1075 Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Boule na pneumatikách není. Kola jsou vyvážená, když by nebyla tak by se klepal volant nejen při brzdění nebo ne? Citovat
1075 Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Tak jsem zkusil na předek dat dvě kola z druhé sady kol a výsledek byl následující. Vibrace do cca 110 km jsou minimální oproti predeslim kolům, od 110 km jsou vybrace stejně jako s predeslejma kolama. Když jsem tam vracel ty původní kola tak jsem je přehodil levé za pravé a vybrace jsou do 110 km menší než předtím,ale jsou od 110 km žádná změna. Zítra jdu sundat kotouče a donesou je známému na soustruh ať je zkoukne a pak uvidím co dál. Máte ještě někdo nějaké nápady co by to mohlo ještě dělat. Citovat
BFG Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Jestli to chápu správně, tak primární příčina toho, že Peugeot mění část uložení přední nápravy je fakt, že kotouče mají nějakou nesouměrnost? (nepochytil jsem zda je to vyvážení, nebo axiální/radiální házení). Má výměna "gumového" uložení nápravy vliv na něco jiného (změna z měkčí gumy na tvrdší)? Jinak teda ladit nápravu, když jsou kotouče NOK mi přijde opravdu vyloženě Francouzské Citovat
Janvac Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Zdravím zde majitele 5008. Tak jsem se stal taky vlastníkem tohoto vozu. A chci se hned zeptat, mám taky problém s vibracema volantu. Ale já už ty vibrace pozoruji tak od 60-70 km a víc. Mám motor 1.6 HDI 82 kW r.v.2010 a najeto 180 000 km. Přední kotouče byly měněny při 142 000 km myslíte že by to mohli dělat ty kotouče? Dneska jsem je měřil a mají tloušťku cca 25,3 mm. Při brždění to ale do brzdového pedálu nekope tak se mi zas nezdá, že by to bylo těma kotoučema. Jak tu někdo psal ohledně těch silembloků stačí vyměnit jen ty zadní nebo raději všechny. Ten silemblok je asi v tom ramenu nalisovaný předpokládám, je složité to rameno vyndat ven. Od jakého výrobce doporučujete vzít ty silembloky koukal jsem v autokelly a tam mají asi 6 výrobců na výběr. děkuji za rady. Ty vibrace jsou stále, nebo při brzdění? Vadné silentbloky se projevují při brzdění vibrací volantu a při prudším zrychlování auto "nedrží stopu" (cítíš, že si náprava dělá co chce). Kotouče samozřejmě také mohou házet, ale nemusíš to za studena při změření poznat. Stačí prasklinka v žebrech kotouče a při zabrzdění ti volant uklepe ruce a na soustruhu nic nepoznáš. Citovat
1075 Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Vibrace jsou pouze při brzdění. Při zrychlení ale nepociťují, že by auto nějak plavalo nebo se chovalo nějak jinak. Děkuji pánové za rady. Citovat
1075 Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Ještě se zeptám jakou značku těch silembloku doporucujete. Je lepší origo od Peugeota nebo něco jiného. Citovat
martinecondrej Odesláno 12. červenec 2015 Autor Odesláno 12. červenec 2015 (upraveno) jsou to kotouče. prošel jsem si tím a myslím že jsem to tu už psal. Výměnou silentbloků se to jen potlačilo a vibroval pak motor do karoserie. Nakonec jsem dal nový kotouče a už mám víc jak 50000km klid. Kdyby někdo chtěl, tak původní vibrující kotouče mám ve skříni v garáži. na silentbloky nesahej, je to zbytečný Upraveno 12. červenec 2015 uživatelem martinecondrej Citovat
Janvac Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 jsou to kotouče. prošel jsem si tím a myslím že jsem to tu už psal. Výměnou silentbloků se to jen potlačilo a vibroval pak motor do karoserie. Nakonec jsem dal nový kotouče a už mám víc jak 50000km klid. Kdyby někdo chtěl, tak původní vibrující kotouče mám ve skříni v garáži. na silentbloky nesahej, je to zbytečný Píšeš o výměně silentbloků na ramenech (ty způsobují vibrace při brzdění)? Je zajímavé, že jejich výměna způsobí i vibrace motoru. Moje kotouče šly do šrotu po 50t. km. Minimální tloušťka přičemž destičky byly prakticky netknuté. Citovat
Pacho69 Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Také jsem tím prošel, měněno v záruce, kotouče, destičky, silentbloky. Silentbloky vyměněny za jiné, prý tvrdší. Od té doby vše v pořádku. Tedy pokud jsou dobře vyvážená kola. Citovat
martinecondrej Odesláno 13. červenec 2015 Autor Odesláno 13. červenec 2015 no mě právě na záruku výměna tvrdších silentbloků, poté vibrace při brždění zmizely, ale při určitých otáčkách se běžný vibrace od motoru přenášely do kastle. Bylo to hodně blbý, kvůli tomu se měnilo pak všechno možný, 2x spojka, dvouhmota, atd. Začalo to v 25000km, při 40000km mě to přestalo bavit a sám jsem si nechal vyměnit silentbloky za jiné neorigo. Motor hned bez rázů do kastle, ale zpátky vibrace volantu při brždění, tak jsem si dal nový kotouče a desky a teď mám 95000km a vše ok Citovat
1075 Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Tak jsem nechal stocit brzdove kotouče a je po vibracich,hurá. Vím že to sem nepatří ale chci se zeptat nevíte někdo kolik se dává gramů chladiva do klimatizace u motoru 1.6 hdi 82 kW nikde jsem tam nenašel nalepenej ten štítek kde je to napsáno. Citovat
P607Olda Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Uvidíš, na jak dlouho. Já jsem měl špatně vložené ložisko v náboji, stálo mě to dvoje kotouče a troje destičky. Nechej to změřit úchylkoměrem - měření je velmi snadné, jenom se shodí kolo a pak se měří házivost kotouče případně pak náboje. Chladivo - dnes už mívají automat, který to má v paměti, takže to nevím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.