jsem sklopil jak koliv sedacky tak tam porad jsou nepohodlne skoky na spani. nemate nekdo nejakej napad jak to rozestavit aby se dalo trochu zdrimnout:) Dikys Citovat
Hadra Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 2 Jack: Kolik ti je let....? jen tak pro představu. Citovat
jack Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Hadra co s tim ma co spolecneho kolik mi je. Ty uz jsi tak starej ze se v aute nevyspis? Citovat
Petano Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 a chces tam spat sam nebo jeste s nekym Citovat
jack Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Chlapy to jsou otazky.Kurva jen zda li to jde nejak poskladat nebo nejde. Pojedu na dlouhou cestu autem, tak kdyz budou hotely, kempy plne tak abych to nejak zvladnul v aute. Citovat
Fusion Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 já se v 605ce pohodlně vzadu natáhnu (mam 178cm), když je vedro vystrčím nohy z okna. Párkrát sem spal i na předním sklopeným, to sice není nejpohodlnější, ale dá se to... Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Jde to, pokud jsi správnej tramp. Co na tom chceš skládat? Prostě sundej opěrku, sedačku co nejvíc dopředu a opěradlo sklopit, to? vše... Když se ti před sedačku vejde ještě nějakej bágl, na který si dát nohy, tak ti možná ani do rána moc nenatečou. :papa Citovat
Hadra Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Jojo, tak jak píše Operátor ( kterej má 1000 odpovědí ). Akorát nesmíš třeba mít potahy z tygra ( jako já ), protože pak jde celkem blbě sundat opěrka hlavy. A ve 406 bych spaní ani neřešil. Ve 106 ve třech je to horší. Teď nemyslím sex ve 3, ale spaní. Nejpitomější na tom je, že na předku se spí blbě a vzadu je málo místa. Ale lidi co znám, tak řeší mězery a nerovnosti tak ,že si to vycpou mikinama, svetrama atd, natáhnou na sedadla deku.... A když budeš spát, tak si nech pootevřený okýnka, nebo? by ses mohl udusit.Jsem kdesi slyšel, že se v autě můžeš pěkně podchladit pokud se ti orosí okna a následně od toho navlhneš i ty. Citovat
jack Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 jj uz jsem si z tvrdsiho molitanu vyrezal takove redukcni lehatka,ktere vymezi ty nerovnosti a bude to sup:) Jeste me napadlo jestli nejdou nejak jednoduse vyklopit zadni sedadla, uplne od podlahy, ta bude ve stejni rovine jako kufr tak pak by tam byla pekna plocha na spani:) Dikys za rady, jen to resim pro pripad nouze:) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 No pozor !!! Je fakt, že jsem ro nezkoušel v 406, ale v 306 ikdyž date př. sedačky uplně dopředu a maximalně sklopite, nezajedou pod zadní sklopený opěradlo, takže je tam skok ... No ale teď v 406 v kombíku už to asi řešit nebudu ... heč ) Citovat
Hadra Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Taky auto je především na ježdění tudíž to nikdy nebude k dokonalosti.Dle mého třeba pokud by bylo pohodlný letiště, tak by třebas nesplňovalo bezpečnostní předpisy apod. Pokud chceš spát, tak od toho je postel, a pokud chceš spát a jezdit, tak si kup obytnou Avii.Nebo nějakou Caravelle atd. Citovat
jbily Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Tento dotaz asi moc do rubriky servis nepatří, ale budiž... No já teda Jackův dotaz plně chápu a fandím mu s redukčníma lehátkama . Já se autech v rámci cestování naspal hodně. Pokud můžu poradit - nejlépe se mi (nám) spalo v mém prvním autě - Tatra 603 . Tam se dalo udělat měkkounké \"letiště\" přes celý interier auta. V pohodě jsme se tam vyspali 4 najednou. Navíc má to auto pořád styl a je velký babolap . Škoda že mi shořelo, zažil jsem s ním spoustu věcí... Spát v \"modernějších\" autech už není ono, ve 205 jsem musel pouze jednou a bylo to utrpení, v Oktávce (liftback) to je hrůza, ve 306 jsem ještě zkoušet nemusel. Pravděpodobně to souvisí s rostoucími příjmy, pohodlností a už taky nerajzuju po celé Evropě, bo nejni čas ... [Editován dne 8/6/05 jbily] Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem jack Zkousel jsem udelat luzkovou upravu na sve 406 sedanu a at jsem sklopil jak koliv sedacky tak tam porad jsou nepohodlne skoky na spani. nemate nekdo nejakej napad jak to rozestavit aby se dalo trochu zdrimnout:) Dikys Tak na to mám zrovna zaručenej návod. Stačí se pořádně zkalit a vyspíš se na předním a ani nemusíš sklápět. Je to odzkoušené a klinicky testováno :papa Citovat
Carl Jung Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Soupnu obe predni sedadlo dopredu, sundamoperadla na hlavu a zklopim na uroven zadni sedacky. Hupy trosku vyplnim psy dekou a je to relativne v pohode na nouzove reseni. Anebo sklopim zadni sedacky dopredu a spim na v zadu na psi madraci :-)). Citovat
jack Odesláno 9. červen 2005 Autor Odesláno 9. červen 2005 Ale zadni sedacky jsou prisroubovane, jde sklopit jen ta horni cast,uplne i ta spodni odklopit nejdou,ne, jsou tam srouby.Leda mit po ruce golicku a mudlat:) Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem jbily Tento dotaz asi moc do rubriky servis nepatří, ale budiž... No já teda Jackův dotaz plně chápu a fandím mu s redukčníma lehátkama . Já se autech v rámci cestování naspal hodně. Pokud můžu poradit - nejlépe se mi (nám) spalo v mém prvním autě - Tatra 603 . Tam se dalo udělat měkkounké \"letiště\" přes celý interier auta. V pohodě jsme se tam vyspali 4 najednou. Navíc má to auto pořád styl a je velký babolap . Škoda že mi shořelo, zažil jsem s ním spoustu věcí... Spát v \"modernějších\" autech už není ono, ve 205 jsem musel pouze jednou a bylo to utrpení, v Oktávce (liftback) to je hrůza, ve 306 jsem ještě zkoušet nemusel. Pravděpodobně to souvisí s rostoucími příjmy, pohodlností a už taky nerajzuju po celé Evropě, bo nejni čas ... [Editován dne 8/6/05 jbily] Zrovna v 205 se dá přespat překvapivě dobře, ze zmiňovaných aut dokonce snad nejlíp (vyjma dlouhých kombíků s matrací a dodávek, pochopitelně). 205 má totiž hodně rovné a měkké sedačky prakticky bez bošního vedení, a dá se z nich udělat skoro rovná plocha. Je na to ale potřeba malý fígl - posunout sedačku úplně dopředu, odšroubovat a vyndat zadní sedák (2x matička 10), sklopit přední i zadní opěrák, a na sklopený zaní položit ten vyndaný sedák, aby navazovak na sklopený přední opěrák. A máte 2m dlouhou postel... Ne, že bych snad něco takového vyhledával, ale jednou se mi stalo, že jsem tím musel vzít zavděk. Končili jsme na nějaké akci ne vesnici v hospodě, kde jme měli mít i ubytování. Leč nikdo to nedohod, a všichni mysleli, že to dohodl někdo jiný, a že se nemusí starat. Tak padly nějaká pivka atd., načež nás asi v půl jedné z hospody vymetli, a že nás nenechaj přespat ani na chodbě... Venku lilo, a jet po x pivech v jednu ráno někam shánět nocleh nepřicházelo v úvahu, tak jsme museli vzát zavděk auty... stane se. Citovat
Hnipak Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 306 kombik: merim asi 180-185 cm (nevim presne, no ), a na dylku je to malo, nohy mam na hrane kufru, takze musim mit kufr otevrenej (a zajistenej aby me to nahodou v noci nohy neprerazilo ). Skoda, u tohodle jinak super auta na tohle soudruzi v Peugeotu nejak nemysleli. Citovat
Operator Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Carl Jung Soupnu obe predni sedadlo dopredu, sundamoperadla na hlavu a zklopim na uroven zadni sedacky. Hupy trosku vyplnim psy dekou a je to relativne v pohode na nouzove reseni. Anebo sklopim zadni sedacky dopredu a spim na v zadu na psi madraci :-)). A co chudák pes? Toho vyženeš ven? Citovat
Hadra Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 to našeho psa do auta neberu, páč smrdí a lezou z něj chlupy. A hlídač taky není, já v noci přijedu, otevřu vrata, zaparkuju auto, zavřu vrata a psa není. Ráno odjíždím v 6 a pes teprve vstává. a kolikrát ještě ani ne. ten neuhlídá nic. Akorát štěká na vlaštovky vyje s Family Frost a bojí se bouřky.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.