Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, koupila jsem si Peugeota 307, je to moje první auto s xenony a tak se chci zeptat, jakou máte zkušenost s výměnou výbojek ? Myslím tím, jaké vy jste třeba kupovali a jak dlouho vydrželi? Mám dilema zda kupovat originál, které jsou opravdu poměrně drahé, nebo koupit neoriginál s tím, že ale může za chvíli přestat svítit. Na originály se prý vztahuje 2 roky záruka. Pak teda také jakou ´´sílu´´, myslím že ofiko je 4300, ale jestli je nějaká varianta, která víc svítí (jde mi o ježdění v noci a ve špatném počasí), tak která? Nechci žádné ty modré zmetky, co sama na proti jedoucích autech nesnášim.. Díky všem za postřehy :papa

Odesláno

origo ma sice zaruku ale aj na neorigo davaju zaruku.. mne cina vydrzala svietit 3 roky v pohode a je to za podstatne ine ceny.. zaklad je 4300k to je asi najlepsie co tam mozes dat

Odesláno

je čína jako čína kamárad si dal na mondeo nějakou polskočínu nevim a vydrželi 3 týdny jedna bouchla zničila světlo an truhá zhasínala stála 700kus tam se mu dal osram a už rok a půl bez problému je to o tom na co se narazí ale při ceně světla bych nic neznačkového nedával ... stejnak všichni výrobci aut dávají butto osram nebo philips

Návštěvník
Odesláno

Kupoval jsem taky Číský za 450,-/kus, jedna přestala po 5 měsících svítit úplně a druhá bliká. Posílám je po neděli na reklamaci.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já koupil originál výbojku D2S Škoda za 600Kč/ks, je to přebalený Philips - žádná Čína a svítí už rok bez problému.

Pro porovnání - v Peugeotu za to samé chtěli tuším 4000Kč... :blicismajlik

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ano.

Vyzkouseno cca 10 kusu a vsechny ok.

Akorat asi u trech kusu meli spatny lom svetla tak se menili..

Jinak svitivost stejna.

Mala zmena je pri startu a to ta ze sviti dele do modra nez naskoci.........cca 10 vterin

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...