Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Je to normální, nebo ........ II.

Recommended Posts

Odesláno

Jak si někteří jistě vzpomenou, nedávno mi lapkové vlezli do 405ky a bez zaplacení či poděkování odešli s rádiem, CD changerem a nějakými drobnostmi bratru za 11 000 Kč.

No a v pátek jsme s přítelkyní (novou členkou P - clubu) Helčou objevili podobnou situaci v 309ce (tam tedy zmizelo \"jen\" rádio), nicméně naše nadšení bylo bezbřehé. Asi si na to budeme muset zvyknout, ALE JÁ, SAKRA, FAKT NECHCI BEJT SPONZOREM FETUJÍCÍCH OCHMELKů

Odesláno

Nevztekej se Medvěde....

Já už takhle přišel o jedno vlastní rádio + okénko = 12litránků a o jedno cizí rádio + pochopitelně o5 okénko za přibližně tu samou částku + ostuda a vysvětlování.

Nutno podotknout, že proti tomu se prostě nedá nic dělat - tedy pokud nemáš garáž. Prostě nedá.... Teda, dalo by se, ale to bys nesměl mít následně tahanice stran ublížení na zdraví, třá el. proudem, nebo přidušením popř. několika ran lešenovkou.

Tady platí dvojnásob rčení, že každej luxus - a dobrá muzika v autě luxus je - něco stojí a jak vidíš - něco to stojí i opakovaně, tedy nejen první nákup, ale i druhý, třetí... prostě kolikrát se za to někdo řádně nafetuje.

Holt se s tim smiř... Je to blbá rada, ale v tomhle státě bohužel jediná legální...:mad::mad::mad:

Odesláno

Rada je to dobrá, ale uvažoval jsem, co bych dělal, kdybych takovýho šmejda chytil při činu. Já jsem se pral naposledy na základní škole, jsem klidnej člověk, ale tady bych se asi neudržel. Nejde o ty peníze (i když samozřejmě jde i o ně), ale NIKDO mi nebude rozbíjet a brát MOJE věci. Nedopadlo by to dobře...

S Medvědem plně cítím. Lámat těm ksindlům ruce natřikrát...

Odesláno

Hicsi, kdyby to aspoň byla dobrá muzika, tak bych to - sice těžko - ale třeba, pochopil.

Ale šlohli mi rádio, za který jsem cca před 1,5 rokem dal Ondrovi 1000,- Kč - tak kolik proboha za to ten šmejd dostal???

Ještě štěstí, že ten kokot mi \"jen\" vyháčkoval dveře a rádio celkem profesionálně odpojil (žádný škubání a stříhání drátků), ale kdyby se mi dostal pod ruku, tak by to asi přežil jen s viditelnými následky

Odesláno

Asi před rokem mě někdo v Brně na svoboďáku ukradl mobil. Byl sem trochu v náladě, tak druhej den sem se i poptával v hospodách, který sem navštívil, nikde nic.

Tak sem ze srandy obešel Non-stop zastavárny na nádraží, a v druhé uviděl svůj mobil za vitrínou. (Měl u displeje takovou nepřehlédnutelnou mapu od sek. lepidla). Místo toho, abych lezl dovnitř dělat humbuk, šel sem rovnou na nejbližší stanici VB. Tam sem vysvětlil situaci, a když sem řekl že je to zastavárna kterou vlastní jugoslávci (mám znamý co mají zastavárny, takže vím co a kde...) nikdo z nich tam nechtěl jít. Tak zavolali nějakých obrovskýho kolegu, ten mě řekl abych čekal na stanici, dal sem mu papíry od mobilu a řekl přesně jak mobil vypadá. Policajt po půl hodině přišel, naštěstí s pořízenou, ale mobil byl ještě 14 dní v \"řízení\". Zajímavý je, že se nikdy nezjistilo kdo ten mobil ukradl...

Co se týče rádií - sháněl sem po známých rádio s CD do té dodávky co budeme mít. Včera se mě doneslo, že můžu mít rádio i s MP3 za 1500,- Zatím nevím o co jde, ale cena je dobrá tak i tak. Možná je to čórka, ale myslím že to někdo nechal v herně protože už neměl peníze na hru. Ten, kdo to má ho koupil za 750. No a takdle to celý funguje...

Odesláno

to je smula, nedivím se Medvědovi že se vzteká mě taky dokáže pěkně rozladit když si člověk něco koupí (někdy na to musí i dlouze škudlit) a pak mu to nějaká sv*ně šlohne a když mu to náhodou nejde ukrást tak neco alespoň ze vzteku zničí.

Bohužel se ale nic nezmění dokud bude po těchto levnějších ukradenejch věcech zájem, budou se krást stále......kdyby je nikdo nekupoval, nikdo by je nekradl.

mk:papa

Odesláno

Holt dokud budou fungovat zastavárny způsobem jakým fungují tak se nic nezmění.

Mě vlezli do auta jen jednou, ale vzali jen hotovost, kterou jsem tam přes oběd nechal v kufříku. Kupodivu se neztratilo všechno a ani žádné větší poškození na autě nebylo. Holt si za to můžu sám.

Odesláno

Fusion: VB - :D:D:D:D

A doufám, že to kradený rádio nekoupíš. A historky o herně a prohře si nech, to si vymejšlejí ti, co s tím kšeftujou. Já jsem koupil Pioneera na MP3 za 2800 a stačí mi to. 2 roky záruka a mám k tomu dobrej pocit, že jsem nepodpořil žádnýho vychcanýho zloděje...

Odesláno

Mě z auta ještě nikdo nic neštípnul, možná je to tím, že je víceméně stále v garáži, ale u nás před barákem se rádia kradou dost často. :bojim

Jinak rádio jsem nedávno koupil i s joystickem nové a od autorizovaného prodejce, jelikož když mě ho štípnou, tak mě ta nejmenovaná firma dá nové :):)

Odesláno

Mylsim, ze kdyby se lidi ridili heslem, ze ten, kdo nakupuje u corkaru, je na stejny urovni jako corkar sam, tak by byl klid. Kde neni poptavka neni ani nabidka.

Proto se vykaslete na nakupovani starsich autoradii na ruznych pochybnych burzach, v zastavarnach nebo pochybnych inzeratech, jedine tak se proti tomu muzeme branit.

Odesláno

Zní to možná nelogicky, ale rádio jsem koupil v bazaru, který ale prodává rádia vymontovaná z aut, která prodává autobazar AAA (tzn. dovezeš do výkupu auto, tam je v podstatě úplně jedno, jaký tam máš rádio, po výkupu je auto už majertkem AAA a montuje se tam rádio přímo pro AAA vyrobené. No a to kvalitnější jde do tohoto bazaru - fungování mám ověřeno z dobrých zdrojů - pokud bych měl každý 2 měsíce kupovat nový rádio, asi bych musel chodit pěšky). Takže pokud chcete kupovat starší rádio, tak se snažte, aby mělo jasnou historii.

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Mě z auta ještě nikdo nic neštípnul, možná je to tím, že je víceméně stále v garáži, ale u nás před barákem se rádia kradou dost často. :bojim

Jinak rádio jsem nedávno koupil i s joystickem nové a od autorizovaného prodejce, jelikož když mě ho štípnou, tak mě ta nejmenovaná firma dá nové :):)

To jim ale musíš přinést panel od toho rádia, ne? Takhle to snad údajně má sony. Kámošovi takhle štíply panel, ale obráceně to nefunguje. :D:D:D A jen pro zajímavost, to jeho celý rádio stálo 16tis. a když chtěl dokoupit jen ten samotnej panel, chtěli za něj 14.000. To je slušná pálka za display s čudlíkama! :o:o:mad:

Odesláno

Jo jo panel a papír od policie o zcizení.

Panel k rádiu stojí skoro tolik co rádio, nebo? většinou ti ukradnou rádio bez panelu, takže tohle celkem chápu. Horší je když ti ukradnou jen ten panel, nebo ho ztratíš, to je pak k nas**ní. :papa

Odesláno

Tak to bráchovi takhle čorli rádio z auta a za dva měsíce se s ním setkal v kámošovém autě :-)))) Ani ho už nechtěl zpátky, jet to komentoval tím, že za to rádio dal ten kámoš víc, než za kolik ho koupil on :-)))) (asi to byla původně taky čorka :-)))))

Odesláno

Za dobu co sem bydlel v Michli (a měl sem za rohem čmoudy) se na mý 306ce podepsali hezky. 2x sada zámků komplet, jednou boční okno, 3x rádio pokaždý tak kolem 5-8 tis, a naposled i subwoofer a zesík. :bojim

Jojo prostě garáž je garáž

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Za dobu co sem bydlel v Michli (a měl sem za rohem čmoudy) se na mý 306ce podepsali hezky. 2x sada zámků komplet, jednou boční okno, 3x rádio pokaždý tak kolem 5-8 tis, a naposled i subwoofer a zesík. :bojim

Jojo prostě garáž je garáž

A nebo alepsoň hlídaný parkoviště, když člověk nemá garáž.

Odesláno

A nebo alepsoň hlídaný parkoviště, když člověk nemá garáž.

No, hlídaný parkoviště - nevím. U nás na Černém Mostě jedno máme - platíš asi litránek za měsíc. Za ty peníze je to oplocené pletivem jako pro králíkárnu, u vjezdu bouda, v boudě drží službu mladí vysmátí frikulíni, kterí aby nemuseli pořád otevírat a zavírat bránu, tak ji nechávají otevřenou, čumějí do bedny a projždějícím autům jen přátelky kynou. Takže pár mých známých, kteří tam auto mají, jsou na tom stejně jako já, který parkuje obě auta pod širákem u baráku.

Ale ještě si neodpustím trošku š?ouchnout do Medvěda: Tedy Méďo, na to, že bydlíš v Praze a máš tři auta, tak nemít alespoň rádio s vyndavacím panelem a alarm s pagerem s dosahem domů, to jsi docela statečný. Taky jsem nechával tyhle věci v mládí na osudu, ale když mi pak co dva měsíce lezli do služební škodovky a kradli všechno od rádia přes rezervní kolo, nářadí, lékárničku, obsah přihrádky u spolujezdce ba i potahy sedaček, poučil jsem se. V práci už na mě kvůli tomu řvali a odmítali dokupovat. No a když jsem o práci přišel a začal si kupovat své Peugeoty, tak vždycky s tím, že neinvestovat do středního stupně zabezpečení se nevyplácí. A zatím nelituji.

Jo, kdyby někdo z vás potřeboval zámek ke spínačce z 205-ky, tak se mi jedna válí doma. Lumpové vytrhli zámek u spolujezdce, ale než si stačili udělat klíč, autí bylo u Vašendy a měnil se zámek spínačky za jiný, takže těď je k ní jiný klíč než ke dveřím. Kdybych se třeba o tomhle vytrženém zámku nedozvěděl včas, tak už auto není. Sice v cenové kategorii aut, která mám já (i Medvěd a mnoho dalších tady) se nevyplatí auto zabezpečit na špičkové úrovni, ale nechat ho zas jen zamčené je druhý extrém.

Tak a teď mě kamenujte, protože názorů na zabezpečení auta je jako much - very much... :papa

Odesláno

To mě se stalo skoro stejná věc, jel jsem vyzvednou přítelkyni. Zaparkoval jsem před vratama rodiného domu u okna kde se svítilo a bylo tak cca 5lidí (prostě bylo dobře vydět na auto). Na 3. min jsem zalezl dovnitř a když jsem se opravdu po 3 min vratíl tak zadní boční okénko bylo vymlácené a všechny veci prič: oblečení, prac věci, a soukromé veci, nemluvě o služ. notebooku, škoda okolo 22 tisíc a dodneška to policajti vyšetřují a to se to stalo před rokem. A jediní co nám řekly že to vypadá na nějaký fetáky. A to že vůbec nemluvím o době příjezdua jednání s námi jako jako viníky.:mad:

Fakt mě sere že kvůli takovejm hajzlům má pak člověk zbytečné starosti.

Odesláno
Napsán autorem Garfield

Ale ještě si neodpustím trošku š?ouchnout do Medvěda: Tedy Méďo, na to, že bydlíš v Praze a máš tři auta, tak nemít alespoň rádio s vyndavacím panelem a alarm s pagerem s dosahem domů, to jsi docela statečný. Taky jsem nechával tyhle věci v mládí na osudu, ale když mi pak co dva měsíce lezli do služební škodovky a kradli všechno od rádia přes rezervní kolo, nářadí, lékárničku, obsah přihrádky u spolujezdce ba i potahy sedaček, poučil jsem se. V práci už na mě kvůli tomu řvali a odmítali dokupovat. No a když jsem o práci přišel a začal si kupovat své Peugeoty, tak vždycky s tím, že neinvestovat do středního stupně zabezpečení se nevyplácí. A zatím nelituji.

Nebudu Tě kamenovat, páč můj názor na zabezpečení auta je podobný. Ale bohužel mám i hlavu řádně sklerotickou, páč jsem v obou případech ponechal vyndavací panýlek v rádiu

(případ první - relativně klidný dvůr u skladu v Dlouhé ulici, kde zloděj musel vejít průjezdem v baráku a krást mi přímo před dveřmi skladu - 405ka bohužel má jen centrál, nikoli alarm, za to však má zámek šaltrpáky - a já neslyšel jak mi rozbil sklo kvůlivá rádiu puštěnýmu ve skladu.

Případ druhý - několik let parkuji na Letný /snažím se co nejblíž baráku - tentokrát dokonce fakt přímo pod okny/ a nikdy nic. Není to výmluva - ale až po vykradení 309ky jsem zjistil, že nemám funkční spínače v předních dveřích, které mají rozsvítit stropní světlo - no a alarm funguje právě na odběr el. proudu, takže nic nezaznamenal a tudíž nespustil).

Třetí auto je už pryč, ale tam alarm fungoval jak má.

No snad jsem si z krizového vývoje vzal ponaučení a panýlky budu brát s sebou - i když, jak jsem se dočetl výše, i taková rádia mizí pod rukami pobertů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...